ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2016 | 00:39

Γνωριμία από το FACEBOOK

εγω δεν συνηθιζω να γνωριζω ατομα απο το διαδικτυο αλλα πριν απο 15 μερες περιπου γνωρισα ενα παιδι μεσω του dod του facebook ( παιζαμε και οι δυο τιτσου και μετα μου εστειλε στην ιδιωτικη συνομιλια του παιχνιδιου )και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω γιατι του απαντησα αλλα μου φανηκε φυσιολογικος και δεν το πολυσκεφτηκα. αφου πρωτα γιναμε φιλοι στο παιχνιδι μετα εκεινος με βρηκε στο φβ . αρχισαμε να μιλαμε και απο τοτε μιλαμε καθε μερα. Μου αρεσει και του αρεσω , το εχουμε ξεκαθαρισει αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν το εννοει ,αν και μου φαινεται αρκετα ειλικρινης. Το προφιλ του ειναι αληθινο οποτε δεν υπαρχει τετοιου ειδους αμφισβητηση. θελουμε και οι δυο να γνωριστουμε ομως φοβαμαι για καποια πραγματα. πρωτον θα ειναι το πρωτο μου ραντεβου γενικα και εχω λιγο αγχος μηπως τον ξενερωσω κλπ πραγμα λογικο και δευτερον ντρεπομαι γιατι δεν εχω φιληθει ποτε μου και δεν ξερω πως γινεται και μηπως ξενερωσει παλι αν δεν φιλαω ωραια . απλα ετυχε.. δεν ελκυα καποιον αν και η εμφανιση μου ειναι καλη. να σημειωσω οτι ειμαι 18.θα ηθελα την γνωμη σας.. Σας ευχαριστω!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην έχεις άγχος για τίποτα. Κοίτα μόνο να περάσεις καλά στο ραντεβού όταν βγείτε και θα έρθει από μόνο του. Ύστερα όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. Το αν σε θέλει θα το διαπιστώσεις από κοντά. Εύχομαι τα καλύτερα!! :)
Scroll to top icon