Ολάντ: «Να αποφευχθεί η κλιμάκωση στην Κριμαία»

Ολάντ: «Να αποφευχθεί η κλιμάκωση στην Κριμαία» Facebook Twitter
1

Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ απηύθυνε σήμερα έκκληση σε όλα τα μέρη που είναι παρόντα στην Ουκρανία να «αποφύγουν οποιαδήποτε κλιμάκωση», η οποία θα καθιστούσε ακόμη «πιο δύσκολη» την εφαρμογή των ειρηνευτικών συμφωνιών του Μινσκ, αναφέρει ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Ελιζέ.


Η έκκληση αυτή έγινε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης του Ολάντ με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον ουκρανό πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο, κατόπιν «αιτήματος του τελευταίου» προκειμένου να συζητήσουν την «κατάσταση στην Ουκρανία».


Ο Φρανσουά Ολάντ «υπενθύμισε την πάγια θέση της Γαλλίας όσον αφορά στην παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας, η οποία δεν μπορεί να αναγνωριστεί» από τη διεθνή κοινότητα, αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Με ευχές Φρανσουά δε γίνεται τίποτα.Ο Πούτιν θα συνεχίσει να καταπιέζει τους Ουκρανούς αφού κανείς δεν τον εμποδίζει. Και το χειρότερο,έχει πείσει μεγάλη μερίδα του κόσμου ότι έχει δίκιο να κάνει ό,τι κάνει. Η ''καλή'' Ρωσία σώζει τους λαούς από την κακή Αμερική.