ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2016 | 13:59

Διαδικτυακός (και μη) διασυρμός.

Πως αντιδρατε όταν καποιος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να μιλάει άσχημα για εσάς και για αγαπημένα σας πρόσωπα, σε άλλα άτομα ή και μέσω διαδικτύου, χωρίς να βασίζονται κάπου τα λεγομενα του? Σας έχει τύχει? Έχετε προσωπικές εμπειρίες?
5
 
 
 
 
σχόλια
Τον αγνοείς, κάποια στιγμή θα βαρεθεί. Από τη στιγμή που αυτά που λέει δεν έχουν βάση τότε δεν θα τον πιστέψει και κανείς.Αν νιώθεις πως σε ενοχλεί κλείσε το pc και κάνε κάτι άλλο.Αν το κάνει real life και δεν είσαι άτομο που θα πάει να του σπάσει τα δόντια τότε τον αγνοείς και ξεκόβεις με όποιον χαζό τον πιστέψει.Οι περισσότερες τοξικές φιγούρες φεύγουν μετά από λίγο καιρό.Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει μετά από 8~ χρόνια που μου στέλνουν τέτοια πράγματα σε καθημερινή βάση."Χαζός δεν είναι αυτός που λέει χαζομάρες, αλλά αυτός που του δίνει σημασία."
Πολύ γενικό το ερώτημά σου: μπορεί να αφορά είτε επίπεδο καφενειακού κουτσομπολιού είτε να αγγίζει τα όρια του ποινικού δικαίου αυτό το οποίο περιγράφεις. Είναι άλλο να πούνε για μένα ότι λ.χ. ο Διογένης είναι ένας βαρετός φύτουλας που λιώνει στο διάβασμα, και αλλιώς ότι εγώ κάθε βράδυ κάνω πιάτσα στη Συγγρού με όλο μου το σόι. Προσωπικά, αν πρόκειται για το πρώτο, απλά αδιαφορώ και δεν γνωρίζω επομένως αν συμβαίνει. Κάτι αντίστοιχο με το δεύτερο δε μου έχει συμβεί, και αν συνέβαινε θα προέβαινα απλά στη λήψη κάθε νομίμου μέτρου σε ποινικό και αστικό επίπεδο.
Scroll to top icon