Καπερνάρος: Χτύπησε δυνατά το χέρι στο γραφείο και... έσπασε το δάχτυλό του!

Facebook Twitter
3

Ο δικηγόρος και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος παθιάστηκε τόσο πολύ στην Προανακριτική της Βουλής (δεν ξέρουμε αν υπήρχαν και κάμερες) και έπαθε το εξής:

ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ
Καπερνάρος: Χτύπησε δυνατά το χέρι στο γραφείο και... έσπασε το δάχτυλό του!

Με σπασμένο δάχτυλο έφυγε σήμερα από την προανακριτική στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.


Τραυματισμός που δεν οφείλεται στην ένταση της σημερινής συνεδρίασης, αλλά σε... ατύχημα από λάθος.
Το περιστατικό συνέβη όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, διέκοψε την συνεδρίαση και την εξέταση του κ. Ηλία Πλασκοβίτη.


Ο κ. Καπερνάρος θέλοντας να δείξει την δυσφορία του χτύπησε τόσο δυνατά το χέρι του στο γραφείο που ως αποτέλεσμα είχε να σπάσει το δάχτυλό του.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο βουλευτής ανέφερε ότι «διακομίζεται» στο νοσοκομείο ενώ υπογράμμισε ότι «Ολα έχουν τα όριά τους! Προσπαθείς να εκμαιεύσεις την αλήθεια και σου βάζουν χρονόμετρο! Η αλήθεια δεν έχει χρονόμετρα».

[Από την Ημερησία - που μέχρι στιγμής δεν την βλέπουμε να έχει κλείσει. Η φράση του "η αλήθεια δεν έχει χρονόμετρα" μας συγκλόνισε. Παρακαλούμε να χρησιμοποιηθεί σε τραγούδι και να γίνει σλόγκαν άμεσα!]

It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια