ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2016 | 10:52

Καλημέρα.

Γιατί σκέφτομαι έτσι ; Πολλές φορές νιώθω ότι δίπλα σε έναν άντρα δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Έχω βγει με άτομα και κυρίως σε άντρες πέρα του ότι ντρέπομαι.. γενικά νιώθω ότι αν μιλήσω πολύ θα του τα πρηξω. Καταλήγω να μην λέμε πολλά αν και βλέπω ότι μερικοί μιλούν αρκετά κάποιες φορές αλλά το χω από μικρη αυτό το κουσουρι ας πούμε. Σέβομαι πολλές φορές και το άτομο που έχω δίπλα μου τόσο που δεν νιώθω άνετα να ανοιχτω γενικά. Απλώς, δεν θέλω να σκεφτεί μια μέρα ότι η τάδε μου τα έπρηζε. Η αυταπαρνηση προσωποποιημενη είμαι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου έλεγα πολύ απλά να χαλαρώσεις, να φέρεσαι με φυσικό τρόπο και να είσαι ο εαυτός σου. Ακόμη και αν είναι ''πρήξιμο'' αυτό που θα κάνεις μιλώντας, δε σημαίνει θα σε απορρίψουν, καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια. Και σε κάθε περίπτωση, το θέμα δεν είναι η ποσότητα του λόγου, αλλά η ποιότητα των νοημάτων του...
Γιατί να του τα πρήξεις; Στο είχε πει κανείς αυτό και σου έχει κολλήσει;Κανείς δεν θα σε θεωρήσει πολυλογού ή πρήξω αν κάνετε μια ωραία συζήτηση! Το αντίθετο μάλιστα... Οι περισσότεροι άνθρωποι διψούν για επικοινωνία και αντικειμενικά, ερχόμαστε πιο κοντά όταν ανοιγόμαστε και μιλάμε.
Το θέμα είναι πως δεν νιώθεις εσύ άνετα με το να μη μιλάς,όχι το οτι δε μιλάς. Κάποιοι έχουν υποστηρικτικό ρόλο. Δεν κλέβουν όλοι την παράσταση. Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι και μη τον συγκρίνεις. Είμαι σίγουρη πως όταν σου απευθύνουν το λόγο μιλάς και τα λες και πολύ σωστά, να διακόπτεις δε θες. Η χαρά της ανακάλυψης είσαι.Δεν είναι όλοι οι άντρες ''Είρωνας''. Ευτυχώς.
Επειδή το να σκέφτεται μια μέρα "Βγήκα με το Σοφάκι και ήτανε πιο βαρετή και από ταινία του Αγγελόπουλου" είναι καλύτερο. Απομυθοποίησε τους ανθρώπους γύρω σου και εκφράσου.
Scroll to top icon