Πρωινός καβγάς Κωνσταντοπούλου με Λυριτζή-Οικονόμου

Πρωινός καβγάς Κωνσταντοπούλου με Λυριτζή-Οικονόμου Facebook Twitter
20

 Το περιεχόμενο του σχολιασμού της διαδικασίας που ακολουθείται στην συνεδρίαση της προανακριτικής για τη λίστα Λαγκάρντ, στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, προκάλεσε την παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Λυριτζής και Οικονόμου έκαναν λόγο για «τηλεοπτικό σόου» χαρακτηρισμός που  εκνεύρισε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είπε «μιλάτε για τηλεοπτικό σόου και τη διαχείριση του τηλεοπτικού χρόνου , την έχετε εσείς και έχετε ευθύνη για το ποια ατμόσφαιρα μεταδίδετε», σημειώνοντας ότι η συνεδρίαση δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά.

Η κ. Κωνσταντοπούλου στην αρχή της παρέμβασής της είπε ότι ο πρόεδρος της επιτροπής έφυγε στις 9 το βράδυ ενώ η συνεδρίαση συνεχίστηκε ως τις 3.30 τα ξημερώματα. Στην απορία του Δημήτρη Οικονόμου, αν εκείνη ήταν όλες αυτές τις ώρες εκεί, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε:  «Μπορείτε να ρωτήσετε τη σύζυγο σας που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής».

Η κόντρα της κ. Κωνσταντοπούλου, προκάλεσε την παρέμβαση μέσω Twitter, του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη ο οποίος έκανε λόγο για απειλές κατά δημοσιογράφων και ζήτησε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ: 

Φαντάζομαι ο Προεδρος Εσηεα ετοιμάζει σκληρή ανακοινωση κατα Συριζα για την επίθεση και τις απειλές της Ζ.κωνσταντοπουλου κατα δημοσιογράφων



20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
πολύ σωστά τα λέει ο Θέμος και ξέρουμε όλοι γιατί: η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αμειβόταν πλουσιοπάροχα για εκπομπή της στην κρατική τηλεόραση με μηδενική ακροαματικότητα, στη συνέχεια κατέφυγε στο Σκάι μαζί με τον πρώην διευθυντή της κρατικής τηλεόρασης και ο άντρας της είναι διορισμένος στο κανάλι της Βουλής (ενώ η ίδια καφέρεται εναντίον του σπάταλου δημοσίου). Όντως έκτρωμα η κυρία...
Αρνούμαι να καταναλώσω φαιά ουσία για σου αποδείξω περί ποίου νούμερου πρόκειται η Κων/λου. Δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το παραπάνω βίντεο, όπως και οποιοδήποτε άλλο βίντεό που ομιλεί.
Διάλογος κουφών, εκείνη λέει πως παραπληροφορούν αλλά παράλληλα δε 'πουλάει την ψυχή της' (ΚΑΙ ποιήτρια) για μια θέση σε εκπομπή, που, στην τελική, θα τη βοηθούσε να διορθώσει αυτή την παραπληροφόρηση. Οι άλλοι, με 4 ώρες εκπομπής την κράζουνε που μιλάει συνέχεια για 5'. Παρ'τον έναν, βάρα τον άλλο.
Η Κα Κωνσταντοπούλου είναι αλήθεια ότι έχει επιθετικό τρόπο ακόμα και φυσιογνωμικά. Έλα όμως ότι επι της ουσίας είναι 95% "μέσα".Απο την άλλη η δική μου εμπειρία απο τις εκπομπές Λυριτζή- Οικονόμου και Αρβανίτη έχει ως εξής :ξυπνώ 06.00 και μέχρι τις 06.30 προσπαθώ να ακούσω ειδήσεις που κυρίως αφορούν τα ΜΜΜ που κυκλοφορούν και όποια κακοτοπιά ίσως με περιμένει (καιρός κ.ά).Οι πληροφορίες αυτές δίνονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα με συνεχείς διακοπές απο αστειάκια, ναρκισσισμούς με γκριμάτσες και υφάκια, με εξαίρεση βέβαια τα ποδοσφαιρικά που δίνονται σε πλήρη ...ανάπτυξη.Ευτυχώς στην περίπτωση Αρβανίτη υπάρχει η συμπαρουσιάστρια που επαναφέρει το σκάφος που συχνά μπατάρει.Τις άλλες ώρες δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δουλεύω (ακόμη).Οπότε, ενοχλήθηκαν αυτοί οι "άρχοντες" γιατί κάποιος τους είπε ότι κάνουν στην ουσία΄"τωκ σόου" το οποίο απειλούμενο καλείται να ...διασώσει η ΕΣΗΕΑ.
Θεά είναι ...τα λέει σε όλους κατάμουτρα!!!!!!Πάντως και οι Οικονόμου -Λυριτζής είναι απίστευτοι δημοσιογράφοι...τρομερές έρευνες και ρεπορτάζ και πάνω από όλα αντικειμενικοί και ανεπηρέαστοι!!!!!!!
Καλά τους είπε ρε! Πόσος εμετός απ' τα βλέφαρα πια αυτό το δημοσιογραφικό δίδυμο;;! Λίγα έχουν φάει κι αυτοί τόσα χρόνια! Τα ίδια με τον άλλον, τον Παπαδάκη, είναι κι αυτοί απλώς - λόγω καναλιού φαντάζομαι - είχαν αποφύγει θέματα με βιασμούς και παιδεραστίες και γι' αυτό φάνταζαν τόσα χρόνια """σοβαροί""". Κατά τ' άλλα... ΙΔΙΟΙ!: τρώμε με χρυσά κουτάλια και μετά, με φωνή μέσα απ' τα δόντια, αλά Θέμος, απευθύνουμε δήθεν καυστικές ερωτήσεις σε πολιτικούς (που δε συμπαθούμε) και τους κολλάμε - ΚΑΙ ΚΑΛΑ - στον τοίχο! Ψςςςς... Δημοσιογραφία βεληνεκούς!
Ζητώ συγγνώμη για την χαμηλή νοημοσύνη μου, αλλά ποιές απειλές εννοεί ακριβώς?Τελικά ο λαϊκισμός και η κατινιά έχουν το δικαίωμα να κάνουν την εμφάνισή τους, παντού.