ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2016 | 21:45

"...ο χρονος που μετραει σε λιγο δεν θα ειναι εδω...

Καλησπερα κ απο εμενα. Ηρθε κ η δικη μου η στιγμη να εξομολογηθώ μερικες σκεψεις μου.Ειμαι 30 χρονων. Εχω μια δουλεια που τον τελευταιο καιρο δεν με γεμιζει. Αφενός δεν ειναι αυτο που εχω σπουδασει, αφετέρου δεν ειναι καθολου δημιουργικη. Βαρεθηκα. Καθε ωρα στη δουλεια γινεται ολο κ πιο βασανιστική. Επισης δεν υπαρχει κ η λεγομενη εξέλιξη. Τα λεφτα ειναι μετρια, με αποτελεσμα να μενω ακομα με τους δικους μου. Με την δημοσιογραφια (αυτο που εχω σπουδασει) εχω πει πως δεν θα ξανα ασχοληθω. Πολυ βρωμικος χωρος, δεν ειναι για μενα. Ξαφνικα εχω νιωσει την αναγκη να ανοιξω λιγο τους οριζοντες μου. Σκεφτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες. Τι σκεφτεστε εσεις ; Με προβληματιζουν πολλα. Πρωτα η ηλικια μου κ αν όντως μπορω να κερδισω εστω κ οριακα τον χαμένο χρονο. Στη συνεχεια αν θα τα καταφερω. Δεν με παιρνει για αλλη αποτυχια σε αυτο το κομματι. Μετα σκεφτομαι οτι ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τα διαβασματα, κακος μαθητης στο σχολειο κτλ. Κυριως το προβλημα μου ειναι με τον χρονο. Στα 30 μου απο μικρος ονειρευομουνα πως θα εχω κανει πραγματα. Χωρισμενος προσφατα μετα απο 6 χρονια σχεση, νιωθω πως δεν εχω κανει τπτ. Με αγχνωει αυτο αλλα το δουλευω μεσα μου να το αλλαξω. Στα θετικά ειναι οτι η προσωπικη αναγκη για περισσότερη γνωση ειναι τεραστια. Οπως επισης οτι δεν θελω να ειμαι εγκλωβισμενος σε μια δουλεια που δεν μου αρεσει . Και αν αυριο, μεθαυριο μου πουν κυριε δεν μας κανετε πια, τι θα γινει ;; Θελω να εχω ακομα μια επιλογη......θα τον φαω ή θα με φαει, αυτα ειχα να σας πω..."
12
 
 
 
 
σχόλια
Σας ευχαριστω ολους. Το σημερινο ξυπνημα με βρηκε με αλλη διαθεση. Ειχα ξανα αυτο το ηλιθιο χαμογελο. Περιμενω πως κ πως να ξεκινησω το διαβασμα! :) Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους σας...
Όρμα να τον φάς τον χρόνο!Με το διάβασμα και το ότι ήσουν κακός μαθητής μην προκαταβάλλεσαι αρνητικά.Άλλες συνθήκες τότε,άλλες τώρα.Αφενός μεν τώρα έχεις πιο ξεκάθαρους στόχους,είσαι πιο κατασταλαγμένος,αφετέρου δε δεν υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο για μάθηση απο την ανάγκη σου για περισσότερη γνώση και δη στον τομέα που συνειδητά θα έχεις επιλέξει και σου κινεί το ενδιαφέρον.
Στα 40 σου θα σκέφτεσαι: γιατί δεν το κυνήγησα στα 30 μου που είχα χρόνο και μπορούσα να το "διορθώσω"; κοκΑπλά ξαναδώσε πανελλήνιες και πέρνα εκεί που γουστάρεις! Μη μασάς! Θέληση και τσαμπουκά χρειάζεται!
Απο εμπειρια δικη μου αλλα και φιλων ενα εχω να σου πω:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Να προσπαθεις παντα για οσα ονειρευεσαι!!!Ακομα και να μην πετυχεις,θα εχεις "παρει" πολλα!!!Ισα-ισα που τωρα εχεις ,την ωριμοτητα να δεις τα θελω σου πιο "ζεστα"...Οπως μου ειχε πει καποτε και ενας φιλος μου: "Οταν τολμησεις ,ισως να χασεις λιγο απο το βημα σου..."Οταν δεν τολμησεις ισως να χασεις την ζωη σου..."Καλη τυχη :)
Συνεπώς επανεκπαίδευση σε κάτι καινούριο ;Με πανελλήνιες ;Με κατατακτήριες ;Σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο εξωτερικό ή Ελλάδα ;ή ανοίγεις μικροεπιχείρηση μόνος/με συνεργάτες ;
Σου κάνω copy paste, ένα μήνυμα που έστειλα σήμερα σε ένα φιλικό πρόσωπο:Από: -Στάλθηκε: Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 7:35 μμΠρος: -Θέμα: - Τα χέρια μου τρέμουν λίγο, αλλά σου γράφω. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Να ξέρεις, πως καθένας δεν ευτύχησε μέσα στην ''κρυφή'' χαρά του. Βρες τη δύναμη και κάνε την υπέρβαση. Στην τελική, σε αυτή την ηλικία και μάλιστα μετά από μακροχρόνιους χωρισμούς.. μόνο το τομάρι μας έχουμε να σηκώνουμε.Υ.Γ Μπορείς να κοιτάξεις τις κατατακτήριες, εκτός και αν έχεις βάλει καμιά σχολή στο μάτι.
Scroll to top icon