ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2016 | 22:18

Ένα πράγμα μπορεί να με κάνει να χεστω φοβερά πάνω μου.

Μια κατσαρίδα. Ούτε να την πατήσω δεν μπορώ. Πωωωω :'( είμαι και μόνη... Αλλά τις ατιμες τις νιώθω στον αέρα όταν έρχονται. Ακούς ένα κρατσ κάτι... πωωω...
9
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να είμαι η μόνη εδω που την ιδια ακριβως συχαμαρα που νοιωθετε για τις κατσαρίδες την έχω για τις ακρίδες; ; Σε σημείο να δω ακριδα πανω σε νια κουβέρτα και να πεταξω και την κουβέρτα μαζί..
Δεν χρειάζεται να πατάτε τις κατσαρίδες. Η μυγοσκοτώστρα κάνει πολύ καλή δουλειά. Μιλάει η μέγιστη εξολοθρευτής κατσαρίδων! Και για σιγουριά (σε περίπτωση που κάνει την ψόφια), ρίξτε της λίγο οινόπνευμα και τα κακαρώνει στην στιγμή.
Μην τις φοβάστε, απλά πάρτε μέτρα.Ζητήστε απολύμανση των κοινοχρήστων χώρων (αν είστε σε πολυκατοικία), ρίξτε στις μπαλκονόπορτες απο κάτω ειδική σκόνη (αν έχετε κατοικίδιο ρωτήστε σε ειδικό μαγαζί αν είναι κατάλληλη) καθώς και σε κάθε "είσοδο" του σπιτιού, Ψεκάστε με άοσμο-άγχρωμο φάρμακο εσωτερικά κοντά σε λεκάνες, σιφώνια και σωληνώσεις εξωτερικά.Βάλτε κουρτίνες και σίτες στα παράθυρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon