ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2016 | 00:27

ειμαι εκεινη με το θεμα που εχει με τον πατερα της λογω του σκυλου.

δεχτηκα πολλες προσβολες μεσα απο τα σχολια σας,αλλα μαθετε πως ειμαι μονο 16 οποτε δεν εχω την δυνατοτητα να κανω κατι περισσοτερο απο το να του μιλαω.Επισης,το σκυλακι το φροντιζω υπερβολικα..καθε μερα το πηγαινω βολτες,του δινω να τρωει συνεχεια,το κανω μπανιο κτλπ..σε αυτη την ηλικια που ειμαι δεν μπορω να κανω κατι παραπανω,σε 2 χρονια που θα παω να σπουδασω σιγουρα θα το παρω μαζι μου.Επιπλεον οσο αφορα το ''να το δωσουμε'' δεν εχουμε καποιον που να θελει σκυλο και επισης αποκλιεται να το διωξω εαν δεν ειμαι 100% σιγουρη οτι θα ειναι πολυ καλα,επισης εχει δεθει υπερβολικα με το λυκοσκυλο και θα ειναι πολυ δυσκολη η αποχωρηση.Εαν εξαιρεσετε τον πατερα μου,το σκυλι περναει πολυ καλα.Επισης,δεν το εφερα εγω στο σπιτι,η γιαγια μου το εφερε επειδη ηταν πολυ αδυνατο,βρωμικο κτλπ και θα πεθαινε,οποτε το πηραμε για να γινει καλα,και οντως εγινε..το πηραμε κοκαλο και το καναμε γουρουνακι.Ο πατερας μου τοτε δεν ειχε προβλημα,το προβλημα ηρθε οταν καταλαβαμε οτι δεν μεγαλωνει..και εφοσον δεν μεγαλωνει δεν το θελει.Του εχω μιλησει απειρες φορες για αυτο το θεμα,οπως η γιαγια μου,η μαμα μου και η γειτονισσα που μενει ακριβως διπλα απο το σπιτι μου.Κλαιω σχεδον καθε μερα για αυτο το θεμα και τα σχολια σας με εκαναν ακομα πιο χαλια..Τελος παντων,ειλικρινα σας ευχαριστω που δεν με γραψατε.
7
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασα και τις 2 εξομολογήσεις και θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις. 1)Ο πατέρας σου σήκωνε ανέκαθεν χέρι πάνω σου; 2)Είσαι σε επαρχιακή πόλη/χωριό; 3)Έχεις κάποιον συμμαθητή/συμμαθήτρια που θα μπορούσες να δώσεις τον σκύλο; Ή έστω κάποια οργάνωση κοντά σου που θα μπορούσες να τον δώσει για υιοθεσία; 4)Πιστεύεις ότι αν το δώσεις σε κάποιον άλλον, ο πατέρας σου θα εκνευριστεί ή θα ήθελε κάτι τέτοιο;Ακόμη και να μην μου απαντήσεις (και λογικό το βρίσκω) θα σου πω το εξής: Το σκυλάκι γνωρίζει ότι το αγαπάς και το φροντίζεις. Λογικά θα σε εμπιστεύεται κιόλας! Προσπάθησε όσο μπορείς να το κρατάς μακρυά από τον πατέρα σου, σε άλλα δωμάτια κτλ. Ταυτόχρονα, ψάξε όσο μπορείς για κάποιον άνθρωπο που να μπορείς να το δώσεις.
Να'σαι καλά. Μιλάω μαγκωμένα, γιατί το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και δεν είμαι ειδικός... Αλλά σε περίπτωση που τα διαβάσει ένας ειδικός, να μπορέσει να δώσει τα φώτα του, γνωρίζοντας λίγες περισσότερες λεπτομέρειες!
Κόμπρα, είσαι μια κόμπρα.1.Ο πατερας μου σηκωνει χερι οταν δεν τον συμφερουν αυτα που λεω,δεν σηκωνει μονο σε εμενα.Δεν σηκωνει πολυ συχνα η αληθεια ειναι..αλλα οταν σηκωσει,'θα σε παρει ο διαολος'.Παρολο που εαν μιλησω θα μου κοψει εξοδους,θα μου παρει το κινητο,θα με χτυπησει,θα με απειλησει για το διπλωμα(καθως πρεπει να βγαλω οπωσδηποτε οπως λεει και η μαμα γιατι δεν εχω μεσω να πηγαινοερχομαι απο την δουλεια,απο τα φροντηστηρια,απο τις εξοδους κτλπ). 2.Μενω σε νησι,δεν ειναι μεγαλο,ουτε μικρο. 3.Εχω την κολλητη μου αλλα δεν ειναι σε θεση να το αναλαβει καθως μενει σε πολυκατοικια και ειναι πολυ δυσκολο. 4.Θα ευχαριστιοταν να το δωσω,αλλα πιο πολυ θα ευχαριστιοταν να πεθανει η να το διωξουμε μονο του. Το σκυλακι με αγαπαει πολυ,με προσεχει και πολλα αλλα..ξερει ποσο το αγαπαω,το δειχνει καθε μερα.Οταν λεω στον πατερα μου να μην το χτυπαει και γυρναει και με κοιταει λυπημενα και νιωθω οτι μου λεει 'σωσε με'.Μπορω οσο περισσοτερο να το κραταω μακρια,αλλα καθως το εχουμε λυτο στην αυλη με το λυκοσκυλο,ειναι πολυ δυσκολο να ειναι μονο μαζι μου.Εαν το βαλουμε σπιτι,θα τρωει πιο πολυ ξυλο..το ξερω.Το βαζω μεσα οταν ο πατερας μου ειναι στην δουλεια γιατι θελει παρεα.
Μάλιστα, κορίτσι μου. Κατά πρώτον, να σου πω ότι και οι άλλοι σχολιαστές δεν ήθελαν να σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. Άκουσαν όμως για 2 ψυχές που υποφέρουν και τους έπνιξε ο θυμός, τίποτα άλλο. Δεν ήταν όμως θυμός προς το πρόσωπό σου, να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά.Δεύτερον, θέλω να μπεις στο νετ και να κοιτάξεις όσο μπορείς για σελίδες που φροντίζουν για τα ζωάκια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια ομάδα κοντά σου και ΣΙΓΟΥΡΑ θα είναι εχέμυθοι και θα σε βοηθήσουν, αν τους εξηγήσεις πάνω κάτω την κατάσταση. Εννοείται να μην μπεις σε λεπτομέρειες, εξάλλου είναι τα οικογενειακά σου και δεν αφορούν κανέναν.Τρίτον, ακριβώς επειδή έχεις ακόμα 2-3 χρόνια πριν φύγεις από το σπίτι, μπορείς τουλάχιστον να παίρνεις τηλέφωνο ανώνυμα σε μια από τις πολλές γραμμές για να μιλάς ή για να δεις τι άλλα βήματα μπορείς να κάνεις. Θα έχουν καλύτερες προτάσεις, από όσα σου λέμε εμείς εδώ στην lifo. Η βία δεν συγχωρείται, αλλά καταλαβαίνω ότι είστε εγκλωβισμένοι εκεί μέσα και δεν έχετε πολλές επιλογές. Με την μαμά σου έχεις μιλήσει; Είναι με το μέρος σου; Σε καταλαβαίνει;
Συγνώμη οκ ίσως ηταν λιγο υπερβολικά προςωτα εσένα αλλα τι περιμενες να σου πουν μπραβο;; Αυτος ο άθλιος τρισαθλιος που εχεις την δυστυχία να τον εχεις πατέρα πρέπει να τιμωρηθεί, η κακοποίηση ζώου αποτελεί ποινικό αδίκημα και προβλέπει 1 έως 5 χρονια φυλάκισης και 30000 πρόστιμο. Αφού δεν μπορείς να τον καταγγειλεις εσυ μπορει η γειτόνισσα και όσοι γίνονται μάρτυρες. Μην χρονοτριβεις. Δεν εχει να κάνει αν περνα καλα μαζι σου. Το σκυλί ειναι μια ψυχουλα και πρεπει να προστατεύεται απ ολους. Δεν μπορεί να το βλέπεις να κακοποιητε κια το μονο που κανεις ειναι να κλαις και να περιμένεις 2 χρόνια να περάσεις και αν περάσεις για να τη γλυτωσετε (και το σκυλί και εσύ). Κάνε ανώνυμη καταγγελία . Κάνε κατι πείσε κάποιον να τον καταγγείλει. Μην αφήνεις το τέρας που ειναι πατερα σου να βγάζει τα κόμπλεξ του.Ξερω οτι θα βγάλω κακια . Θελω μια μέρα να βρούμε ολους αυτους που κακοποιούν ζώα και να πάθουν οτι ακριβως έπαθαν τα σκυλιά τους. Κακία αλλα το ευχαριστιεμαι μέσα απ τη ψυχή μου. Ξύλο στο ζωο; απίστευτο ξύλο καο σε αυτον μέχρι να του γίνει η μούρη μελιτζανα
Εισαι αρκετά μεγάλη για να παίρνεις αποφάσεις μόνη σου, και όχι να τρως μπουνιές επειδη υπερασπίζεται το ανυπερασπιστο άπο ένα άθλιο άνθρωπό που έτυχε να είναι πα ΤΕΡΑΣ σου,ο ανθρωπός αφου δεν παιρνει απο λόγια χρειάζονται πράξεις ,καλό θα ήταν να το καταγγείλεις, και μην προσβάλλεσαι για τα αυτονόητα ,αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον καταγγείλεις, γιατι η Βια δενεπιτρέπεται σε καμία μορφή, ούτε προς το σκυλάκι σου άλλα ούτε προς εσένα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon