ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2016 | 13:14

άνδρες 30 και άνω

Μα τι συμβαίνει με αυτήν την ηλικία !?Είμαι 23 χρονών και επέλεξα να μην ξαναμπλέξω με άνδρες της ηλικιάς μου γιατί λόγω ηλικίας θαβ είναι ανώριμοι και θα θέλουν άλλα πράγματα στη ζωή τους για να αποκτήσουν κάποια εμπειρία και έκανα κάτι με 30ρη ο οποιος στη πορεία αποδείχθηκε χειρότερος και απο τον 20ρη !Διαβάζω και τις εξομολογήσεις εδώ και διακρίνω παρόμοια σκηνικα και καταστάσεις !Μήπως ο 30ρης είναι ο νέος 20ρης στο μυαλό ?
5
 
 
 
 
σχόλια
Μην κρίνεις τι βλέπεις εδώ μέσα, βλέπεις τις προβληματικές περιπτώσεις 30άρηδων που μπαίνουν όσες έμπλεξαν μαζί τους και λένε τον πόνο τους. Όσες είναι με ώριμους άντρες άνω των 30, πιθανότατα δεν ασχολούνται με τις εξομολογήσεις.Γενικώς πάντως, η ωριμότητα δεν τελεί σε αναγκαία συνάρτηση με την ηλικία του άντρα.
Δε συνάδει πάντα η ωριμότητα με την ηλικία, όπως κι ούτε οι περισσότερες εμπειρίες σε κάνουν οπωσδήποτε περισσότερο σοφό. Ο χαρακτήρας κι η γενική σου συμπεριφορά μπορούν μόνο να προσδιορίσουν το βαθμό της ωριμότητάς σου.
δυστυχως το βλεπω και εγω αυτο που περιγραφεις σε μεγαλο βαθμο γυρω μου και εχω πολλα βιωματα που το επιβεβαιωνουν..κυριως απο ατομα που ειναι στην ηλικιακη ομαδα 30-35 και δεν ειναι μονο για τους αντρες αλλα και για τις γυναικες αυτης της γενιας...δυστυχως...
Ψιτ...παιδιά...μας πήρανε χαμπάρι!! :)Δεν θα μιλήσω για όοοοολους τους ανθρώπους της γενιάς μου(άνδρες/γυναίκες)...θα έκανα τραγικές γενικεύσεις...θα πω,πως το βλέπω εγώ(αυτό κάνω πάντα,άλλωστε).Η λέξη "ωριμότητα",μου φέρνει ανατριχίλα...παραπέμπει στην "ωρίμανση",την οποία ακολουθεί το σάπισμα(στην προκειμένη περίπτωση μεταφορικά).Προτιμώ να είμαι ανεξάρτητη(οικονομικά/πνευματικά),υπεύθυνη,με τις όποιες εμπειρίες ζωής μου προέκυψαν ή προκάλεσα...και μου αρέσει η εξέλιξη και η πρόοδος...δεν τερματίζεις στα 30-35...Τώρα αν η εξομολόγηση αφορά μόνο στο κομμάτι των σχέσεων,πιστεύω ότι όλα έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και τα συναισθήματα που σου βγάζει...αυτό... :)
Scroll to top icon