ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2016 | 16:39

Έτσι εχουν τα πράγματα

όσο οι γυναίκες συνεχίζουν να ψαχνουν τον βασιλόπουλο με το ασπρο άλογο ,τόσο θα απογοητεύονται και θα μιζεριάζουν επειδή είναι μόνες και θα λένε "όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια, είναι όλοι ίδιοι κλπ κλπ". Ως άνδρας διατυπώνω το εξής λογικό αίτημα: χαμηλώστε τα στανταρ σας!
11
 
 
 
 
σχόλια
Γελάω με τα σχόλια που λένε "γιατί να τα ρίξω;" το πρόβλημα δεν είναι στο να είναι σε ρεαλιστικό επίπεδο, το θέμα είναι όταν είναι έξω από τα ρεαλιστικό επίπεδο.Όταν είσαι χαζή/ος, στραβή/ος και ανάποδη/ος και περιμένεις να βρεις τον άνθρωπο ο οποίος ρεαλιστικά δεν έχει λόγο να σε κοιτάξει κάτι κάνεις λάθος στη ζωή σου.Αγαπήστε τον εαυτό σας όσο και όπως θέλετε, αλλά να ξέρετε τι έχετε να προσφέρετε και αρχίστε να ψάχνετε κάτι αντίστοιχο.
Πάντως παλιά στον ΑΒβασιλόπουλο στον Ισθμό της Κορίνθου υπήρχε κοντά στα ταμεία ψεύτικο άλογο κοντά στα 2 μέτρα ύψος όπου ανέβαζαν τα παιδιά στη σέλα για φωτογραφίες.
Μα σα δε ντρεπομαστε..Μέχρι και το Υπουργείο Παιδείας απαγόρευσε τα πριγκιπόπουλα και τα άσπρα άλογα αλλά εμείς ακόμη εκεί...Αααα και κάτι άλλο...Όπως είχε πει και η Φοίβη"οδηγούμε,ψηφίζουμε...τι άλλο θέλουμε δηλαδή!"
Για δώσε μας έναν ορισμό για το βασιλοπουλο με το άσπρο άλογο... Και μετά μια περιγραφή της κοπέλας που το ψάχνει. Γιατί αν μιλάμε για κοπέλα ανεξάρτητη, όμορφη, έξυπνη, με δουλειά, υλικά αγαθά, φίλους και χιλιάδες άλλα πράγματα, τότε ναι βρε, έχεις δίκιο! Δεν πρέπει να ψάχνει το βασιλοπουλο, αλλά να βουτάει τον πρώτο που θα της κάτσει και να είναι και ευχαριστημενη.
Scroll to top icon