ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2016 | 22:56

Γιατι;

Γιατι εχει αλλαξει τοσο πολυ η γενια μας; εχω φτασει σε σημειο να ντρεπομαι για καποια ατομα.
20
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ παλι δεν ντρέπομαι για τίποτα. Όλες οι γενιές έχουν τα κακώς κειμενα τους. Όσο ντρεπομαστε, τα αναπαραγουμε. Όλα κινουνται, όλα εξελισσονται. Κακη εξέλιξη; Και παλι εξέλιξη είναι. Σκεφτείτε εναν κοσμο στάσιμο εντελώς.
Μήπως να ζουσαμε στον μεσαίωνα, χωρίς ηλεκτρισμο.. Οπου οι γυναίκες είχαν ευγενική φυσιογνωμια , ενω απο μέσα τους σκέφτονταν ΤΑ αισχη;Θα σου άρεσε ε;
Όλο και χειρότερη;Έχω γνωστό μου που ο κολλητός του πέθανε πριν 32 χρόνια από ναρκωτικά.Τώρα αν ζούσε θα ήταν γύρω στα 49.Παιδιά που ζούσαν ανεξέλεγκτα.Θέλω να πω ότι σε όλες τις γενιές υπήρχαν παιδιά με μυαλό κουκούτσι.
Όλο και χειρότερη;Έχω γνωστό μου που ο κολλητός του πέθανε πριν 32 χρόνια από ναρκωτικά.Τώρα αν ζούσε θα ήταν γύρω στα 49.Παιδιά που ζούσαν ανεξέλεγκτα.Θέλω να πω ότι σε όλες τις γενιές υπήρχαν παιδιά με μυαλό κουκούτσι.
Όλο και χειρότερη;Έχω γνωστό μου που ο κολλητός του πέθανε πριν 32 χρόνια από ναρκωτικά.Τώρα αν ζούσε θα ήταν γύρω στα 49.Παιδιά που ζούσαν ανεξέλεγκτα.Θέλω να πω ότι σε όλες τις γενιές υπήρχαν παιδιά με μυαλό κουκούτσι.
Ναι. Δεν ξέρω όντως. Εσύ στη γενιά μας βλέπεις γυναίκες που βρίζουν κ κακή εξελιξη. Ενω εγώ στη γενιά μας βλέπω παιδιά χαμένα, χωρίς ελπιδα, χωρίς όνειρα που προσπαθούν απεγνωσμένα να κερδίσουν προσοχη. Μήπως και κάποιος τα καθοδηγήσει. Θα σου πρότεινα να πάμε μαζί μια βόλτα. Να δούμε τι βλέπει η καθεμία μας απο το κοσμο. Να μου δείξεις εσύ τι θεωρεία ντροπή και να σου δείξω και εγώ τι θεωρώ ντροπή.
Δεν ειπα μονο για αυτες που βριζουν. Ειπα και για αλλα θεματα.Ειναι ωραιο να πηγαινεις στα παρκα και να βλεπεις πεταμενα προφυλακτικα; σκεψου ποσα μικρα παιδια τα βλεπουν καθημερινα.Ειναι ωραιο να βλεπεις 14 χρονα να κανουν μπαφο;Ειναι ωραιο να "διωχνεις" τοσους ανθρωπους απο το σπιτι τους; βασικα απο ολη την χωρα τους για να κερδιζουν καποιοι κατι;Ειναι ωραιο να βλεπεις αστεγους στο δρομο,εξαιτιας των πολιτικων; Ειναι ωραιο να κυκλοφορουν με το σορτς μεσα στον κωλο;Ειναι ωραιο να μην βοηθανε ηλικιωμενους στον δρομο;Ειναι ωραιο να βγαινεις για καφε και να βλεπεις την νεολαια γυρω σου κολλημενη στα κινητα; εαν θελεις να εισαι στο ιντερνετ,κατσε σπιτι σου..τι βγαινεις με την παρεα σου και δεν μιλατε για να ειστε στα κινητα; .Ολα αυτα τα θεωρω ντροπη..
Για αυτά δεν φταιει αυτή η γενιά ομως, αλλά οι προηγουμενες. Δεν φταινε ποτε τα παιδιά. Φταίνε αυτοι που δεν τα καθοδήγησαν σωστα. Δες το δάσος. Όχι το δέντρο. Καταλαβαίνω πως στην ηλικία σου είσαι οργισμένη, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρεπει να βαλλεσαι κατα των πάντων. Μη κοιτάς τα αποτελεσματα, ψάξε τις αιτιες. Και ξεκινα τις αλλαγές απο τον εαυτό σου.
Απ'το να μην βλέπεις καθόλου προφυλακτικά,καλύτερα να βλέπεις έστω και πεταμένα.Αλλά δεν ξέρω αν στα πάρκα που τα είδες τα πέταξαν έφηβοι...Στα έιτιζ λέγαν είναι ωραίο να βλέπεις παιδιά με το μαλλί ταβανόπροκα καβάλα στη χιλιάρα να κάνουν σούζες,είναι ωραίο να πηγαίνουν στα ουφάδικα και να αποχαυνώνονται και πάει λέγοντας.Τίποτα δεν άλλαξε.Τα μέσα άλλαξαν μόνο.Για τον μπάφο συμφωνώ.Είναι κατάντια σε όλες τις ηλικίες.Αλλά είπαμε σε όλες τις γενιές υπήρχαν παιδιά με μυαλό κουκούτσι.
Αυτά καλό μου παιδι, γίνονταν απο την εποχή των σπηλαίων. Δεν είναι προνόμιο της χρονολογίας μας. Αν ο μπαμπας ενος παιδιού το 1800 πάθαινε καρδιακό επεισόδιο, πέθαινε. Το 2016 όμως λόγω της εξελιξης , ζει και βασιλεύει. Μην τα κρινεις όλα με τη οργή που σε διακατέχει. Ξεχώρισε το καλό απο το κακό και μη τα βάζεις με όλο τον κοσμο. Να διαβαζεις, να ενημερωνεσαι, να ακούς πολλές και διαφορετικές οπτικες για να αποφασιζεις ποιες σου ταιριάζουν κ υστερα ενεργοποίησε την κριτική σου ματια στον κοσμο. Όταν εχεις τα εφόδια να βλέπεις πίσω απο την επιφάνεια. Αυτό θα συμβεί απο μονο του σε βάθος χρονου. Καληνύχτα απο μένα μικρούλα :)
Συφωνω σε οσα ειπες,αλλα σκεψου ομως ποσα δυσαρεστα γινονται στην σημερινη εποχη και ποσα στην παλαιοτερη.Ψαξε και θα καταλαβεις εαν η γενια γινεται καλυτερη η χειροτερη. Καληνυχτα σου,ονειρα γλυκα.
Αν ντρέπεσαι μόνο για κάποια άτομα υπάρχει ελπίδα.Σκέψου πως βλέπουμε εμείς τον κόσμο που ντρεπόμαστε για ένα τεράστιο μέρος του πληθυσμού.
Ντρεπομαι για ορισμενα ατομα,προς το παρον.Βλεπω στον δρομο καποιες(οι περισσοτερες μικροτερες μου) και κανουν αισχη. Δηλαδη που ζουν; κυριαρχει η πουτανια,το βρισιμο του νταλικερη,τα βγαζουν ολα εξω στην φορα και μετα αναρωτιουνται γιατι τρεχουν τα αγορια.Τοσες ομορφες κοπελες αποκαλουν την κολλητη τους "μαλακα", "τι κανεις εκει ρε μαλακα;" ειπε μια γνωστη μου σε μια αλλη χθες.Ντυνονται σαν γυναικες και μιλανε σαν μαγκακια..Εισαι γυναικα; τιμα το,μιλα ομορφα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon