ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2016 | 13:13

Καμία καλή ελεύθερη;

Διαβάζω συχνά για μοναξιά γυναικών, μετά από χρόνια προσπαθειών (κοντεύω πενταετία) και αποτυχημένων γνωριμιών ή αρχής σχέσεων, έχω καταλήξει σε ένα βασικό συμπέρασμα: δεν υπάρχει ΚΑΛΗ γυναίκα ελεύθερη άνω των 30, όλες είναι πιασμένες. Όποια είναι ελεύθερη σε αυτή την ηλικία, θα έχει τουλάχιστον υπαρξιακά- ψυχολογικά που θα σε τρελάνουν την πρώτη εβδομάδα και θα φύγεις τρέχοντας!!! Γι' αυτό και είναι μόνες τελικά όλες τους!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Άνθρωπε μου ζεις εκτός πλανήτη!!!Σε πληροφορώ πως όλες οι γυναίκες άνω των 20 κάτι που είναι μόνες δεν έχουν κατά βάση θέματα, αλλά καμιά φορά μπορεί να γνωρίσουν άτομα που να μη ταιριάζουν. Ελευθερία και μαγκιά τους λέω εγώ
Πως το εννοείται το καλή; Διότι έτσι όπως τα περιγραφετε είναι σαν να μην ήθελε να ριξετε τα στάνταρ σας. Κι αυτό προφανώς δεν είναι κ τόσο παραγωγικό.Ξανά σκεφτείτε,δειτε,ψαξτε,καντε υπομονή και προς θεού ΜΗΝ βαζετε ολες τις γυναίκες στο ίδιο σακί και φυσικά μην τις κατακρίνετε για την μοναχικοτητα τους,διοτι ξέρετε,κ αν δεν ξέρετε να μάθετε, πως το να είναι κάποιος μονος είναι και από επιλογή.
Ο σοφός Αινστάϊν που απέχουμε όλοι μας εκατομμύρια έτη φωτός, κάποτε είπε την εξής φράση: " Μόνο δύο πράματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο. Ο νοών νοείτο.
Οι δε 30άρηδες χαίρουν άκρας υγείας και αυτοπεποίθησης, φαίνεται από τον τρόπο που την πέφτουν σε μικρούλες!Εγώ απολαμβάνω τη "μοναξιά" μου αυτή τη στιγμή και σκοπεύω πλησιάζοντας αλλά και ξεπερνώντας τα 30 να είμαι εξίσου fabulous. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες.
Αν εννοεις οτι πολλες απο δαυτες ειναι 'σαλταρισμενες', το επιβεβαιωνω και θα συμφωνησω (δυστυχως) μαζι σου!Ειτε το εχουμε καψει απο ψυχοσυναισθηματικης πλευρας, ειτε η μοναξια, που οπως βλεπεις συμφωνα με μαρτυριες εδω μεσα, ειναι πολυ βαρεια για να μεινει καποια/ος με "σωας τα φρενας". Λιγοι και 'καλοι' το καταφερνουν αυτο μονο! (και αει βρες τους..) ;)
Εύλογα απορεί ο από πάνω γι'αυτά που λες.Μη γενικεύεις γιατί δε ξέρεις ποιες καταστάσεις/συγκυρίες έχουν οδηγήσει κάποια στο να ναι μόνη.Επίσης η μοναχικότητα είναι μια επιλογή,ίσως όχι τόσο συνηθισμένη για γυναίκα αλλά είναι.Δε σημαίνει ότι όποια είναι μόνη άνω των 30 είναι απαραίτητα και προβληματική,ξεκολλάτε λίγο.
Scroll to top icon