ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2016 | 20:49

ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ?

Αχ παιδια,τι εποχες ειναι αυτες που διανυουμε,ολα εχουν διαλυθει,σαν να μην υπαρχει καποιο στηριγμα να ακουμπησουμε,να νιωσουμε ασφαλεια... Μια ψευδαισθηση ηταν ολα σε αυτη τη χωρα? Πού ζουσαμε,πώς ζουσαμε? Σαν να ηταν ολα ενας χαρτινος πυργος , να φυσηξε ενα αερακι και να τα πηρε ολα στο διαβα του... Νιωθω πολυ ασχημα για ολα αυτα που ζουμε στην Ελλαδα!Και αυτο που με θλιβει περισσοτερο απο την οικονομικη κριση,ειναι αυτη η απανθρωπια και η κυνικοτητα ,αυτη η ζηλεια και η κακια,μια σαπιλα ολα... Τουλαχιστον αν ειχαμε ουσιαστικες και αληθινες σχεσεις,θα παλευοταν και η φτωχεια και η κριση ,το αγχος,η ανεργια. Τωρα δεν εχουμε τιποτα! Αισθανομαι πολυ μονη,νιωθει κανεις αλλος ετσι?
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω και σε πολύ μεγάλο βαθμό μάλιστα. Είναι λογικό με όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινωνία μας να αποξενωθούμε και να κλειστούμε. Αλλά τα πράγματα και εγώ τα βλέπω έχουν αρχίσει να παίρνουν άσχημη τροπή... μου έχουν συμβεί κάποια περιστατικά μαζεμένα και είναι αυτό που είπες: σαπίλα! Ξεκάθαρα. Προσπαθώ να μην τα παίρνω προσωπικά και να επηρεάζεται η ψυχολογία μου και απλά να παρατηρώ και να τα κρατά ως μαθήματα. Αλλά τα πράγματα έχουν αρχίσει να βρωμάνε πολύ και θλίβομαι.
Scroll to top icon