Όπως θέλω Εγώ

Όπως θέλω Εγώ Facebook Twitter
4
Όπως θέλω Εγώ Facebook Twitter

Έψαξα να βρω παρηγοριά σε λάθος χέρια, σε ξένα κορμιά.
Ζήτησα αγκαλιές και αγάπες από λάθος άτομα. Από άτομα τα οποία ούτε ήξεραν τι σημαίνει έρωτας, δεν ήξεραν να αγαπούν και συνεπώς δεν ήξεραν να δίνουν χωρίς να παίρνουν. Δεν ήξεραν την λέξη "ανιδιοτέλεια". Δεν ήξεραν...

Θύμα του πόνου και της φαντασίας μου
Θύμα της ανάγκης μου για σύντροφο και για έρωτα
Θύμα των πρέπει της εποχής " να βρεις ένα καλό παιδι και να το κρατήσεις "
Αυτό ήμουν μια ζωή. ΘΥΜΑ.

Είχα την επιθυμία και έχω την ευθύνη των πράξεων μου. Δεν απεμπολώ τις ευθύνες μου, δεν κατηγορώ κανέναν και τίποτα για τις επιλογές μου ΜΟΝΟ αναλογίζομαι πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο..ο,τι έκανα αποτελούν επιλογές μου. Δεν με πήραν δεύτερα πρόσωπα από το χέρι και με έσυραν σε λάθος καταστάσεις. Έχει βούληση ο άνθρωπος και ως άνθρωπος είχα την επιθυμία να πέσω σε τέτοια άτομα, να περάσω δύσκολες και πονεμένες καταστάσεις. Είχα την επιθυμία και έχω την ευθύνη των πράξεων μου. Δεν απεμπολώ τις ευθύνες μου, δεν κατηγορώ κανέναν και τίποτα για τις επιλογές μου ΜΟΝΟ αναλογίζομαι πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Θέλω και είμαι μόνη. Γουστάρω την ελευθερία μου. Επειδή κάνω ξεπέτες της μιας βραδιάς αυτό δεν με χαρακτηρίζει πουτάνα. Επειδή μου αρέσει το φλερτ δεν πάει να πει ότι ρίχνομαι σε όλους. Θέλω να ζήσω...


Ζω με μέτρο για αυτό δεν μπορείς εσύ ούτε εσύ να με κακοχαρακτηρίσεις για τις επιλογές μου. Οι επιλογές μου είμαι εγώ και σε όλα έχω ένα μέτρο, δεν κάνω τίποτα ανεξέλεγκτα, δεν πληγώνω κανέναν, δεν προσβάλλω κανέναν. Η ζωή μου είναι δική μου και μόνο δική μου.

Η ζωή του καθενός είναι στα χέρια του. Δεν είμαστε πιόνια της μοίρας ούτε των πρέπει των άλλων. Είμαστε αυτόβουλα όντα και έχουμε ανάγκες, επιθυμίες. Έχουμε μια ζωή που θέλουμε να ζήσουμε και να γλεντήσουμε. Όπως θέλουμε εμείς. Την ζωή μας άλλωστε, εμείς την ορίζουμε όπως θέλουμε. Εμείς και μόνο. Όσοι θέλουν ακολουθούν το ταξίδι της ζωής μας. Δεν πιέζουμε κανέναν.

Μία θερμή παράκληση όμως! Ας μην ξεχνάμε το σοφό ρητό : "παν μέτρον άριστον!"

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια