Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι πολύ υπερήφανη για το γιό μου»

Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι πολύ υπερήφανη για το γιό μου» Facebook Twitter
94

Πολύ υπερήφανη για το γιό της που συνελήφθη για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, δηλώνει η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ.

"Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μια παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του σώματος μου" είπε στον Alpha, υποστηρίζοντας ότι "τα παιδιά είναι πολύ χτυπημένα. Χτυπήθηκαν όλα μέσα στην ασφάλεια, δεν χτυπήθηκαν κατά την συμπλοκή".

Όπως σημείωσε η κ. Νάσιουτζικ, χωρίς να θελήσει να επεκταθεί περισσότερο, όλα ξεκίνησαν για τον γιο της μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μια δολοφονία που, όπως είπε, τον επηρέασε πολύ.

Ελλάδα
94

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM
Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ