Κίνηση στους δρόμους: Εκτροπή φορτηγού στην Τατοΐου - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Κλειστή η Τατοΐου λόγω εκτροπής φορτηγού - Καθυστερήσεις άνω της μισής ώρας στην Αττική Οδό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής και σήμερα, Τετάρτη 12 Μαρτίου.

Εξετράπη φορτηγό στη Λεωφόρο Τατοΐου με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων από το ύψος της Λεωφόρου Καραμανλή έως το ύψος της Λεωφόρου Δεκελείας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις Αχαρνές. Έτσι, λόγω του συμβάντος, η κίνηση στο σημείο είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Καθυστερήσεις καταγράφονται και στον Κηφισό, την Κηφισίας, τη Μεσογείων, τη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά και το κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Τροχαία, κίνηση υπάρχει σε:

  • Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
  • Μεσογείων
  • Λ. Κηφισίας (άνοδος)
  • Βασ. Κωνσταντίνου
  • Λ. Συγγρού (άνοδος)
  • Λιμάνι Πειραιά
  • Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)
  • Βάρης-Κορωπίου

Κίνηση στους δρόμους: Δείτε live εδώ

Επίσης, προβλήματα εντοπίζονται στην Αττική Οδό.

  • Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα: άνω των 30΄από Πεντέλης έως την έξοδο για Λαμία λόγω συμβάντος επί της Λ.Τατοίου. 
  • Καθυστερήσεις προς Αεροδρόμιο: άνω των 30΄από Φυλής έως την έξοδο για Λαμία λόγω συμβάντος επί της Λ.Τατοίου.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM