ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2016 | 20:28

Πειτε μου λοιπόν..

Θεωρείται ότι με το σεξτινγκ απατατε το σύντροφο σας; Δηλαδή εάν μιλήσεις με κάποιον σε ένα τσατ ανώνυμα και ΜΌΝΟ με κείμενο καυλαντιστητε θεωρείται ότι τον πρόδωσες; Προσωπικά το έκανα μια φορά όχι για δική μου ευχαρίστηση, γιατί δεν τελείωσα, αλλά για να ευχαριστήσω τον άλλον! Απλά μου άρεσε και το έκανα! Δεν περιμένω να μου πείτε μην αισθάνεσαι τύψεις ή να αισθάνεσαι!Απλά θέλω να ακούσω πολλές γνώμες για να δω πως το έχουν οι άλλοι στο μυαλό τους! Ευχαριστώ όσους σχολιάσουν! ?
17
 
 
 
 
σχόλια
Καυλάντα θεωρείται το sexting και ειδικά όταν το κάνεις για να τελειώσει ο άλλος; Καυλάντα; Αλήθεια;Είμαι της άποψης να μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν. Οπότε δεν θα το έκανα, γιατί δεν θα ήθελα να μου το κάνουν και ναι, θα το θεωρούσα απιστία.
Καλημερα............συμφωνα με τους σχολιασμους και η σκεψη ακομα συνιστα απιστια.Ομως ολοι μας σαν απογονοι του Αδαμ και της ευας κουβαλαμε μαζι μας το συνδρομο του ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΡΠΟΥ.Γιατι τιμιος και ηθικος δεν ειναι αυτος που δεν το κανει σκεπρομενος τις συνεπειες,αλλα αυτος που ενω του δινετε η δυνατοτητα παραμενει[πχ.βρισκει ενα πορτοφολι με αρκετα χρηματα και το παραδιδει η γρατσουναει με το αυτοκινητο του καποιο αλλο και χωρις να τον βλεπει κανεις αφηνει τα στοιχεια του]
Το ζήτημα είναι να μπορείς να χαλιναγωγήσεις τις σκέψεις σου μόνος σου γιατί το θές, γιατί από την επιθυμία (δηλ να σκέφτεσαι κάτι έντονα) οδηγούνται και οι πράξεις.Με λίγα λογία αν σκέφτεσαι κάτι συνεχεία θα το κάνεις. Πρέπει να καταλαβαίνεις ποιες σκέψεις θα σε οδηγήσουν να κάνεις κάτι που δεν πρέπει-θέλεις και συνειδητά να μπορείς να τις διακόψεις.
Ναι, είναι απιστία. Δεν είναι ένα ψιλοφλερτάκι σε μπαρ που είσαι με τις φίλες σου πχ και που ο άλλος δεν ξέρει αν έχεις σχέση ή όχι. Πρόκειται για ένα τσατ, δηλαδή πιάνεις κουβέντα με τον άλλον, ανώνυμα για να μη σε πάρει χαμπάρι κανείς, και που πολύ πιθανό είναι ο κόσμος που μπαίνει στο συγκεκριμένο τσατ να έχει συγκεκριμένο σκοπό. Το να κα******* για κάποιον άλλον και μαζί με κάποιον άλλον πέραν της σχέσης σου, το θεωρώ απιστία.
Κοιτα σκεπτομενη εμενα τωρα που βρισκομαι σε μια σχεση που νιωθω πολυ δεμενη δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται απιστια ειδικα εαν γινεται με αγνωστο ανθρωπο...ομως σιγουρα για να φτασω στο σημειο να το κανω θα ενιωθα καποια κενα στην σχεση μου δηλαδη δεν θα ημουν καθολου καλυμμενη.Θα σημαινε οτι ψαχνομαι καταβαθος.
Εσενα θα σε πειραζε αν μαθαινες το αντιστοιχο απ το αγορι σου; Σε καθε περιπτωση, επειδη ειμαι υπερ της ειλικρινειας, θεωρω πως πρεπει να του το πεις.
Κοίταξε Λουϊς, για να σου εξηγήσω όλο αυτό που έγραψα παραπάνω, θα πρέπει να σου κάνω ολόκληρη αναγωγή στο πως ειναι στημμενες οι ανθρώπινες σχέσεις και δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει.Ας πούμε με λίγα λόγια, πως εγώ έχω περισσότερη κατανόηση στα ''λαθη'' που γίνονται. Αφενός δεν είμαι 23 όπως εσύ και με τον πέλεκη στο χέρι να κόψω τις ανηθικότητες από την ρίζα, όπως σαν χαϊβανι πίστευα κάποτε και αφετέρου γιατί κατανοώ επίσης πως το πλέον δύσκολο στις ανθρώπινες σχέσεις είναι να πάρουμε την επιβεβαίωση μας, απο τον χρόνια σύντροφο σε σχέση με το εύκολο που λαμβάνει χώρα εκτός σχέσης. Δικαιολογώ σε μεγάλο βαθμό την ανθρώπινη ανάγκη του φλερτ εντός ή εκτός σχέσης. Απο κει και πέρα, γνωρίζω όλα αυτά που θα μου πεις περί ηθικού ανήθικου κτλ, απλά επιλέγω να μην τα ενστερνίζομαι. Όπως σου είπα και εγώ στα 23 μου, έκανα εμετό με πολλά πράγματα. Τώρα θα πεις οτι εσύ δε θα αλλάξεις όσο μεγαλώνεις, αλλά πίστεψε με οι εμπειρίες σε αλλάζουν και η απιστία συμβαίνει εκατοντάδες φορές στο μυαλο δεσμευμένων ανθρώπων ανά ημέρα. Ρώτα το υποσυνείδητο σου για αυτό αν δεν με πιστεύεις.Όλη η απάντηση είναι φιλική.
On-dineρεσιτάλ δίνεις!Αν μπορώ να προσθέσω κάτι ετεροχρονισμένα. Η "απιστία του μυαλού" (δεν αναφέρομαι στην εξομολόγηση) είναι αναπόφευκτη. Και η σκέψη δεν αποτελεί πράξη. Ούτε αποδεικνύει κάποια έλλειψη στην παρούσα σχέση ώστε το μυαλό να τρέξει αλλού. Είναι φυσικό ριφλέξ. Καυλώνοντας με μια εικόνα σε ένα περιοδικό ή με κάποιον ηθοποιό που μας αρέσει ή διαβάζοντας μια πορνοιστορία σάμπως δεν κατευθύνουμε την ηδονή μας σε στόχο ΕΞΩ από τον σύντροφό μας; Και όμως βρίσκουμε πάλι τον σύντροφό μας με ανανεωμένη όρεξη και του δινόμαστε καθ'ολοκληρίαν και ίσως και δυνατότερα και πιστότερα από ότι πριν επειδή ακριβώς μας χάρισε την ελευθερία να έχουμε τον πανηδονισμό μας λυτό. Να μετατρέπει ακόμα κι αυτό που κανονικά δεν είναι ηδονικό σε κάτι πολύ ερωτικό ως σκέψη. Επειδή μας αποδέχεται ως αδύναμα ανθρωπάκια κι όχι Υπερανθρώπους. Γιατί αυτός που περιμένει τον σύντροφό του Υπεράνθρωπο (on-dine δεν εννοώ Κ/Μ που κι αυτό ανθρώπινη διάσταση έχει) στην ουσία δεν αγαπά. Τον εαυτό του αγαπά και την μεγάλη ιδέα που έχει για το ποιός του αρμόζει.
Καραβάνα, συμφωνώ μαζί σου για ακόμη μία φορά.Αν θα μπορούσα να προσθέσω κάτι επίσης, είναι η οριοθέτηση που πρέπει να κάνουμε στο φλερτ και τις σχέσεις πέραν του ζευγαριού. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί όταν κάνουμε την ανάλυση όχι του τι κάνουμε, αλλά ΓΙΑΤΙ το κάνουμε. Κάποιος που καυλώνει με μιλώντας με κορίτσια στο νετ, δεν είναι ανήθικος αν ξέρει οτι απο αυτό παίρνει π.χ την υπερδιεγερση της φαντασίας του, την επιβεβαίωση του κτλ. Το πρόβλημα σε αυτά τα εγχειρήματα είναι πως ως επί το πλείστον πέφτουν οι ίδιοι μέσα στην παγίδα του, αναζητώντας όλο και περισσότερο εξωγενή ερεθίσματα, αναθέρμανσης της σχέσης και ναι αυτό οδηγεί και στο κέρατο.Δεν τρέφω αυταπάτες όταν συγχωρώ τον δεσμό μου, επειδή μου εξομολογήθηκε οτι καύλωσε με μία στο νετ. Γνωρίζω πως αυτό του ερέθισε την φαντασία και ενδεχομένως στο επόμενο βήμα να αναζητήσει δια ζώσης την επιβεβαίωση του. Κατανοώ όμως και αγκαλιάζω το λάθος, μαζί με την γνώση που μου προσφέρει για να κάνω ΕΓΩ τα πράγματα καλύτερα αύριο.Δεν είναι ηλίθιες όσες συγχωρούν. Ούτε είναι ανήθικες όσες θα έκαναν αυτό το ''σεξκάτιπωςτοειπατε''. Γνωρίζουν όμως πως υπάρχει απόσταση από την σκέψη στην πράξη και νιώθουν εμπιστοσύνη, ως προς την πρόθεση.Η σχέση, επιβεβαιώνεται κάθε μέρα. Κάποιες μέρες, μένει μεταεξεταστέα. Δεν θα πάρουμε κεφάλια για κάποιες τέτοιες μέρες. Άνθρωποι είμαστε.
Χαίρομαι που συμφωνούμε. Η διάσταση που δίνεις στο θέμα επιπλέον έχει ιδιαίτερο ειδικό βάρος. Γιατί η ισορροπία του ζευγαριού επαφίεται σε τεράστιο βαθμό και στην εμπιστοσύνη που χτίζει καθώς και στην θωράκιση που της κάνει. Επίσης στην οριοθέτηση που γίνεται. Πολλές φορές θεωρούνται δεδομένα όρια που δεν έχουν γίνει σαφή και τότε αρχίζουν τα δράματα. Ενώ μια εξήγηση εξ αρχής -ένα συμβόλαιο βρε αδερφε! ;) - δεν αφήνει περιθώρια παρανοήσεων. Νομίζω πάντως ότι πέφτει και λίγο το θέμα "είμαι άτεγκος τιμωρός κι άρα καλός άνθρωπος και ως καλό θα με αντιμετωπίζετε". Έχει μάλιστα ειπωθεί κάποτε εδώ μέσα έτσι περίπου. Ένα κοινωνικά επιβαλλόμενο "τσ τσ τσ".
Παιχνίδι είναι,που όλοι έχουμε αναγκη.παιχνιδι χωρίς να απατας ,χωρίς να πληγωνεις κανενα . Σε λίγο θα ακούσω ότι να τον παιζεις σκεφτόμενος κάποια είναι απιστία.Μη έχεις τύψεις ...
Scroll to top icon