ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2016 | 12:55

Fractional Laser

Καλησπερα ειμαι 19 χρονια και εδω και αρκετα χρονια αντιμετωπιζω προβλημα ακμης την οποια προσπαθω να καταπολεμησω με θεραπειες αλλα τιποτα.Το προβλημα ειναι οτι εχω αρκετες ουλες που ειναι εντονες.Πριν λιγες μερες η δερματολογος μου προτεινε να κανω λειζερ και συγκεκριμενα το fractional lazer με το οποιο θα αντιμετωπισω τις ουλες.Ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας το εχει κανει και τι αποτελεσμα ειχε;;Ή αν καποιος εχει ακουσει γι'αυτο για το αν ειναι επικινδυνο!!Ευχαριστωω!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχω παει και σε γυναικολογο και σε ενδοκρινολογο και δεν εχω κατι απο αυτης της αποψης,οπως καταλαβαινεις το εχω ψαξει αρκετα το θεμα αλλα η ακμη δεν φευγειι
Αν έχεις έντονο πρόβλημα σε αυτή την ηλικία τότε δεν είναι της εφηβείας. Με το λέιζερ απλά θα φύγουν τα σημάδια αλλά θα συνεχίσεις να έχει ακμή απ οτι καταλαβαίνω. Ισως να συμβουλευόσουν κάποιον άλλον δερματολόγο? Συνήθως θεραπείες που αφαιρούν τις ουλές όπως το χημικό πίλινγκ απαγορεύονται οταν έχεις ακμή γιατί την χειροτερεύουν. Στο λέω γιατί μου είχε τύχει να μου το προτείνει δερματολόγος για να φύγουν και καλά κάποια μικρά σημάδια αλλά πηγαίνοντας σε άλλον μου είπε οτι αυτό θα ερέθιζε το δέρμα μου εφ οσον είχα ακμή ακόμα.Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις!
Δεν εχω κάνει κάποια επέμβαση αλλά είχα κι εγώ ακμή στην εφηβεία (αν και δε μου άφησε σημάδια) οπότε σε καταλαβαίνω. Αν κάνεις την επέμβαση πριν βρεις κάποια θεραπεία τότε δεν έχει νόημα γιατί θα σου ξαναδημιουργηθούν, σίγουρα η δερματολόγος είναι καλή και δεν στο λέει μόνο και μόνο για την αμοιβή? Εγώ πριν θα επισκεφτόμουν έναν ενδοκρινολόγο, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Στην δική μου περίπτωση η ακμή οφειλότα σε ορμονικά προβλήματα οπότε παίρνοντας αντισυλληπτικά μου πέρασε. Ισως να έχει πολυκυστικές οπότε πάλι πρέπει να πάρεις κάποιο αντισυλληπτικό. Επισκέψου έναν γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο πριν, κάνε ορμονικές εξετάσεις και δες κι έναν άλλον ενδοκρινολόγο για να έχεις και μια άλλη άποψη. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί γιατροί που εκεμταλλεύονται τους ασθενείς τους.
Scroll to top icon