ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2016 | 16:44

Που είστε όλοι εσείς

Που δηλώνετε οτι μας θέλετε αβαφες;;;;;Σορυ κιόλας ρε παιδιά,αλλα οσες φορές κυκλοφορώ βαμμένη οποτεδήποτε(πολυ σπάνια να βαφτω η αλήθεια είναι), κάνετε κινήσεις που δείχνετε οτι σας αρέσω, αλλα οταν κυκλοφορώ αβαφη ούτε ένα βλέμμα δεν μου ρίχνετε !!!Λοιπόν τι γίνεται, που ειστε;; Ή το λετε και δεν το εννοείτε μονο και μόνο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις ;;;Θα ήθελα για μια φορά ειλικρινείς απαντήσεις παρακαλώ! Δεν σας βλεπει κανείς ούτως ή άλλως!
12
 
 
 
 
σχόλια
ως κοπελα βαφομαι ελαχιστες φορες(πλεον ρο σταματησα και αυτο) και οσοι τα ειχα ή βγηκαμε δεν σχολιασαν ποτε τιποτα σχετικαε το γεγονος οτι ειμαι αβαφη.εχω και λιγη ακμη κατα τα αλλα εχω ωραιο προσωπο απλα δεν με νοιαζει και νοιωθω ομορφα ετσι οπως ειμαι.πλεον κλεομω εμα χρονο με το αγορι μου και δεν μου χει κανει κανενα σχολιο τυπου γιατι δεν βαφεσαι παρα μονο με κοιταει και χαμογελαει και μ λεει εοσαι ομορφη και αυτ οειναι για μενα οτι καλυτερο.το point ειναι οτι αυτοι που κοιτανε αν εισαι βαμενη ή οχι βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος.
Είναι αλήθεια οτι σε περιβάλλον γραφείου τα περισσότερα σχόλια και οι πιο αυστηροί "κριτές" και επικριτές σας... είναι οι ίδιες οι γυναίκες. (συναδέλφισσες).ΥΓ.Στο απαλό βάψιμο κανένας άντρας δεν θα πεί όχι...αφού δεν το καταλαβαίνει και εύκολα.
Ατέρμονη Ανία χαχαχαχαχαχαχα που τον θυμηθηκες ρε θηριο?χαχχαχαχαα καιλα δε ξεχνιεται ο τυπος χαχαχαχχα μεπεθανες παναθεμα σε και τρωω κιολας χχ<χ<χ<χ<
Αφού θέλεις ειλικρινή απάντηση θα την έχεις και απόλυτα ρεαλιστική: αρέσεις βαμμένη όχι για το βάψιμο αλλά γιατί έτσι δείχνεις πιο ωραία, πιθανότατα άβαφη να είσαι αδιάφορη. Συμβαίνει εξάλλου με πάμπολλες γυναίκες που κυκλοφορούν ακόμη και μέχρι το περίπτερο βαμμένες: αν τις δεις άβαφες, δεν τις αναγνωρίζεις και επιπλέον είναι και αδιάφορες σε σχέση με το βαμμένο λουκ τους.
Ε καλα δεν νομιζω οτι υπαρχει γυναικα που αβαφη ειναι πιο ωραια απ' οτι βαμμενη. Ακομα κ μια κουκλαρα με φυσικη ομορφια, παιρνει εξτρα ποντους ομορφιας με το βαψιμο. Τονιζονται τα δυνατα της στοιχεια. Επισης, τι εννοεις οταν λες "αρεσεις βαμμενη, οχι για το βαψιμο, αλλα γιατι ετσι δειχνεις πιο ωραια"? Ναι, το βαψιμο δεν την κανει να δειχνει πιο ωραια? Αρα λογω του βαψιματος δεν την κοιτανε κ οι αλλοι? Κατι δεν καταλαβα καλα μηπως?
Νομίζω ότι είναι σαφές τι θέλω να πω αλλά θα το επαναδιατυπώσω: δεν την κοιτάζουν άβαφη όχι επειδή είναι άβαφη αλλά επειδή δεν αρέσει έτσι. Την κοιτάζουν βαμμένη όχι επειδή είναι βαμμένη, αλλά γιατί έτσι είναι πιο ωραία και ελκύει βλέμματα. Με λίγες συμβαίνει μήπως κάτι τέτοιο;
Μια φορά κι έναν καιρό,πήγα στη δουλειά χωρίς μακιγιαζ...δεν ήταν για κοινωνικό πείραμα,δεν ήταν γιατί μου ξύπνησαν ξαφνικά τα ψευδοφεμινιστικά μου αισθήματα,δεν ποδοπάτησα μια τρίτη πρωί όλες μου τις ανασφάλειες...όχι...απλά είχα ξεχάσει να βάλω ξυπνητήρι και δεν προλάβαινα...και το υπέροχο κοπλιμέντο που εισέπραξα από άντρα συνάδελφο ήταν"φαίνεσαι κουρασμένη σήμερα..."Ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκε με τους μαύρους κύκλους μου...και η τελευταία...Ας μην έχουμε απαίτηση από όλους τους άντρες να μας αποδέχονται άβαφες...εμένα,προσωπικά ένας θα μου ήταν αρκετός... :)
Στο μυαλο των αντρων οταν μια γυναικα φοραει λιγο κονσιλερ, λιγο μεικ απ κ λιγο μολυβι στα ματια ειναι αβαφη. Στην ουσια δηλαδη δεν μας θελουν εντελως αβαφες, μας θελουν "βαμμενες αβαφες", δηλαδη να ειμαστε βαμμενες χωρις να φαινεται.
Scroll to top icon