ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2016 | 11:49

Απορία

Είμαι ψηλός και όμορφος(προσπαθώντας να με κρίνω αντικειμενικά).Από το Λύκειο μέχρι και τώρα στο Πανεπιστήμιο όλοι με κοιτάζουν.Ναι,θα μου πείτε δεν περιστρέφονται όλα γύρω σου,είσαι νάρκισσος και εγωιστής,αλλά πραγματικά βρε παιδιά από τη στιγμή που βγαίνω από το σπίτι όλοι θα με κοιτάξουν άλλοι επίμονα και άλλοι λίγο πιο διακριτικά.Ώρες-ώρες μάλιστα σκέφτομαι να ρωτήσω έναν από αυτούς που κοιτούν το γιατί;Γενικά με προβληματίζει το γεγονός αυτό καθώς και κάνω επίμονες προσπάθειες να αγνοώ τα διάφορα βλέμματα.
12
 
 
 
 
σχόλια
Χωρις παρεξηγηση και με σεβασμο παντα προς ολους, για ποιο λογο μπαινετε στη διαδικασια να ασχοληθειτε με τετοιες εξομολογησεις? Το εχω απορια! Αφου ξερουμε ολοι κατα βαθος οτι γραφονται απο ατομα που επιζητουν την προσοχη και να ασχοληθει καποιος μαζι τους για να γεμισουν το εγω τους! Γιατι να τους δινουμε αυτο που θελουν?
Έλα τώρα που κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατι σε κοιτάνε. Κοιτάνε το τεράστιο φούσκωμα στο παντελόνι σου, οι μεν άντρες από υπερβολική ζήλεια και φθονο που δεν μπορούν να εχουν το δικο σου τιτανιο μεγεθος και οι δε γυναίκες από απίστευτη λαχταρα και συνειδητοποίηση ότι είσαι μια θεϊκή ύπαρξη, μια θεότητα που κατά λάθος κατέβηκε στη γη και που όλες σε θέλουνε μόνο δικό τους.Βασικά στεναχωριέμαι που δεν έχω γυναίκα αυτή τη στιγμή να την βάλω να ζευγαρώσει μαζί σου. Ελπίζω να με συγχωρέσεις κάποια στιγμή στη Θεϊκή σου ζωή.
Την απορία σου δεν κατάλαβα. Γιατί σε κοιτούν, είναι η ερώτησή σου;Ψηλέ και όμορφε, μάλλον μόνο αυτό είσαι, γιατί δεν σε βλέπω να σκαμπάζεις και πολύ. Να χαίρεσαι που αρέσεις, αλλά φρόντισε να έχεις και άλλα πράγματα να προσφέρεις πέρα από την εμφάνισή σου.
Μια χαρά σκαμπάζει και το έχει καταλάβει πολύ καλά. Απλά είπε να μοιραστεί μαζί μας την πληροφορία ότι είναι ψηλός και πανέμορφος.Ευχαριστούμε λοιπόν εξομολογούμενε. Θα πάρω τώρα αυτή την πληροφορία και θα την τοποθετήσω εδώ σε αυτό το καλαθάκι που λέει "άχρηστα"
Scroll to top icon