ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2016 | 13:51

μισω το σπιτι μου.

απλα το μισω. ξερω πως μπορει να ακουγομαι αχαριστη. εχω δικο μου σπιτι ενω αλλοι δεν εχουν που να μεινουν που λεει ο λογος ή μενουν με τις οικογενειες τους. εμενα μου εμεινε το πατρικο μου και μενω μονη. αλλα ειναι χαλια εδω. χαλια. κωλογειτονια. ειχα χρονια να ερθω και πλεον εχει χαλασει εντελως. οι γειτονες ολη μερα,φασαρια απιστευτη. απο πανω,απο διπλα. χαμος. μπαμ-μπουμ ολη μερα,κοπανανε,φωνες,μουσικες. ηχομονωση μηδεν. μαγαζι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου στα 5 μετρα απο το παραθυρο μου να κανει ολη μερα φασαρια. ποσες φορες ηρθε αστυνομια και μυαλο δε βαζουν. αυτα φυσικα γιατι ζουμε Ελλαδα,οπουδηποτε αλλου θα ειχαν φαει προστιμο και θα εκαναν μοκο. μονο το βραδυ βρισκεις λιγη - ελαχιστη ηρεμια για λιγες ωρες αλλα τι να το κανεις αφου τοτε πρεπει να κοιμηθεις. Εχω διαβασμα για το μεταπτυχιακο μου και δεν βρισκω ησυχια. Ειμαι ολη μερα με ωτοασπιδες μεσα στο ιδιο μου το σπιτι,με πονανε τα αυτια πλεον και παλι δουλεια δε γινεται κιολας. Εχω παθει ψυχολογικα θεματα,δε μπορω να κοιμηθω,δε μπορω να ηρεμησω,να συγκεντρωθω,δε μπορω να απολαυσω τιποτα πια. Δουλεια δεν εχω για να νοικιασω ,οσο κι αν ψαχνω δεν εχω βρει τιποτα περα απο καφετερεια η οποια μονο χαρτζιλικι μου δινει και δεν αξιζει τον κοπο καθως πρεπει να ξυπναω πρωι κι εγω προσπαθω να χρησιμοποιω οσο γινεται τις βραδινες ωρες οταν εχει λιγη ησυχια για να καταφερνω να διαβαζω. δε ξερω τι να κανω πια,νομιζω οτι θα παθω καταθλιψη ή θα αποτρελαθω εντελως. το μονο που ζηταω ειναι ΗΣΥΧΙΑ στο σπιτι μου,ζηταω τοσα πολλα πια;;;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Αντικοινωνικοί γείτονες και ηχορρύπανση συνιστούν μεγάλο πρόβλημα, το οποίο νομίζω ότι εξελίσσεται σε επιδημία στα αστικά κέντρα. Έχει ο άλλος κάποιο πρόβλημα στη ζωή του? Ξεσπά στους υπόλοιπους, ενοχλώντας τους με όποιο μέσο μπορεί (η ηχορρύπανση είναι το ευκολότερο). Εγώ θα σκεφτόμουν να πουλήσω το σπίτι και να μετακομίσω σε πιο ήσυχη περιοχή. Εάν πάλι είναι ένα το "σάπιο μήλο", το "καθαρίζουμε" και ησυχάζουμε.
Πλεον τα ακινητα δεν πωλουνται ευκολα,εχει παγωσει η αγορα και δεν αναφερει καν ποσο παλιο ειναι το σπιτι,αν θα μπορουσε δηλαδη να πωληθει ευκολα. Προφανως για να μη το κανει δεν ειναι τοσο απλο. Καταλαβαινω απολυτα την κατασταση την εχω ζησει κι εγω,εκανα υπομονη μεχρι να βρω καλη δουλεια και να αλλαξω σπιτι.
Και που ξερεις κιολας να θελει να το πουλησει. Ασε που τα σκοτωνουν κιολας τα σπιτια πλεον για να αγοραστουν. Ευκολα δινουμε λυση στους αλλους αλλα πρεπει να σκεφτομαστε καλυτερα αν οντως θα ηταν κατι που καναμε εμεις.
Σωστό, ενδέχεται να μην είναι εύκολο να πωληθεί σε "καλή" τιμή. Η λύση με το αναγνωστήριο ίσως βοηθήσει να υπάρχει πρόοδος και ηρεμία, έως π.χ. την εύρεση εργασίας. Επίσης, ως μεταπτυχιακός ίσως έχει πρόσβαση σε χώρους του Παν/μιου. Σε τέτοιες συνθήκες, πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία ο εγκλωβισμός στο σπίτι για όλη την ημέρα. Εάν η σημαντικότερη πηγή όχλησης είναι μια, τότε σε συνεννόηση με 1-2 γείτονες που επίσης ενοχλούνται, καταγγελία σε Εισαγγελέα για σύσταση αρχικά, και έπειτα μήνυση και περιοριστικά μέτρα.
Scroll to top icon