ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2016 | 12:41

Πως ξεχωριζεις την πραγματικη αδιαφορια καποιου, απ την προσποιητη?

Λενε πως οταν σου αρεσει καποιος, μπορεις να καταλαβεις αν ενδιαφερεται για σενα, απ το κατα ποσο ασχολειται μαζι σου, κατα ποσο σου μιλαει κλπ. Υπαρχει ομως κ η περιπτωση ο αλλος να ενδιαφερεται, ομως να το παιζει αδιαφορος, ειτε γιατι πιστευει οτι θα σε κανει να κολλησεις με το φτυσιμο που σου ριχνει, ειτε γιατι μπορει για καποιο λογο να μην θελει να σου δειξει τι νιωθει, π.χ γιατι ειναι σε σχεση, ή γιατι φοβαται την απορριψη κ θελει να βεβαιωθει πρωτα οτι ενδιαφερεσαι κ συ κ.λ.π. Κ ρωτω εγω: πως μπορει κανεις να καταλαβει αν η αδιαφορια καποιου ειναι πραγματικη αδιαφορια κ αν συνεπαγεται ελλειψη ενδιαφεροντος, ή αν η αδιαφορια δεν ειναι πραγματικη, αλλα ειναι μια προσπαθεια του αλλου να κρυψει αυτο που πραγματικα νιωθει? Θα μου πειτε, οταν ο αλλος ενδιαφερεται, φαινεται. Ε κ ομως, υπαρχουν φορες που ο αλλος το κρυβει τοσο καλα, που δεν φαινεται. Μου ειχε τυχει στο παρελθον να ειμαι σε σχεση κ να μου αρεσει καποιος αλλος, ο οποιος δεν ηξερα αν ενδιαφερεται. Κ οταν χωρισα, εκανα εγω πρωτη την κινηση να τον πλησιασω κ διαπιστωσα οτι οντως ενδιαφεροταν για μενα απο τον καιρο που ειχα σχεση, ομως πραγματικα δεν το ειχα παρει χαμπαρι καθολου, παρολο που παρατηρουσα πολυ εντονα τον τροπο που μου συμπεριφεροταν. Μαλιστα εγω παρατηρω κ εντονα την γλωσσα του σωματος των αλλων, γιατι κ απο κει φαινεται η διαθεση καποιου απεναντι σου, κ ομως δεν εδειχνε τιποτα. Ισως ηθελε να το κρυψει οτι ενδιαφερεται, επειδη ημουν σε σχεση κ δεν ηθελε να με φερει σε δυσκολη θεση, ισως απλα δεν ειχε το θαρρος να μου το πει. Αλλα πραγματικα εγω τον πλησιασα χωρις να εχω μεσα μου πολλες ελπιδες οτι θα ανταποκριθει, κ ομως μου εξομολογηθηκε οτι με ηθελε καιρο, αλλα δεν ειχε δειξει το παραμικρο. Αντε βγαλε ακρη. Ποιος ξερει ποσοι ανθρωποι απ αυτους που γουσταραμε κατα καιρους μπορει να μας ηθελαν κ κεινοι κ να μην το μαθαμε ποτε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ισχυει. Συμφωνω με οσα ειπατε ολοι. Η ουσια ειναι οτι αν ο αλλος ενδιαφερεται, θα το δειξει αργα η γρηγορα. Μπορει να το παιξει για λιγο καιρο αδιαφορος, για να προσπαθησει να δει αν κ συ ενδιαφερεσαι, ομως ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ θα εκδηλωσει το ενδιαφερον του. Δεν μπορει να καιγεται μεσα του κ να μην κανει κινηση. Αν σε εχει στον παγο για κανα χρονο κ δεν κανει κινηση, αυτο σημαινει οτι μαλλον δεν σε θελει κ τοσο. Γιατι αν σε ηθελε πραγματικα, θα ηταν διατεθειμενος να ξεπερασει οποιοδηποτε εμποδιο, πχ τον φοβο της απορριψης. Η ξερω γω ακομα κ αν ειχε κοπελα, αν σε ηθελε τοσο πολυ, θα την χωριζε, για να ειναι μαζι σου. Αν καποιος που εχει σχεση δειχνει σημαδια οτι σε θελει, αλλα δεν χωριζει τη σχεση του, ε τοτε σημαινει οτι δεν τρελαινεται κιολας για παρτη σου. Μπορει να του εκανες εντυπωση, μπορει να σε θεωρησε ομορφη, αλλα μεχρι εκει. Δεν του εκανες τοσο μεγαλη εντυπωση, ωστε να θελησει να διαλυσει τη σχεση του για χαρη σου.Οποτε ολοι εσεις που αναρωτιεστε αν ο αλλος αδιαφορει πραγματικα ή προσποιητα, κρατηστε στο μυαλο σας το εξης: ναι, μπορει καποιος να το παιζει αδιαφορος στην αρχη για να τεσταρει αν ενδιαφερεσαι, ή για να σε κανει να κολλησεις κλπ, αλλα σε καθε περιπτωση οταν καποιος αδιαφορει για ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, αυτο σημαινει ενα κ μοναδικο πραγμα: δεν ενδιαφερεται κ τοσο. Απλα πραγματα. Σιγα μην πεθαινε ο αλλος για παρτη σου κ καθοταν να παιζει παιχνιδακια.
Το χα σκεφτει και εγω, ομως: προσποιητη αδιαφορια συμβαινει μονο οταν δεν γνωριζεστε καλα.Δηλαδη να δω αν με γουσταρει ο αλλος...Παιδιαστικα δηλαδη.Οποτε δεν μπορεις να ξερεις,εκτος και αν κανεις κινηση,που και παλι αυτος που σε θελει κανει καραμπαμ,αλλιως απλα δεν θελουμε να το δεχτουμε καο νομιζουμε οτι ακομα κατι παιζει ,μονοι μας.Ουσιαστικα ακομα και τοτε το ατομο που αδιαφορει δεν ειναι τελειως σιγουρο για την ολη φαση αλλιως πολυ απλα δεν θα αδιαφορουσε .Αν γνωριζεστε καλα,ξερεις.
Έχει τόσο μεγάλη σημασία να κάτσω να μυρίσω τα νύχια μου για ποιο λόγο η άλλη μου δείχνει αδιαφορία και μην τυχόν και πίσω από την αδιαφορία της κρύβεται ένας παράφορος έρωτας; είτε με ψήνει, είτε έχει σχέση, είτε το κάνει ''για να μην εκτεθεί'', για μένα απορρίπτεται αυτομάτως.
Scroll to top icon