ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2016 | 19:37

Εχω να πω το εξης...

Νοιωθω αρκετη μοναξια...οι 2 κολλητες μου εχουν σχεση και γενικοτερα ο κυκλος των φιλων μου δν ειναι τοσο μεγαλος...ετσι καταληγω να μενω πολυ μεσα στο σπιτι....ειμαι 21 και θελω να ζησω τη ζωη μου να βρω και κανενα αγορι αλλα ετσι οπως κλεινομαι συνεχεια μεσα που να μου τυχει...δεν ξερω τι να κανω...πραγματικα με στεναχωρει πολυ αυτη η κατασταση...
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλα συμφωνώ εδω. Απλως οταν εχεις βρει ποιος εισαι, μπορεις με μια μεγαλυτερη "ευκολια" να καταλαβεις ποιοι ανθρωποι ειναι καταλληλοι για σένα. Τωρα, αν ειναι σπανιο να βρεις καποιον καποια που επιθυμεις αυτο ειναι αλλο καπελο. Εχεις δικιο, αλλα καταλαβαινεις το πνευμα της απάντησης.
Και εγω νιωθω υπερβολική μοναξια (ειμαι εικοσι) αλλα κυριως επειδη νιωθω οτι δεν εχω βρει τα σωστα ατομα ακομη για να κάνω παρεα η να με καταλαβαινουν οπως θελω. Εχουμε και αλλες προτεραιοτητες, αλλες αξιες ισως με ορισμενες απο την παρεα. Θεωρώ οτι με το περασμα των χρονων βρισκουμε ομως τον εαυτο μας, αρα και ανθρωπους να κυμαινονται στο ιδιο επίπεδο. Ας πουμε.
Εάν μου επιτρέπεις και επειδή έχω τα διπλάσια χρόνια σου, το να βρεις τον εαυτό σου δε συνεπάγεται ότι βρίσκεις και τους ανθρώπους που επιθυμείς. Το πρώτο χρειάζεται περισυλλογή που οδηγεί στην αυτογνωσία, το δεύτερο μάλλον τύχη.
Scroll to top icon