.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Tα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται συνεχώς, προτείνοντας κάτι νέο.
0

Όσο κι αν η καθημερινότητα στην πόλη προσπαθεί να σε αποσυνδέσει από τον δεσμό σου με τη φύση, αυτός είναι τόσο ισχυρός που ανασύρεται σε κάθε ευκαιρία, σαν δομικό κομμάτι του DNA μας. Το .BOND εξυμνεί, μέσα από τη φιλοσοφία του, αυτόν ακριβώς τον δεσμό σε ένα eco friendly περιβάλλον που δύσκολα περιγράφεται, αφού αυτό που προσφέρει είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτε απ' όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα.


Ο εξωτερικός κήπος γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν μικρόκοσμο που λες ότι έχει φυτρώσει μέσα στην πόλη για να τιμήσει το περιβάλλον. Από τη διακόσμηση με τα υπέροχα φυτά και τα φυλλοβόλα δέντρα μέχρι τον κατάλογο, όπου θα συναντήσεις healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, στο .BOND όλα είναι σχεδιασμένα για να σε μυήσουν σε έναν τρόπο ζωής που ίσως έχεις ξεχάσει.

Η κουζίνα υποδέχεται καθημερινά φρέσκα ελληνικά προϊόντα από διάφορα μέρη του τόπου μας και το μενού αλλάζει συνεχώς, ακολουθώντας την πορεία της φύσης. Άλλωστε, ο κήπος που βρίσκεται στο πίσω μέρος προσφέρει απλόχερα μυρωδικά και αρωματικά για κάθε πιάτο.

Το .BOND είναι ένα ολόκληρο concept που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις πως τελικά ο δεσμός με τη φύση είναι εκείνος που κάνει τις στιγμές πιο όμορφες.

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Tο πλατό δύο ατόμων με scrambled eggs, pancakes και mini κουλούρια με σουσάμι και μαρμελάδα μπέικον.

Στο νέο μενού, που επιμελείται ο σεφ Αντώνης Χάλαρης, θα συναντήσεις εξαιρετικές επιλογές brunch –σερβίρεται καθημερινά μέχρι τις 8– με ευεργετικές συνταγές από το vitamin bar, τρομερά smoothie bowls αλλά και το πλατό δύο ατόμων με scrambled eggs, pancakes και mini κουλούρια με σουσάμι και μαρμελάδα μπέικον. Οι προτάσεις για lunch ή dinner περιλαμβάνουν εκλεκτά κρέατα σε διαφορετικές κοπές, όπως η μοσχαρίσια πικάνια πάνω σε καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι και σάλτσα από πετιμέζι αλλά και το εντυπωσιακό ψαρονέφρι με πουρέ από παντζάρι. Πίτσα σε διαφορετικές εκδοχές αλλά και εξαιρετικά σπαγγέτι –η ελληνική καρμπονάρα με χειροποίητα σιουφιχτά, γιαούρτι και απάκι θα σε ενθουσιάσει– συνοδεύουν γευστικά οποιαδήποτε στιγμή, ενώ τα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται συνεχώς, προτείνοντας κάτι νέο.

Στη βιτρίνα του wine bar φιγουράρει μια σειρά από ετικέτες που προέρχονται κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, χωρίς να λείπουν επιλεγμένες οινικές προτάσεις από το εξωτερικό. Όσο για την εμπνευσμένη cocktail list, περιλαμβάνει κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα φρούτα (πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το Passion Strike, με βότκα, αλλά και το Green Gin, με αγγούρι) και σε καλεί να αφεθείς στην έμπνευση-έκπληξη του bartender, επιλέγοντας το «Ask the bartender».


Το .BOND είναι ένα ολόκληρο concept που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις πως τελικά ο δεσμός με τη φύση είναι εκείνος που κάνει τις στιγμές πιο όμορφες.

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Ο εξωτερικός κήπος γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν μικρόκοσμο που λες ότι έχει φυτρώσει μέσα στην πόλη για να τιμήσει το περιβάλλον.
.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Όσο για την εμπνευσμένη cocktail list, περιλαμβάνει κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα φρούτα.

Μεγάλης του Γένους Σχολής 2, Άλιμος, 210 9902035, Facebook, Instagram

Γεύση
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Πριν από 13 χρόνια, σε μια ψαροταβέρνα πολύ μακριά από τη θάλασσα, οι αδελφοί Λιάκοι μαζί με τον Ανέστη Λαζάι συνδυάσαν την παράδοση με την καινοτομία και δημιούργησαν γεύσεις-σταθμούς, όπως το καλαμάρι κοντοσούβλι και η τσιπούρα χουνκιάρ, κερδίζοντας φανατικούς θαυμαστές.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Λήμνος: Ταξίδι στους αμπελώνες και τις γεύσεις του νησιού

Το κρασί με απλά λόγια / Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού.
THE LIFO TEAM
Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές, κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου φαγητού

Γεύση / Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος

Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Οι Αθηναίοι / Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin

Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. Σήμερα, μέσα από το αστεράτο Soil, αποδεικνύει πως η μαγειρική δεν είναι απλώς τέχνη, αλλά τρόπος ζωής.
M. HULOT
Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Γεύση / Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο

Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι της περιοχής και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης».
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Τι είναι αυτό που κάνει τα αυτόριζα αμπέλια τόσο μοναδικά;

Το κρασί με απλά λόγια / Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας

Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε.
THE LIFO TEAM
Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Γεύση / Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο

Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Γεύση / Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν

Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Φάε έναν Βαλεντίνο

Γεύση / Φάε έναν Βαλεντίνο

Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. Φτιάχνουν επίσης cheesecake, choux, πανετόνε και rolls ειδικά για τη μέρα που κάποιοι τη γιορτάζουν και σε κάποιους περνάει εντελώς αδιάφορη. Ποιος, όμως, μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό γλυκό;
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Γεύση / Φαΐ να σε ζεστάνει το πιο κρύο ΣΚ της χρονιάς: 15 θέματα γεμάτα χειμωνιάτικα φαγητά και γλυκά!

Τι θες; Τις σούπες που έτρωγες στην Ήπειρο; Ωραία γιουβαρλάκια; Ή μια σωστά χυλωμένη φασολάδα; Ό,τι θες από φαγητό που να θυμίζει «χειμώνα» θα το βρεις σε αυτό εδώ το mega post.
THE LIFO TEAM
Δώδεκα Πιάτα

Γεύση / «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ

Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ