ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.10.2016 | 19:15

Μαύρος Γάτος Ο έρωτας...

πριν κανα μηνα περιπου βγήκα με μια κοπέλα που γνώρισα απο ενα σοσιαλ μιντια ..γενικα δεν ειχαμε πει πολλα και κανονισαμε ποτακι κ βρεθηκαμε σε ενα μπαρ κοντά στα σπιτια μας μιας και ετυχε να μένουμε στην ιδια περιοχη!Μου αρεσε τρελά και νομιζω και εγώ αυτηνής, Τα λέγαμε καταλήξαμε να έχουμε και κοινους φιλους γνωστους κτλ ..αναμεσα καποιες κουβεντες για σεξ σχεσεις κτλ.. ολα καλα ημουν αμηχανος βεβαια γιατι μου αρεσε πολυ την ερωτευτηκα αμεσως.. τα πιαμε εκει λοιπον μετα αλλαξαμε μαγαζί με πηγε αυτη σε ενα που της αρεσει το πιαμε και εκει το ποτο ηρθαμε πιο κοντα χαιδεματα κτλ φιλιμετα επειδη την ειχαμε ακουσει απο τα ποτα χτυπισαμε ενα εσπρεσο στο ορθιο στη πλατεια της προτεινα να ερθει σπιτι μου το σκεφτηκε αγκαλιτσα φιλακια τελικα ειπε ναι ηρθαμε σπιτι μου επεσε αγκαλια φιλια στο ορθιο χερια κτλ πηγαμε στο δωματειο μου ειπε οτι ειχε περιοδο δε με πειραζει της ειπα και της το δειξα εμπρακτως καναμε σεξ μετα αγκαλια ενω ξαπλωσαμε να κοιμηθουμε ξαφνικα τηλεφωνο η κολιτη και εφυγε να παει να την βρει φιλια περασα ωραια θελω να τα ξαναπουμε ειπα φανηκε να συμφωνει κ εφυγε. Τα παμε την επομενη ειχε κατι ξεχασει εδω θα ερθω να το παρω σημερα ειπε μετα τελικα δεν ηρθε γιατι ηταν πτωμα τελικα ηρθε την μεθεπομενη. την υποδεχτηκα γλυκα χωρις να της την πεσω της εκει που κατσαμε την ρωτησα αν εχει κανονισει κατι γιατι ηθελα να κατσει και ερχοταν μονο να παρει αυτο που ξεχασε μου πε πως ειχε κανονισει θεατρο οκ καναμε ενα τσιγαρο μου πε παλι οτι δεν εχει συνηθησει να το κανει απο το πρωτο ραντεβου της ειπα ουτε εγω και πως οκ μου εχει ξανασυμβει καποιες φορες αλλα δεν το συνηθιζω δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου και οτι μου αρεσει πολυ.. φευγοντας της ειπα οτι θελω να την ξαναδω και εφυγε. προσπαθησα να μην την πιεσω με πολλα μηνυματα αλλα μετα απο κανα δυο μερες της ειπα οτι θελω να την ξαναδω οτι περασα υπεροχα κτλ αλλα μου ειπε οτι ηθελε να το ισορροπίσει κ ισως τα ξαναπουμε. εκει της εκανα σαφες οτι την γουσταρω και μετα την αφησα ησυχητην ειχα ερωτευτει και της ξαναστηλα μετα απο μια και δυο βδομαδες τις προαλλες της εστειλα μπας και της ειπα η της εκανα κατι αλλα με εχει αφησει με τη χαρα και την απορια...τι να κανω ρε παιδια να το παιξω αδιαφορος? μου εδειξε οτι με γουσταρες..εγω σε εχω ερωτευτει μου ειπες οτι τεριαζουν κ τα ζωδια μας μεχρι... Ειμαστε και οι δυο αιγοκεροι και τα ονοματα μας αρχιζουν και τα δυο με Γ... ολα πια τυχαια ητανε? και απλα δε θες να μου πεις οτι δεν με γουσταρες αρκετα?
9
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που με ξεπερνά είναι ότι η κοπέλα δήλωσε ότι δε συνηθίζει να το κάνει από το πρώτο ραντεβού, και εδώ το έκανε και μάλιστα έχοντας περίοδο!!!Ασχέτως τούτων, προφανώς από κάτι χαλάστηκε η κοπέλα, δεν μπορώ να εκτιμήσω τι είναι αυτό, και την έκανε διακριτικά.
Φίλτατε, ο,τιδήποτε μπορεί να την χάλασε. Ακόμη και το ότι έκανε έρωτα από το πρώτο ραντεβού ενώ είχε περίοδο μπορεί σε ''δεύτερη σκέψη'' να της φάνηκε ''κακό'' και να θεωρεί ότι την βλέπεις ως εύκολη και για να περνάς την ώρα σου, βοηθουσών ίσως και κάποιων κολλητών φιλενάδων. Εικασίες κάνω, δεν μπορώ να είμαι ο μάντης Κάλχας προφανώς. Πάντως, η ξενέρα μετά την πρώτη φορά σεξ δεν είναι κάτι απίθανο, και σε άντρα μπορεί να συμβεί (ομιλώ εκ προσωπικής πείρας).
Δε μπορώ να το πιστέψω ότι εν έτει 2016 σε κάποιο σημείο της Δύσης κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχει κάποια σημασία εάν θα κάνεις σεξ με κάποιον που σου αρέσει στο 1ο,2ο,3ο,2ο ή στο 100ό ραντεβού και πρέπει να δικαιολογηθούν ο ένας στον άλλο.///Εξομολογούμενε, πού να ξέρουμε τι έχει στο μυαλό της; Μπορεί να μην της άρεσες αρκετά. Μπορεί να μην την ενδιαφέρει για κάτι παραπάνω. Μπορεί να έχει κάποιον άλλο στο μυαλό της. Προσπάθησε κανά δυο τηλεφωνα ακόμη κι αν δεν ανταποκριθεί, τι άλλο να κάνεις; Το ξεπερνάς γρήγορα (δε μπορεί να κολλήσες για καιρό με κάποιον που μολις γνώρισες και δεν ξέρεις καν ποιος/α είναι) και πας παρακάτω.
και εγω το θεωρω αυτονοητο αν γουσταρεις να πας με τον αλλο και απο το πρωτο δευτερολεπτο...απλα μου εδωσε την εντυπωση οτι γουσταρε.. και δεν ηταν ψευτικο δεν ειμαι χτεσινος...γιαυτο εχω σαλταρει ...και πολλες συμπτωσεις ρε παιδι μου...δεν ειμαι προληπτικος καμια σχεση ουτε με τα ζωδια εχω σχεση
Καλα εχετε το ιδιο ζωδιο κ ξεκιναει κ το ονομα σας απ το ιδιο γραμμα κ το σκεφτεσαι ακομα?????Καλεεεεεε η κοπελα ειναι το αλλο σου μισο. Φυσικα κ δεν ειναι τυχαια τετοια πραγματα!!! Συμβαινει μια στο τρισεκατομμυριο τετοια συμπτωση!!Δεν πας καλα χρυσο μου. Προτεινω για αρχη να κανεις μια επαναληψη στα σημεια στιξης. Γιατι αν στα μηνυματα που στελνεις στην κοπελα δεν βαζεις ουτε ενα κομμα, ε ειναι πολυ πιθανο η κοπελα να μην απανταει, επειδη δεν βγαζει νοημα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon