ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2016 | 14:37

Μπελας μεγαλος

Και αν σου τυχει στα ξαφνικα ενας ερωτας με ενα παιδι στα 38, εσυ 26.ξεκινάτε με τις καλυτερες προδιαγραφες νοιαζεται και τον ενδιαφερει να περνας ομορφα μαζι του ..εσυ προχωρας απο το πεμπτο ραντεβου μαζι του χωρις να μπορεις να συγκρατησεις ολο αυτο τον ενθουσιασμό και το παθος και ξαφνικα μετα απο δυο.βδομαδες ξαφνικα απομακρυνεται..και σου λεει οτι ειναι πολυ απασχολημενος , πολυ δουλεια αλλα κατα τα αλλα τρυφερος ..και εσυ περιμενεις πανω απο ενα κινητο γιατι εισαι ερωτευμενη γιατι σου συνεβη μετα απο πολυ καιρο δεν μπορεις να λειτουργησεις νιωθεις πληγωμενη γιατι αυτος δεν σε θυμαται συχνα δεν επιδιωκει επαφη παρα μονο μια φορα μέσα στη μερα..τι κανουμε τωρα? Εδειχνε οτι ηθελε να ξεκινησουμε μαζι ηταν πολυ γλυκος κα καλο παιδι...περιμενω απο χθες ενα του μηνυμα και απλα το τιποτα..σημειωτεον οτι χθες του ειπα οτι τον σκεφτομαι και μ απανταει" και εγω "ξερα ..τι μπελας και αυτος!!πως το ξεπερναμε ολο αυτο?
3
 
 
 
 
σχόλια
Πώς να ξεπεράσεις κάποιον που έχεις δει πέντε(ΠΕΝΤΕ!) φορές μας ρωτάς;Λογικά θα έπρεπε να τον ξεπεράσεις αρκετά γρήγορα, εδώ καλά δεν τον γνωρίζεις.Επίσης μου φαίνεται αρκετά νορμάλ να φύγει ο "ενθουσιασμός" μιας γνωριμίας στις λίγες μέρες/εβδομάδες. Ειδικά αν ο άλλος σου είναι άγνωστος, μέσα σε λίγα ραντεβου αρχίζεις και καταλαβαίνεις αν δε σου αρέσει τελικά.
έγραψα προχθές σε μια φίλη εδώ που είχε το ίδιο πρόβλημα και οι περισσότεροι αντέδρασαν ..και το ξαναγράφω γτ το επιβεβαιώνεις και συ άλλη μια φορά ........Το ενδιαφέρον των ανδρών και ο ενθουσιασμός τους κρατάει το πολύ 2-3 ραντεβού . Αν δεν προχωρήσεις φεύγουν γτ δεν έχουν διάθεση να χάνουν χρόνο μαζί σου ..αφού το ζητούμενο είναι το γρήγορο σεξ και αν προχωρήσεις πάλι αρχίζουν να αραιώνουν αφού δεν ήθελαν κάτι περισσότερο από σένα εκτός το σεξ τόσο απλά κα τόσο κενά είναι τα πράγματα δυστυχώς, όσο κ αν δε το παραδέχονται !
Scroll to top icon