ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2016 | 23:29

Πάνο..η Λάκτα είμαι. Διάβασε το προσεκτικά..

Μόλις ανέβει η εξομολόγηση μου θα σου τη στείλω. Ελπίζω αν τα διαβάσεις κι από κάπου αλλού, να το πιστέψεις ότι τα εννοώ.Αρχικά, θέλω να σου πω ότι σε αγαπώ πολύ. Δεν με έχει αγαπήσει ποτέ κανείς όσο εσύ και αν δεν ήσουν εσύ δε θα άντεχα 3 χρόνια σχέσης από απόσταση.Ξέρω ότι περνάς δύσκολη ζωή και έχει πολλά προβλήματα στο κεφάλι σου. Αλλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ μας πια.Κουράστηκα να μην έχεις όρεξη να μιλήσουμε. Βαρέθηκα να μην βρίσκεις ένα θέμα να συζητήσουμε..Είμαστε μακρυά κι είναι μεγάλο εμπόδιο σε μια σχέση η απόσταση, αλλά εσύ την μεγαλώνεις κι άλλο!Δεν ειναι δίκαιο να μιλάμε μόνο όποτε εσύ θες.Τί γίνεται με τα δικά μου θέλω; Με αποφεύγεις.Με αγνοείς στα μηνύματα..Κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις το θυμό μου.Με ξεπετάς με σύντομες απαντήσεις, ανούσιες και συχνά άκυρες.Κουράστηκα να μιλάω και για τους δυο μας..Μην τσαλαπατάς 3 χρόνια σχέσης, επειδή πιστεύεις ότι μόνο η αγάπη φτάνει.Δεν φτάνει, στο εγγυώμαι!Αλλιώς θα ήμουν πλήρως χαρούμενη, δε συμφωνείς;Το ομολογώ κι εδώ ότι επειδή δεν μου μιλάς, κάνω τσατ με άγνωστα άτομα.Τελείως φιλικά, τελείως ανώνυμα.Απλά συζητάμε και κάνουν αυτό που δεν κάνεις εσύ.Με ακούνε, μου απαντάνε με σοβαρότητα και ενδιαφέρον.Κατακριτέο εν μέρει, αλλά όπως και να έχει μου καλύπτουν το κενό σου όταν εσύ δε θες να μου μιλήσεις.Το ξέρεις ήδη αυτό- άλλωστε δε σου κρύβω τίποτα- και μου έχεις πει ότι σε πονάει, αλλά δεν κάνεις κάτι να το διορθώσεις, δυστυχώς.Αν μου έδινες λίγη ουσιαστική σημασία δε θα ξαναέμπαινα σε τσατ.Ποτέ!Αυτές τις ρομαντικοφεύγα συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων θα προτιμούσα να τις κάνω με σένα!Πόσο χαίρομαι όταν καμιά φορά βρίσκεις όρεξη και μου ανοίγεσαι!Δε πιστευω πως θέλω τίποτα φοβερό...Ζητάω να ακούω και να ακούγομαι σε αυτήν τη σχέση.Ίσως και να είναι πολλά για σένα...Αν ζητάω πολλά και δεν μπορείς να τα δώσεις, είμαι πρόθυμη να φύγω. Δε θέλω να γίνομαι φορτική.Στα έχω ξαναπει όλα..Δε θες να με καταλάβεις. Φοβάμαι πως έγινα κάτι δεδομένο στη ζωή σου. Κάτι που έχεις κερδίσει και δε χρειάζεται να παλέψεις γι αυτό άλλο.Δε μπορω να σε δικαιολογήσω άλλο..Οι σκέψεις κάνουν σβούρες μέσα στο κεφάλι μου.Είναι κρίμα να ταλαιπωρούμαι έτσι.Αν με αγαπάς όσο λες, δώσε βάση όταν προσπαθώ να σου μιλήσω.Θα έπρεπε ήδη να έχεις δώσει βάση από όταν στο πρωτοείπα.Μα δεν ακούς.Βάζεις παρωπίδες και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες, δίχως να μετράς τα δικά μου συναισθήματα.Πόσο εγωιστικό..Αν βλέπουν κάτι που δε βλέπω οι σχολιαστές ας μου το πούνε ή ας συμβουλέψουν έστω εσένα. Είμαι 22 και είναι 23.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην πιέζεις τις καταστάσεις, ίσως απλά δεν ταιριάζεται ως χαρακτήρες. Είχα ακούσει κάποιον κληρικό μια φορά να λέει: Ο Γάμος είναι θέμα γονάτων. Δηλ. η εύρεση του μέλλοντα σύζυγου είναι θέμα προσευχής. Άρα ζήτα από τό Θεό να σου στήλει το κατάλληλο άτομο για σένα. Αν θέλεις να συζητήσουμε φιλικά το email μου είναι [email protected], αν θες μπορείς να μου γράψεις. Σου στέλνω κι ένα μικρό δωράκι, τα βιντεάκια μου:https://www.youtube.com/channel/UCh-SyalvYgc5U1aGoeXAWRgΕπίσης, βρες κάποιον Ορθόδοξο Πνευματικό Πατέρα να αρχίσεις την Θεία Εξομολόγηση. Θα δεις ότι με την βοήθεια του Πνευματικού σου Πατέρα όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο τους στη ζωή σου. Αν θες στηλε μου email να σου προτείνω καποιον Πνευματικό Πατέρα αν ξέρω στην πόλη που μένεις.Σου εύχομαι κάθε καλό! :))) Φιλικά, Άβελ.
Βλέπουμε πολλά!! Ακόμη εκεί είσαι; Φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχω περάσει τα ίδια με σένα. Δε γίνεται συνεχώς να παλεύει ο ένας και για τους δυο. Γι' αυτό φίλη αφού πλέον δε νοιάζεται για σένα, διώξτον από τη ζωή σου μια ώρα αρχύτερα. Μόνο τότε θα μπορείς να δεις τη ζωή και τον εαυτό σου με ένα πιο αισιόδοξο μάτι και φωτεινό.
Scroll to top icon