ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2016 | 01:53

Σχεδον 21

και ειμαι εντελως απειρη στο θεμα σχεσεις-σεξ κτλ. Ποτε μου δεν ειχα σχεση αλλα ουτε εκανα και "φασεις"..οχι απο επιλογη απλα δεν ετυχε. Οσο κοντευω τα 21 το σκεφτομαι καθε μερα και με προβληματιζει διοτι δεν πιστευω οτι φταει το παρουσιαστικο μου,μια χαρα κοπελα ειμαι (οκ εχω 5-6 κιλα παραπανω αλλα ειμαι ψηλη δεν κανει μπαμ σε φαση να πει ο αλλος που παει ετσι αυτη)..παλια ελεγα οτι εφταιγε το οτι ημουν πολυ ντροπαλη τωρα που το ξεπερασα τι φταιει ρε παιδια? Κανω φουλ παρεα με αγορια καθημερινα αλλα για καποιον λογο ολοι με βαζουν στο friendzone και οσοι δεν το κανουν, δεν ταιριαζουν τα γουστα μας να το πω ετσι. Δεν βρισκω το νοημα να κανεις κατι οταν δεν σου αρεσει πραγματικα ο αλλος .. εχω αδικο? Γενικα τι πιστευετε οτι μπορει να φταιει? Θα ηθελα γνωμες και απο το αντιθετο φυλλο.Αυτα ..καλο σας βραδυ!
8
 
 
 
 
σχόλια
Δε φταις εσυ που σ βαζουν στη friendzone. Κι εμενα στη friendzone με βαζουν...κ ειμαι αντρας. Οσο πιο ασχημα συμπεριφερεσαι σε ολους τοσο πιο πολυ κολλανε γιατι νομιζουν οτι εισαι πιο σκληρος η αντιστοιχα αν εισαι γυναικα πιο ''μοιραια''...μετα χτυπαν το κεφαλι τους στον τοιχο με τους χαζους/χαζες που μπλεκουν ακολουθωντας αυτο το σκεπτικο...οποτε θες παμε για μπυρα.
Κοιτα, αντρας ειμαι και εγω στην ιδια φαση ειμαι, μονο που εγω ειμαι και ντροπαλος και δεν κανω παρεα με κοπελες εκτος απο αυτες που δεν τις βλεπω ερωτικα! Εμφανισιακά το οτι εισαι ψηλη δεν σημαινει οτι ειναι παντα θετικο, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχουν αντρες που να τους αρεσει το ειδος σου! Εγω π. χ. πανω απο το υψος μου (1,73) δεν ασχολουμε, καπως ετσι ειναι αρκετοι αντρες! Βασικα προσπαθησε να χασεις καποια κιλα ακομα, αν και δεν πιστευω να ειναι αυτο το κυριος προβλημα, απλα στο λεω απο την αποψη οτι ψηλη και γεματουλα για καποιους μπορει να εισαι εκτος κυβικων τους δηλαδη το βλεπουν οτι εισαι πιο σωματωδης απο αυτους οποτε ή βρισκεις εναν πιο σωματωδη απο εσενα ή εσυ θα γινεις λιγο πιο light! Αυτο μονο εμφανισιακα, τωρα ως προς τον χαρακτηρα σου, μηπως αυτοι που κανεις παρεα και σε βαζουν friendzone τους συμπεριφερεσε σαν να ειναι φιλοι σου? Δηλαδη μηπως πρεπει να τους δινεις την αισθηση απο την αρχη οτι σκέφτεσαι πιο ερωτικα για αυτους παρα φιλικα! Δεν λεω να τους την πέσεις αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω πχ χαδια στο χερι, καποιο κοπλιμεντο κλπ! Αυτα, δεν εχω και πολυ πειρα σε αυτα, αλλα εκανα μια σκεψη! Καλη επιτυχια!
Scroll to top icon