ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2016 | 14:56

γελοιότητα

κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε πως όταν δεν θέλετε άλλο κάποιον, και αποφασίζετε να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια, το να του πείτε μαλακίες του τύπου ''ευχομαι να είσαι καλά'', 'ζω για να είσαι καλά'', δεν σας κάνει καλόψυχους αλλά γελοίους.
5
 
 
 
 
σχόλια
καραταυτίζομαι κι εγώείναι υποκρισία, δηθενιά και κακώς νοούμενος πολιτισμός όπως είπαν οι άλλοι σχολιαστέςείναι όμως και κάτι άλλο: το άτομο που το λέει συνήθως αισθάνεται -συνειδητά ή μη συνειδητά- κάποιες τύψεις τις οποίες πάει να ''εξαγοράσει'' με αυτόν τον τρόπο. δεν το λέω για να δικαιολογήσω αυτή τη στάση, αλλά να εξηγήσω για ποιο λόγο μπορεί να το κάνει. ουσιαστικά προσπαθεί να σου δημιουργήσει καλές εντυπώσεις -ασχετα με το ότι δεν το πέτυχε-. βέβαια μπορεί να παίζουν κι άλλα πράγματα,εξαρτάται από τις περιπτώσεις. για παράδειγμα πρόσεχε εξομολογούμενε/η μήπως κι έχει κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού του/της. πχ να επανέρθει αργότερα αν δεν έχει κάτι καλύτερο να ασχοληθεί, κι έτσι το λέει για να αφήσει ανοικτές πόρτες.

Ξαφνική κακοκαιρία

Scroll to top icon