ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2016 | 01:32

Μια μικρή βοήθεια...

Τις προάλλες πήγα σε ένα κατάστημα να αγοράσω κάτι που ήθελα. Και ήταν ένα παιδί στην ηλικία μου υπάλληλος πολύ γλυκός, εξυπηρετικός. Μου έκανε εντύπωση με το που μπήκα μέσα χαμογέλασε και "έτρεξε" να βοηθήσει. Να πει τη γνώμη του, να καθαρίσει αυτό, να μου δώσει το άλλο. Είχε και άλλες κοπέλες να βοηθήσουν και από όλους ήταν εκεί τριγύρω μου πιο πολύ. Γενικά ένιωσα άνετα. Σαν άνθρωπος είμαι πολύ χαλαρή και μπορώ να μιλήσω και δεν ντρέπομαι, όμως όσον αφορά το φλερτ το σκέφτομαι και εδώ ντρέπομαι αρκετά. Δεν το αφήνω να φανεί, αλλά δεν έχω την ίδια άνεση. Υπολογίζω σε αυτό το μαγαζί θα πάω θέλω να πιστεύω αυτό τον μήνα ακόμα δύο με τρεις φορές, λόγω αυτού που θέλω να αγοράσω. Ελπίζω να τον ξαναδώ... αλλά, αν τον δω ξανά, τι να κάνω;! To ότι ήταν εξυπηρετικός θα ήταν μάλλον και επειδή αυτή είναι η δουλειά του, οπότε το παραβλέπω. Από την άλλη σε χώρο εργασίας ακόμα και να του αρέσω δεν κάνεις κίνηση. Αχ το σκέφτομαι πολύ, αλλά μου άρεσε πολύ!!! Είχε μια φάτσα και μια αύρα πολύ όμορφη.Τι να κάνω; Δεν συνηθίζω να κάνω κινήσεις, όπως σας είπα είμαι ντροπαλή. Και το περνάω στο χιούμορ και καταλήγω να περνάω το μήνυμα "θα με βλέπει σα φίλο αυτή", ενώ δεν ισχύει. :PΓια πείτε... κάποιο tip, κάτι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να τον ρωτήσεις αν μένει εκεί κοντά και αν θα ήθελε να πάτε για καφέ όταν τελειώσει η βάρδιά του. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, είναι ο χώρος εργασίας του και δεν μπορείς να κάνεις πολλά.
Scroll to top icon