ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2016 | 14:33

υπερβολικά ερωτευμένη φίλη

Λοιπόν να σας πω καποια περιστατικα να μου πειτε γνωμες να δω αν εγω ειμαι περιεργη τελικα, μια καλη μου φιλη ερωτευτηκε και εκανε σχεση και συζει εδω και καποιους μηνες,ολα καλα ολα ωραια μας γνωρισε και το παλικαρι συμπαθεστατος και γενικα δεσαμε σαν παρεα.Το θεμα τωρα ειναι με την φιλη μου,τον τελευταιο καιρο καθε φορα που αναφερεται το ονομα του αγοριου της αρχιζει ''αχ ο γλυκος μου ο καλος μου η αγαπη μου'' πχ μπορει να πει ''πηγαμε σουπερ μαρκετ με τον Κωνσταντίνο αχ η ψυχη μου η καρδια μου και μετα μπλα μπλα''..στην αρχη μου φαινοταν αστειο δεν εδεινα και σημασια αλλα το κανει συνεχεια τον αναφερει καθε 5 λεπτα οταν βγαινουμε εξω η βλεπει φωτογραφιες του και κανει ετσι.Σημερα κανονισαμε για καφε μετα την σχολη και τον παιρνει τηλεφωνο να ετοιμαστει να ερθει και μιλουσαν μιλουσαν και τα παιδια μας φωναζαν και τους λεει ''αχ περιμενετε να τον ακουσω λιγα λεπτα ακομα τον καλο μου'',που θα τον εβλεπε σε ενα τεταρτο ξερω γω.Παμε για καφε οι τρεις μας και συνεχεια να τον κραταει αγκαλια να τον κοιταει και να τον χαιδευει ''αγαπη μου ψυχη μου'' και εγω αισθανομουν αβολα ρε παιδια καθε 5 λεπτα γινοταν αυτο και εγω κρατουσα φαναρι.Αρχιζει και με εκνευριζει ολο αυτο που γινεται δεν ξερω αν ειμαι εγω η περιεργη...
22
 
 
 
 
σχόλια
Ελατε τωρα ρε παιδια, δηλαδη εσεις πιστευετε οτι αυτη η κοπελα φερεται ετσι, απλα επειδη ειναι ερωτευμενη? Εμενα αυτες οι υπερβολικες εκδηλωσεις αγαπης δεν με πειθουν καθολου οτι υπαρχουν εντονα συναισθηματα στο ζευγαρι. Απλα η κοπελα ειναι ανασφαλης κ θελει να δειχνει συνεχως στον ανθρωπο της ποσο αφοσιωμενη του ειναι, γιατι φοβαται μην τον χασει. Κ ισως φυσικα να θελει να επιδεικνυει τη σχεση της κ στους αλλους. Παντως απο υπερβολικο ερωτα ΔΕΝ τα κανει ολα αυτα.
Φέρεται απλά ανώριμα και απερίσκεψα επειδή νιώθει τη τρέλα του έρωτα που χτυπάει το καθένα για πρώτη φορά. Μπορεί να το κάνει επίτηδες για επίδειξη, αλλά μπορεί και να της βγαίνει αυθόρμητα από τον ενθουσιασμό της.
Εντάξει, μπορώ να καταλάβω το ότι σας κάνει να νιώθετε αμήχανα, αλλά μην την κρίνεις πολύ αυστηρά... Αν σε φέρνει σε δύσκολη θέση, μπορείς εμμέσως πλην σαφώς, να της το πεις! Από ό,τι καταλαβαίνω, είστε και σε μικρές ηλικίες. Μπορεί να μην της έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο! Εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα.
Ίσως κ η πρώτη φορά που διαφωνω μαζι σου, μα διακρινω πολλές τάσεις επίδειξης. Ειδικα αν οι φίλες ειναι ελευθερες δεν βλάπτει λίγη φειδως. Όταν είμαστε χαρουμενοι συμβαίνει οτι ακριβώς και όταν είμαστε λυπημενοι... Θέλουμε προσοχή..
Καλησπέρα, On-dine! :-)Δεν ξέρουμε και περί τίνος πρόκειται... Μπορεί να ερωτεύεται για πρώτη φορά -και μάλιστα με ανταπόκριση!-, να το βιώνει έντονα και να πετάει στα σύννεφα. Θα έδειχνα μια κατανόηση...Δε λέω ότι δε θα με ενοχλούσε να προκύπτει συνέχεια το θέμα της με τα φρουφρού και τα αρώματα, αλλά δε θα της το έλεγα... γιατί αν κάπου έχει ξεφύγει το πράγμα, πρώτη εκείνη θα το παρατηρήσει αργότερα... Πρωτίστως, δε θα ήθελα να κάνω τη φίλη μου να νιώσει ανόητη.Επιπλέον, διακρίνοντας μια κάποια ανωριμότητα στη συμπεριφορά της, δε θα ήθελα στην κατάστασή της (ερωτοχτυπημένη), να υποθέσει ότι τη ζηλεύω.Το ζήτημα για μένα θα ήταν να μη φτάσει σε σημείο να διαλυθεί μια κατά τ'άλλα δυνατή φιλία.Στην τελική, ας την αποφύγει για λίγο καιρό... προτού ξενερώσει κι η ίδια.Καλώς ή κακώς, το πέταγμα στα σύννεφα... δεν κρατάει για πάντα. Σύντομα μπορεί να χρειάζεται να την παρηγορήσει...(Μια περαιτέρω αναλυτική και ίσως κυνική άποψη.)
Συμφωνώντας με την Ondine θα έλεγα ότι η φειδώς χρειάζεται και για έναν ακόμα λόγο. Και πολύ ουσιαστικό. Εσωτερικοποιώντας την ευφορία του έρωτα και κάνοντάς την προσωπικό χαρμόσυνο μήνυμα βαθαίνει η αίσθησή της και βγάζει ρίζες. Αλλιώς γίνεται "έπεα πτερόεντα" που λέει κι ο τυφλός ποιητής και τα παίρνει ο άνεμος.
Η ευτυχία δεν συνεπάγεται όλα αυτά πιστεύω.Πρέπει να σέβεσαι τα άτομα με τα οποία βγαίνεις και συνομιλείς.Υπάρχει ξεκάθαρα μεγάλη υπερβολή στην συμπεριφορά της κατά την γνώμη μου.
Scroll to top icon