ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2016 | 01:16

Μπελας!

Οταν σου λεει ενας αντρας εγω ειμαι τρελος δεν με.κανεις καλα εμενα..τι εννοει? Σημειωτεον.οτι ειμαστε δυο.μηνες μαζι και ξερει οτι θελεις σχεση..και δεν παιζεις..αυτος μ.λεει οτι το βλεπει χαλαρά το ολο αυτο που εχουμε..ειμαι τρελα ερωτευμενη καινιωθω να.ειμαι.σε αδιέξοδο.
19
 
 
 
 
σχόλια
Δοθείσης ευκαιρίας ας θέσω ένα ερώτημα εμπνευσμένο από την κονίστρα της ζωής: Ποιό είναι το συγκλονιστό συγκριτικό πλεονέκτημα που θα πείσει τον μέσο άντρα να θελήσει και να ζητήσει (χωρίς γαμωσταύρισμα) σχέση αντί για "κάτι χαλαρό"; Αν -κοπελιές- ήσαστε πωλητές του προϊόντος "σχέση" ΠΩΣ θα το πουλούσατε ώστε να φαίνεται ακαταμάχητο;Αν ο άντρας είναι εργοδότης πχ. και έχεις τους υποψηφίους "σχέση" και "κάτι χαλαρό" τι θα έγραφε το βιογραφικό της πρώτης ώστε να την προσλάβουν;
Χαχα! Καλό! Μια χαρά είσαι :)Για το πρώτο θα διαφωνήσω βέβαια επειδή οι άντρες έχουν γαλουχηθεί με την (πατριαρχικής κοπής) ιδέα ότι όσο πιο πηδηχταράδες είναι με όσο το δυνατόν περισσότερες τόση περισσότερη αυτοεκτίμηση θα έχουν. Αλλά για το δεύτερο δεν θα μπορούσα καθόλου να διαφωνήσω γιατί είναι απολύτως βέβαιο ότι οι προυποθέσεις για πολύ καλό σεξ μόνο στο συγκεκριμένο πλαίσιο είναι υψηλές. Τώρα αν καταφέρουν να αποβάλλουν και την αντίληψη ότι "καλό κορίτσι για σχέση=μυξοπαρθένα" το πράγμα θα αρχίσει να κάμπτει προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Δηλαδή περισσότεροι άντρες πρόθυμοι για σχέση και καλύτερο σεξ για όλους!
Ουπς...το "αυτοεκτίμηση" το έλεγες για τις γυναίκες που θέλουν σχέση και προσπαθούν να πείσουν τον άντρα να τις θελήσει κι αυτός για σχέση. 'Ομως πέφτεις πάλι στην παγίδα. Δεν μας νοιάζει τι νιώθει η γυναίκα στο ερώτημα που θέσαμε. Αυτό το ξέρουμε ήδη. Αυτό που ρωτάμε είναι ο άντρας ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. (Αν η απάντηση είναι "μια γυναίκα με μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση" θα απαντήσω ότι ενώ θεωρητικά θα σου πούνε ναι...οι επιλογές τους τελικά δεν δικαιώνουν τα λόγια τους)
Όχι, εννοώ ότι αν ένας άντρας δει μια γυναίκα με αυτοεκτίμηση, τότε θα μπορέσει πολύ πιο εύκολα να την σεβαστεί. Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα θελήσει να κάνει σχέση μαζί της, αλλά σίγουρα σε όλους (και όλες) αρέσουν τα άτομα με αυτοεκτίμηση και σεβασμό στον εαυτό τους.Το καλό σεξ είναι win win situation :PΥ.Γ. έχω πετάξει όλες τις αγγλικούρες στα σχόλια, γιατί διαβάζω άρθρα από το πρωί για την νίκη του Trump (που καθόλου τυχαία ακούγεται ως Tramp-πρέπει να σκεφτεί να το αλλάξει, για να δικαιώνει το πως ακούγεται ηχητικά το όνομά του) και εν ολίγοις το έχω κάψει.
Δεκτόν ΚΑΙ αυτό. Αλλά εδώ ο σκοπός της άσκησης επί χάρτου είναι να τον ψήσουμε να θέλει σχέση! Μπορεί να του αρέσει αλλά πάλι να μην θέλει σχέση. (Μάλιστα είναι χειρότερα τρόπον τινά γιατί θα ξέρει ότι δεν θα γίνει αποδεκτό το σεξ "ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε" οπότε οι γυναίκες με αυτοεκτίμηση δεν θα μπορούν να θεωρούν σίγουρο ΟΥΤΕ αυτό! Και χωρίς σχέση και χωρίς "σκέτο" σεξ)No problem with agglikoures my friend 'cause "the lady is a tramp". ;)
Ωραία, δηλαδή εσύ αν ήσουν άντρας και γνώριζες μια γυναίκα (που σου άρεσε προφανώς), η οποία θα είχε αυτοεκτίμηση και θα κάνατε καλό σεξ, δεν θα ήθελες να την έχεις στην ζωή σου, ως κοπέλα σου; Εκτός αν έχω εγώ πολύ χαμηλά κριτήρια :/Σίγουρα παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα, όπως ας πούμε το χιούμορ, να έχει ενδιαφέροντα κτλ.
Εγώ δεν είμαι ο μέσος άντρας όμως!Μην κρίνουμε απ'τον εαυτό μας. [Νομίζω ο ρόλος των άλλων πραγμάτων είναι άλλος: να μπορούν να την παρουσιάσουν με περηφάνεια στον κοινωνικό τους περίγυρο. Και όσο σκληρό κι αν ακουστεί: μόνον αυτό...]
Δηλαδή εσύ θέλεις σχέση/αποκλειστικότητα και εκείνος όχι και στο έχει πει. Πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει αυτό που μας περιγράφεις; Γιατί εγώ το θεωρώ απίθανο. Αλλά ακόμη και αν αλλάξει, θα γίνει μετά από αρκετό καιρό. Οι 2 μήνες είναι μικρό χρονικό διάστημα.
Μπορεί επίσης με το δεν θέλω σχέση να εννοεί ότι δεν θέλει να σε βάλει κ προτεραιότητα ...Επειδή την έχω πατήσει φύγε κοπέλα μου πριν δεθεις περισσότερο !!
Επειδή είναι πολύ λίγα αυτά που μας λες εγώ μπορώ να βγάλω 2 συμπεράσματα.Ή ο φίλος δεν είναι έτοιμος για δέσμευση.. ή εσυ το προχωρας πάρα παρα παρα πολύ γρήγορα. 2 μήνες είστε μαζί μήπως έχεις πολλές απαιτήσεις από αυτόν?? Κάτσε σκέψου τι ακριβως ισχύει και μετά κάνε του κουβέντα. Αν ισχύει το πρώτο...ctrl alt del :)
Όταν σου λέει αυτό : εγω ειμαι τρελος δεν με.κανεις καλα εμενα.. Συνήθως εννοεί: Θα ήθελα να είμαι τρελός, θα ήθελα να μην με κάνεις καλά εμένα γιατί είμαι βαθύς και περίπλοκος, απλά να με πάει τρεις και μία, μη χάσω τον γαμάτο εαυτό μου, οπότε πρέπει να σου αλλάξω λίγο τα φώτα.
άλλη μια περίπτωση που ο άνδρας ΔΕΝ θέλει σχέση !! θα έχουμε διαβάσει γύρω στις 50 τέτοιες εξομολογήσεις !!!έχει γίνει καραμέλα πια .. κάτι δε πάει καλά με τους άνδρες τελευταία
Συνήθως λέγοντας "δεν θέλω σχέση" ενώ αυτά που κάνουν με την κοπέλα σε σχέση παραπέμπουν (βγαίνουν μαζί ή μένουν ο ένας στο σπίτι του άλλου περιστασιακά και προσφέρουν αποκλειστικότητα) εννοούν "δεν θέλω να με ελέγχεις και να με πρήζεις στις απαιτήσεις". Είναι κάπως τροφή για σκέψη. Ε;
Καραβάνα, σόρυ που θα το πω έτσι χοντροκομμένα, αλλά συνήθως όταν λένε ότι δεν θέλουν σχέση, εννοούν ότι δεν θέλουν σχέση μαζί σου. Λίγες είναι οι περιπτώσεις που το λένε και το εννοούν ειλικρινά αυτό που λένε. Και δεν μιλάω μόνο για άντρες, προφανώς!
Δεν υπάρχει λόγος απολογίας. Ισχύει κι αυτό που λες. Αλλά αν η σχέση ορίζεται από τις πράξεις κι όχι από τα λόγια (τι σημασία έχει αν βαφτίσουμε "σχέση" κάτι που θα κρατήσει ένα τρίμηνο; για να νιώσουμε sanctioned;) τότε νομίζω ότι στην περίπτωσή μας εδώ ο τύπος θέλει να κάνει την εξομολογούμενη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξανβάλουν πρώτη...Σε 2 μήνες μόνο έχει προχωρήσει πολύ γρήγορα. Γενικώς εγώ πιστεύω ότι οι άνθρωποι μας δείχνουν αυτά που θέλουν και μας τα δείχνουν πολύ ξεκάθαρα. Το αν εμείς (εσείς/αυτοί/αυτές) αποφασίζουν να ΜΗΝ τα δουν ή να τα δούν και να τα αγνοήσουν είναι άλλο θέμα.
Α ναι, θα συμφωνήσω απόλυτα! Ένα ακόμη μόνο: Κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θέλει να τον πρήζουν. Δεν είναι μόνο δικαίωμα αντρικό. Άντε γιατί το κάνουμε καραμέλα με το που θελήσει η κοπέλα κάτι παραπάνω. Προσωπικά βέβαια, αν μου έλεγε κάποιος ότι τον πρήζω με τις συναισθηματικές μου "απαιτήσεις", θα έκοβα κάθε επαφή. Δεν θα επέμενα, για κανέναν λόγο.
Scroll to top icon