ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.11.2016 | 15:00

Γειά σας

Χθες ήταν μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί θέλω να βρω μια λύση ,δεν ξέρω τι να κάνωΟι γονείς μου είναι πολύ ερωτευμένοι δεν τσακώνονται σχεδόν ποτέ και υπάρχει αρμονία στην σχέση τους.είμαι και εγώ βέβαια μια ανήλικη. Χθες άνοιξα το κινητό του μπαμπά μου και είδα σεξ τσατ με φωτογραφίες και βρωμολογα.Έμεινα και έπαθα κάτι σαν κρίση πανικού ,δεν μπορούσα να το συλλάβω.είδα να μιλάει με τλχστον δύο γυναίκες και με την μία φαίνεται να Χαν βρεθεί. ..ΈΠΑΘΑ ΣΟΚΗ μαμά μου δεν ξέρει τίποτα από τεχνολογία και δεν θα με πιστέψουν ..τι να κάνω? Μίλησα και στην αδελφή μου αλλά μου λέει να μην κάνω τίποτα. ..αλλά απ την άλλη αηδία μόνο που τον βλέπω. .Οι συμβουλές σας θα μου φανούν πάρα μα πάρα πολύ χρησιμες
13
 
 
 
 
σχόλια
Μερικές παρατηρήσεις, αν και είναι δύσκολο να δώσει κανείς μια συμβουλή:- Ένα ζευγάρι μπορεί να έχει αρμονικότατη σχέση και καλή επικοινωνία αλλά να υπάρχουν ελλείψεις στο σεξουαλικό κομμάτι. Ιδίως μετά από χρόνια σχέσης / γάμου.- Η αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων δυστυχώς δεν αποκαθιστά πλήρως το κενό που αφήνει η -μοιραία- φθορά του έρωτα.- Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν στο σεξ ή στο σέξτινγκ "βρωμόλογα". Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, στη λίμπιντο δε χωρούν διατυπώσεις.- Ακόμα και οι μπαμπάδες κάνουν λάθη. Υπάρχουν και λάθη ασυγχώρητα. Το συγκεκριμένο είναι μια αδυναμία, πολύ κοινή στο ανθρώπινο είδος. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συγχωρείται με τρία κυριελέησον.- Κανείς δεν μπορεί να ζυγίσει πόση σημασία έχει για τον ίδιο η παρασπονδία του. Μάλλον όμως δεν είναι κάτι που συζητιέται μεταξύ πατέρα και ανήλικης κόρης.- Κανείς δεν μπορεί να βάλει στη ζυγαριά και τι μπορεί να πληγώσει περισσότερο ένα παιδί: ένα φανερό διαζύγιο ή μια κρυφή σχέση που αποκαλύπτεται. Αν πρόκειται για σχέση εδώ.Νομίζω ότι πρέπει ν' αφήσεις να περάσουν μερικές μέρες και μετά να πεις στον πατέρα σου ότι έπεσε αυτό στην αντίληψή σου κι ότι σε πλήγωσε.Δεν ξέρω αν πρέπει να το μάθει άλλος.
νομιζω καταλαβαινεις οτι αυτες οι γυναικες ειναι για τον μπαμπα σου απλα μερικες γκομενες για σεξ το πιθανοτερο παρανομες πορνες και τιποτα περισσοτερο. πολλοι αντρες το κανουν και για αυτοεπιβεβαιωση. αυτο οπως εχεις προσεξει σε καμμια περιπτωση δεν διαταρασει την σχεση του με την μητερα σου και εσενα.προτεινω λοιπον οταν ηρεμισεις να του πεις μονο αυτου και σε καμμια περιπτωση την μαμα σου οτι διαβασες τις συνομιλιες κτλ και οτι εσυ θελεις ο πατερας σου να μην εχει σχεσεις με αλλες γυναικες οπως κανουν οι περισσοτεροι παντρεμενοι.-εςσου τονιζω οτι δεν πρεπει να αλλαξουν τα αισθηματα σου για αυτον παραμενει ο μπαμπας σου που σε αγαπαει πολυ και ο συζυγος της μαμα σου.
Κοιτα, ο αντρας ειναι κατα κυριο λογο πολυγαμικο ειδος... Μπορει να εχει μια και μοναδικη στην καρδια και την ζωη του, αλλα παντα θα κανει τις σκανταλιες του αλλες σοβαρες αλλες χωρις νοημα και αλλες για στιγμιαία χαρα! Το sexting που κανει ή αλλιως λέγεται και καυλαντιζω ειναι κατι ασήμαντο... Το πραγμα σοβαρευει οταν δημιουργει παραλληλη σχεση! Αλλα αυτο ελαχιστοι παντρεμενοι αντρες φτανουν μεχρι εκει... Συνηθως μενουν στα μηνυματα χωρις βεβαια αποκλείεται και η συνευρεση... Εγω λεω να περιμενεις λιγο ακομα!
τι αηδιες ειναι αυτες; ο αντρας ειναι πολυγαμικο ειδος... δικη σου η επιστημονικη ερευνα ; ο ανθρωπος μπορει να ειναι ειτε μονογαμικος ειτε πολυγαμικος. διαφερει απο ατομο σε ατομο. το θεμα ειναι να μην κοροιδευει τους γυρω του οτι ειναι μονογαμικος ενω δεν ειναι.
Κι όμως σας αρεσει ή μη ετσι ειναι! Απειροελαχιστοι οι αντρες που ειναι μονογαμικοι οπως επισης και οι πολυγαμικες γυναικες (αν και εχουν αυξηθει τα τελευταια χρονια) ! Ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο! Ειναι στην φυση του ανθρωπου, πως να κανουμε δηλαδη? Βεβαια αυτο δεν σημαίνει οτι ο αντρας ειναι δεδομενο οτι θα κερατωσει! Οταν λεω πολυγαμικο εννοω οτι ναι μεν θα εχει την αγαπημενη του γυναικα την μοναδικη, αλλα οταν ειναι εξω με τους φιλους του θα κοιταξει σιγουρα αλλη γυναικα και ισως την φλερταρει χωρις ομως να προχωρήσει παρακατω! Κατι που οι γυναικες κατα πλειοψηφία ειναι το ακριβως αντιθετο! Οσα και dislike μου πατησατε καποιοι αυτη ειναι η πραγματικοτητα, αν θελετε σας δειχνω και στοιχεια!
Καταρχας το να κοιταξει ενας αντρας ή μια γυναικα εναν αλλον/η δε τον κανει πολυγαμικο!!! Μαθε την εννοια του πολυγαμικου πρωτα πριν γραψεις τις κοτσανες σου. Πολυγαμικος ειναι αυτος που κανει σεξ με πολλους και δεν μπορει να μεινει μονο με εναν συντροφο. Και τι θα πει οι γυναικες ειναι ακριβως το αντιθετο;; Συγνωμη αλλα αντρες και γυναικες=ανθρωποι ή κανω λαθος;; Ειστε κατι διαφοτετικο εσεις οι αντρες και δε το ξερουμε τοσο καιρο; Οτι κανει ενας αντρας μπορει να το κανει και μια γυναικα. Εχει να κανει καθαρα με τον χαρακτηρα του ανθρωπου κι οχι με το φυλο του!
δεν ειπα οτι δεν ειναι και οι γυναίκες πολυγαμικές! απλα οι αντρες αναλογικα με τις γυναικες ειναι πιο πολυγαμικοί!αλλα επειδή επιμένεις:http://www.koolnews.gr/extras/o-anthropos-einai-polygamiko-lene-kai-oi-epistimoneshttp://www.pillowfights.gr/eimaste-onta-polygamika/
σοβαρά τωρα;; pillowfights;;;; αυτές Είναι οι σοβαρές επιστημονικές πηγές που έχεις ;; κι Εγώ κάθομαι και γράφω τώρα ένα άρθρο και λέω ότι μου κατέβει,μετά θα είναι νόμος δηλαδή αυτό που θα πω ε; έλεος απλα.
Πιστευω πρεπει να το πεις στη μητερα σου. Εδω μιλαμε για κερατο... Κοροιδια δηλαδη. Ειναι κατι που πρεπει να γνωριζει. Παρε το κινητο του και δειξε αυτα που ειδες ωστε να μη σε βγαλει τρελη. Τα υπολοιπα ας τα βρουνε μεταξυ τους.
Προς το παρον μην μιλαςπεριμενε να ηρεμησεις και να σκεφτεις πιο ψυχραιμασυυμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες......μπορει να του περασει
Scroll to top icon