Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ-Τραμπ για τις σχέσεις των δύο χωρών

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ-Τραμπ για τις σχέσεις των δύο χωρών Facebook Twitter
EPA/BERND VON JUTRCZENKA
1

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, για τη συνέχιση των μακροχρόνιων σχέσεων μεταξύ της Γερμανίας και των ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Μέρκελ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για τη διάρκεια της συζήτησης ή τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν από τη Μέρκελ και τον Τράμπ, οι οποίοι δεν έχουν ακόμα συναντηθεί αυτοπροσώπως.


Η Μέρκελ θα συναντηθεί με τον απερχόμενο αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στο Βερολίνο την Πέμπτη, εν μέρει για να συζητήσουν τις συνομιλίες ελεύθερου εμπορίου μεταξύ των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες έχουν καθυστερήσει, πρόσθεσε ο Στρέιτερ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Διεθνή / Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Το «Σιδηρούν Τείχος» έχει να κάνει με την εκρίζωση μαχητών ομάδων, για να σταματήσει μια επανάληψη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Τζενίν ή το Τουλκαρέμ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ελπίζω ο Αλέξης να αποφύγει ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ συνομιλία. Από κοντά και με μεταφραστή καλύτερα. Μην γράψει κανά βιβλίο αύριο μεθαύριο ο Τραμπ σαν τον Ολάντ και λέει τι γέλια βγάζανε στο γραφείο. ===========