ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2016 | 18:36

μπερδεματα με βλεμματα

εδω και κανενα μηνα εχω κολλησει με ενα αγορι. παμε στο ιδιο σχολειο και τυχαινει το αγορι της κολλητης μου να ειναι καλος του φιλος. ΚΑΘΕ μερα οποτε βρισκομαστε στον ιδιο χωρο κοιταζομαστε ΠΟΛΥ επιμονα. για μια βδομαδα λεω ''ιδεα μου θα ειναι και παρατραβαω τα πραγματα'', αλλα τα βλεμματα γινονται ολο και πιο επιμονα.. ομως του εχω στειλει 2-3 φορες (οχι σε συχνο διαστημα) και τη πρωτη μερα μιλησαμε αρκετα, τις αλλες δυο το επαιξα λιγο σνομπ ξεκινωντας τη συζητηση με μια ερωτηση, εβλεπα να μην εχει τρελο ενδιαφερον οποτε η τελευται απαντηση μου ηταν ενα 'μμ'. επισης οταν με βλεπει χαμογελαει κιολας και αν δεν με προσπερασει δεν γυριζει το βλεμμα. κατι βλακιες λεμε απο κοντα και λιγο. δεν ξερω τι να κανω. επισης ολοι μου λενε οτι ειναι ντροπαλος. anyway με εχει μπερδεψει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πιστεύω ότι του αρέσεις αλλά προφανώς είναι άσχετος/άπειρος στα φλερτ, ..όπως κι εσύ άλλωστε! Δε θα μπορούσα π.χ. να διαννοηθώ ανθρώπους 25, 30, 40 κοκ να το "παίζουν" σνομπ με κάποιον που τους αρέσει.
Scroll to top icon