ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2016 | 11:23

Όταν σας στέλνουν χρόνια πολλά

να απαντάτε βρε παιδιά!Ειδικά αν είναι φίλοι σας.Είναι δυνατόν όσο χρόνο και να μην έχεις να μην προλαβαίνεις να πεις ένα ευχαριστώ; η ένα ευχαριστώ για όλους (στο φβ). η και καθυστερημένα δεν έχει σημασία.Είναι αγένεια. Μου έχει τύχει σε φίλους να στείλω και να μην πάρω απάντηση ποτέ.Και δεν λέω για γνωστούς,αλλά για φίλους. Πες στους γνωστούς ότι δεν πειράζει τόσο. Αλλά ευχές σου στέλνουν. ΕΥΧΕΣ.
5
 
 
 
 
σχόλια
1.Χρόνια πολλά γλυκούλα. Να είσαι πάντα καλά αγάπη. Να τα χιλλιάσεις ζωούλα. - deleted message -2. Χρόνια πολλά. Ο,τι επιθυμείς. Να είσαι πάντα καλά. - deleted message -3. Να είσαι πάντοτε ευτυχισμένη στη ζωή σου. Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Να έχεις την υγεία σου και πάντοτε να χαμογελάς. - deleted message -4. Κερνάς απόψε; Έχουμε άλλοθι να πιούμε. - Ondine is typing a message ..-
Συμφωνώ απόλυτα! Ευκαιρία να πω αντίστοιχο περιστατικό που με είχε ενοχλήσει πολύ τότε: στέλνω ευχές σε φίλη μου (νόμιζα) στο κινητό. Όχι απλό "χρόνια πολλά", ευχόμουν από καρδιάς στην κοπέλα. Περνάει μια βδομάδα, καμία απάντηση. Στο μεταξύ δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω το προφίλ της στο φέις. Της στέλνω μήνυμα εκεί λοιπόν, να δω τουλάχιστον αν είναι καλά η ίδια, η οικογένειά της κλπ. Αφού της στέλνω, μπαίνω στο προφίλ της και βλέπω ότι είχε απαντήσει σε όλους όσους της είχαν ευχηθεί εκεί. Άντε να πω δεν είχε κάρτα στο κινητό, δεν απάντησε, λογικό και δεκτό. Αλλά να μπει φέις και να μη στείλει ένα ευχαριστώ; Ε δεν ξανασχολήθηκα, εννοείται.
Δε νομίζω ότι είναι αγένεια να μην απαντάς σε ευχές φίλων στο φέισμπουκ. Δε νομίζω ότι είναι αγένεια να μην απαντάς σε μαζικά sms με ευχές φίλων.Αντίθετα, θα έλεγα ότι είναι αγένεια ένας άνθρωπος με τον οποίο έχετε φιλική σχέση να στέλνει τόσο απρόσωπες και τυποποιημένες ευχές. Άλλα είναι αυτά που μετράνε στις ανθρώπινες σχέσεις κι όχι μη βγει εκπρόθεσμη η υπενθύμιση του φέισμπουκ.
Scroll to top icon