ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 03:54

Ακουσε με αν θες .....

Δεν θα σου πω κατι που δεν εχεις ξανακουσει....ή πιο πρωτοτυπο απο τις ενδόμυχες σκέψεις σου απλά να σου θυμήσω θέλω .....Σαββατο βραδυ, μια βροχή που λες και ηρθε να ξεπλύνει οτι μπορει να σε βασανίζει ....ενα ποτηρι γλυκο κοκκινο κρασι για παρεα και σου γραφω...Σημερα αποφασισα να βγω με μια φιλη στο κεντρο και επεστρεψα προ ολιγου με το μετρο...και παρατηρουσα το κοσμο.... πολλα κοριτσια μαζι ....πολλα αγορια μαζι....σπανια να δεις ζευγαρια ....οπως και πριν στο μαγαζι ...και ακομα περισσοτερες οι σελφι και τα μακροβουτια στα κινητα...Θα μου πεις ,πες μας κατι καινουργιο ...ηταν τυχαιο...ειναι της εποχης...Δεν στο αρνουμαι αλλα πρεπει να παραδεχθεις πως σα γενια ''χαθηκαμε'' ...απομονωθηκαμε επικινδυνα ....και χασαμε την ουσια ....Βλεπω κατα καιρους μοναχικες εξομολογησεις και κατα παραγγελιαν ''σε αναζητω'' και αναρωτιεμαι πως εστιασαμε τοσο πολυ στο φαινεσθαι ....και οχι στο ζησε ....Πως παλευουμε τοσο πολυ για μια φοβερη καριερα, μια εξαιρετικη μορφωση, μια τελεια εικονα....μια αψεγαδιαστη σελφι....και χανουμε ολες αυτες τις μικροστιγμες που μας κανουν τελικα να ζουμε περισσοτερο...Πως ξεχασαμε να μοιραζομαστε, να μιλαμε,να αισθανομαστε, να ευτυχουμε...Τι νοημα εχει αραγε ενα πανεμορφο ταιρι αν δεν κουμπωνει στην αγκαλια σου, αν δε σου λειπει η ανασα του στο λαιμο σου καθε στιγμη, αν δεν ειναι εκει στα ζορια σου και να σ'ακουει στα δυσκολα σου....Βρες εναν ανθρωπο που στα ματια σου να βλεπει το πιο ομορφο κομματι του, να ακουτε ιδιες μουσικες και να σου διαβαζει σελιδες απο το βιβλιο σου το βραδυ ...να αγαπάτε τις ιδιες γωνιες στη πολη κι να γελατε με τα ιδια αστεια.Στα απλά κρύβεται πάντα η ομορφιά. Αν το καλοσκεφτείς εξάλλου, όλοι τα ίδια ψάχνουμε. Έναν άνθρωπο να μας ανέχεται, να μας κάνει να γελάμε και να μας αντέχει στην καθημερινοτητα μας. Να φτιάχνεις μαζι του μια ρουτίνα κοινή, μια ρουτίνα για δύο που παύει να μοιάζει με ρουτίνα και γίνεται γλυκιά συνήθεια.Μια ευτυχια μυστική που λεει και το τραγουδι...γιατι δεν υπαρχει μυστικο πιο δυνατο απο την αγαπη...Σε κουρασα, σε φιλω....τα ξαναλεμε καλέ μου αναγνώστη.PsΜen don’t love the most beautiful girl in the world; they love the girl who can make their world the most beautiful.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλά τα λες, πλην όμως όλα είναι μία ''εικόνα'', και όλοι (ακόμη και εσύ ίσως που το επικρίνεις) στην εικόνα στέκονται και όχι στην ουσία. Όταν ζεις σε μία κοινωνία που εστιάζει σε αυτό, εκεί θα δώσουν έμφαση οι πάντες, και όχι στο να διαβάσουν Πλάτωνα ή Αριστοτέλη.
Scroll to top icon