ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 05:10

Βαθια αγαπη

Οταν εγω ερωτευτηκα αληθινα, πραγματικά, βαθια στη ζωη μου και ενιωσα την αιωνια αγάπη και ψυχική και πνευματικη ενωση μεσα μου, με ποια μετριοτητα να συμβιβαστω τωρα;....
9
 
 
 
 
σχόλια
Το τέλειο δεν υπάρχει, ούτε η φύση μας είναι τέλεια!Όμως μπορούν δυο άνθρωποι να έρθουν πραγματικά κοντά, να φτιάξουν μια όμορφη σχέση με ουσιαστική επικοινωνία και συναίσθημα, αυτό μας ανεβάζει λίγο πιο ψηλά από αυτό που είμαστε είναι αλήθεια. Όμως είναι σπάνιο και αν συμβεί αληθινά δεν πιστεύω πως έχει ημερομηνία λήξης. Για μένα ιδανική σχέση δεν είναι εκείνη που για όποιους λόγους τερμάτισε!
Κάποτε έλεγα τα ίδια, τώρα ξέρεις πού έχω καταλήξει; όλο αυτό το ''απόλυτο'' που ένιωθα ήταν μόνο στο μυαλό μου, δεν υπήρχε η αντίστοιχη ανταπόκριση, ήταν κάτι ''μισό'', γιατί αν δεν ήταν ''μισό'', τώρα θα ήταν δίπλα μου και εγώ δε θα σχολίαζα πιθανότατα τη δική σου εξομολόγηση. Και όχι, δεν υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες, όπως απόσταση, ξενιτιά, γάμος ή κάτι παράλληλο.Κατά συνέπεια, θα σου έλεγα ότι εκ του αποτελέσματος ''μετριότητες'' είναι οι λειψοί έρωτες, και όχι εκείνοι με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να μας δώσουν απλά και αυτονόητα ζητούμενα. Τέλος, περνώντας τα χρόνια έμαθα και κάτι ακόμη: το εξιδανικευμένο κάποιων καταστάσεων οφείλεται ακριβώς στο ανεκπλήρωτο που συνεπάγονταν κατ' αποτέλεσμα.
Άρα για να διερωτάσαι αυτό το πράγμα σήμερα, σημαίνει ή ότι χώρισες ή ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση. Αν ήταν όντως όλα αυτά που περιγράφεις, μάλλον θα ήσασταν μαζί.
συμφωνώ Αν ήταν αμοιβαία τα αισθήματα , καμία δυσκολία δε θα τους χώριζε. Αρα βλέπουμε ότι έχει εξιδανικεύσει μια σχέση που έληξε άδοξα.Κανείς δεν αφήνει το τέλειο ! Εκτός αν έτυχε κάτι κακό .. καταλαβαίνετε
"Kamia" δεν διαφωνώ ότι και το ίδιο το ταξίδι δεν αξίζει. Αλλά δυστυχώς μόνο με το ταξίδι κανείς δεν ολοκληρώθηκε, ούτε χόρτασε. Η αγάπη δεν είναι κάτι μονόπλευρο, αλλιώς μιλάμε μάλλον για κάποια εμμονή. Πιστεύω ότι συνήθως τέτοια δυνατά αισθήματα πηγάζουν από την ανάγκη μας να είμαστε με κάποιο άτομο. Πλάθουμε μέσα στο μυαλό μας έναν ιδανικό έρωτα/αγάπη, το οποίο συνήθως όπως προείπα είναι μονόπλευρο. Η μη ανταπόκριση πάλι από το αντικείμενο του πόθου, μας πεισμώνει πολλές φορές και κάνει αυτή την ανάγκη εντονότερη, ακριβώς επειδή πληγώνεται ο εγωισμός μας.
Πόσο δίκιο έχεις!Σε νιώθω απόλυτα. σε κάποιους τυχερούς από μας συμβαίνει. Δες το ότι ήσουν πολύ τυχερός/η που γνώρισες και έζησες τέτοιου είδους αγάπη. πολλοί δεν το ζουν ποτέ αυτό δυστυχώς. Αλλα είναι πολύ σκληρό όταν τελειώνει για κάποιο λόγο.
Scroll to top icon