ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 02:36

Ένας αληθινός Κύριος δε ρωτάει:

1. Πόσο χρονών είσαι.2. Πόσα χρήματα βγάζεις.3. Πόσα κιλά είσαι.4. Με πόσους άντρες έχεις συνευρεθεί.Το 1 και το 2 τουλάχιστον μέχρι η σχέση να γίνει σοβαρή.Το 3 και το 4 ΠΟΤΕ!!!Γενικά όταν ο άντρας είναι Κύριος δεν ασχολείται με αριθμούς και νούμερα.Αν μια γυναίκα είναι Κυρία και δεχτεί μια ή περισσότερες από τις παραπάνω ερωτήσεις ξέρει πολύ καλά πως πρέπει να αντιδράσει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ταυτίζομαι και θεωρώ ότι το ίδιο ισχύει και για τα δυο φύλα. Εφ' όσον τον άλλο τον έχεις μπροστά σου και τον βλέπεις ούτε ηλικία ρωτάς ούτε κιλά ούτε ύψος.Ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση είναι απλά αδιάκριτες.Για το παρελθόν το μόνο που επιβάλλεται να ρωτήσεις είναι αν υπήρξε (ή αν υπάρχει) γάμος.Και φυσικά κανείς δεν υποχρεούται να απαντάει σε ερώτηση που τον φέρνει σε δύσκολη θέση.
Ανόητες γενικεύσεις. Το να γνωρίζεις την ηλικία μίας γυναίκας είναι κάτι φυσιολογικό, και ένας κύριος επίσης δεν κρύβει την ηλικία του. Το να ζητήσεις Ε1 με το που θα πεις ''καλημέρα'', είναι επίσης έλλειψη ευγένειας (είτε πρόκειται για κύριο ή για κυρία).Όταν βλέπεις μία γυναίκα μπροστά σου, με ένα συγκεκριμένο σωματότυπο, είτε σου αρέσει είτε όχι: ποιος ο λόγος να ρωτήσω κιλά εκείνη τη στιγμή;Τέλος, ο αριθμός των ανδρών του παρελθόντος δεν έχει καμία σημασία, εκτός του ότι δε νομίζω ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για μία ειλικρινή απάντηση.
Με το 1. διαφωνώ κάθετα. Γιατί δεν πρέπει να γνωρίζεις την ηλικία μιας γυναίκας με την οποία βγαίνεις; Αυτή πως γνωρίζει τη δική σου; Προσωπικά περιμένω να μου το πει η ίδια. Αν δεν το κάνει τη θεωρώ κομπλεξικό άτομο, ή ότι απλά προσπαθεί να σε παραπλανήσει. Άλλωστε ο λόγος που βγαίνουν 2 άνθρωποι είναι για να γνωριστούν.
Scroll to top icon