Αποσύρθηκαν οι «μη κολακευτικές» φωτογραφίες της Beyoncé από την εμφάνιση στο Super Bowl

Αποσύρθηκαν οι «μη κολακευτικές» φωτογραφίες της Beyoncé από την εμφάνιση στο Super Bowl Facebook Twitter
(Getty Images)
8

Μεγάλο hype έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με κάποιες «μη κολακευτικές», όπως χαρακτηρίστηκαν, φωτογραφίες της Beyoncé που κυκλοφόρησαν μετά την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl την προηγούμενη Κυριακή.

Ο εκπρόσωπος τύπου της διάσημης σταρ ζήτησε από το site Buzzfeed να τις αποσύρει από σχετική του ανάρτηση. Αντ' αυτού, το site έδωσε στη δημοσιότητα το email που έλαβε από τον publicist δίνοντας έτσι στο θέμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Χθες όμως, το site του φωτογραφικού πρακτορείου Getty Images, από το οποίο αγοράστηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, απέσυρε τις περισσότερες από αυτές, αφήνοντας μόνο δύο διαθέσιμες. Ωστόσο, οι γκριμάτσες της Beyoncé είχαν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αποσύρθηκαν οι «μη κολακευτικές» φωτογραφίες της Beyoncé από την εμφάνιση στο Super Bowl Facebook Twitter
(Getty Images)
It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
εδώ εγώ στήνομαι και δεν βγαίνω ποτέ καλή στις φωτογραφίες.δεν έχετε σκίσει(νι για παλιότερα μιλάω) φωτογραφίες που σας τράβηξαν σε πάρτυ ενώ χορέυατε; αυτή που χτυπιέται πάνω στη σκηνή είναι δυνατόν να μην έχει "άσχημες-κακές στιγμές"; θα την βγάλουμε άσχημη δηλαδή;
δεν σε κατηγόρησα για κάτι απλά αυτές οι συγκρίσεις είναι ευαίσθητο θέμα για την κοινότητα των μαύρων και είναι κάτι για το οποίο θα μπορούσες να φας πολύ κράξιμο σε μια παρέα στην Αμερική πχ.(τώρα να γράψω ξανά ενημερωτικά δεν λέει)