ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2016 | 16:06

πολυκατοικία...

Όταν σε μια πολυκατοικία ο διαχειριστής, σου κλείνει το ζεστό νερό μέσα στο καταχείμωνο με την πρόφαση πως στάζει ο ηλιακός σου και κυριολεκτικά μένεις στα κρύα του λουτρού και σου κρατάει και το κλειδί για να μην έχεις πρόσβαση στην ταράτσα ώστε να το ξανανοίξεις.Να σεβαστούμε την ταράτσα λέει ο μ@λακας. Λες και τώρα που βρέχει δεν βρέχεται...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΣ ΗΜΟΥΝ ΑΝΔΡΑΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ... ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου και να ρωτήσω...μήπως επανειλημμένα σου είχε κάνει συστάσεις ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα και σου είχε ζητήσει να φέρεις υδραυλικό να το φτιάξεις?Και εσύ είτε λόγω οικονομικών είτε για κάποιον άλλο λόγο το αμέλησες? Καλώς ή κακώς ο διαχειριστής εκτός του να βγάζει τα κοινόχρηστα έχει και άλλες αρμοδιότητες που πολλοί αγνοούν.Μέχρι και την πόρτα μπορεί να φέρει να σου ανοίξουν αν για παράδειγμα έχει σπάσει μια σωλήνα νερού και εσύ λείπεις...παρουσία αστυνομίας εννοείτε αλλά θέλω να σου πω ότι μπορεί να πάρει τέτοιες πρωτοβουλίες.Εκείνο που δεν μπορεί να κάνει είναι να σου απαγορεύσει την πρόσβαση στην ταράτσα μιας και θεωρείτε κοινόχρηστος χώρος.Να υποθέσω σου έκλεινε το νερό και πήγαινες και το άνοιγες για να φτάσει σε αυτό το σημείο.
Scroll to top icon