ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2016 | 06:43

Ο πρώην πια κολλητός και παιδικός φίλος του άντρα μου

Πριν πολλά χρόνια όταν γνώρισα τον άντρα μου, είμασταν κοντά στα 19 εγω 21 αυτός. Από τη πρώτη στιγμή γνώρισα την παρέα του αλλά με τον κολλητό του ειδικά είχαμε αναπτύξει μια ιδιαίτερα άριστη σχέση. Πολύ πλάκα, αστεία, λέγαμε για τα πάντα, απίστευτη χημεία κ το αγόρι μου μου έλεγε πως ήταν πολύ χαρούμενος που οι φίλοι του κ ειδικά ο κολλητός του με συμπαθούνε. Μετά απο κάποια χρόνια τον είχα πια σαν αδερφό μου. Αλλά κ αυτός, αφού πολλές φορές κάναμε κ μαλώναμε όπως με τον πραγματικό μου αδερφό. Κάποια στιγμή κ χωρίς λόγο άρχισε να τη λέει στο αγόρι μου ότι έκανε τον ενοχλούσε. Σε κάποια φάση αρχίσαμε να απομακρυνόμαστε χωρίς κάποιο λόγο. Είχε ξινίσει πολύ κ είχε αλλάξει. Θεωρήσαμε πως μια ερωτική απογοήτευση που είχε τότε γταν η αιτία. Σε κάποια φάση διαπιστώνω πως με αφαιρεί απο τους φίλους του στο fb.. 2007 τότε λετε κ του έκανα κάτι. Στο δρόμο ξαφνικά δεν με χαιρετούσε ούτε καν τυπικά έκανε πως δεν με έβλεπε. Κ με το αγορι μου δεν ειχαν πια τις ιδιες σχεσεις αλλά λέγανε ένα γεια τι γινεται που χαθηκες. Μετά απο ερωτηση μου τι έπαθε κ γιατι με διέγραψε είπε "έτσι" είπα να καθαρίσω απο άτομα που δεν είχα λόγο να τους έχω φίλους αφού δε μιλάμε πια. Εν τω μεταξύ μόνο ενα άτομο διέγραψε, εμένα. Μα εξαιτίας σου του είπα δε μιλάμε δεν έγινε τίποτα αλλά δεν μου είπε τπτ περισσότερο. Με τα πολλά χαθήκαμε τελείως χάθηκε κ απο το αγόρι μου.Στην αρχη μας πόνεσε κ ηταν δυσκολο να το ξεπεράσουμε... αναρωτιόμασταν συνεχως το γιατι... Πλέον πέρασαν σχεδον 10 χρόνια απο τότε που χαθήκαμε. Παντρεύτηκα το αγόρι μου κ είναι πια σύζυγος, κάναμε οικογένεια κ προχωρήσαμε. Όποτε τον βλέπουμε απλά σαν ξένοι περνάμε απο δίπλα. Μετα απο τοσα χρονια λοιπον κ οταν σταματησα να ψαχνω το γιατι ήρθε η απάντηση απο εκεί που δεν περίμενα. Είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιον τότε φίλο του πως ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Τρελός κ παλαβός. Αυτόν τον τότε φίλο του δεν τον ξέραμε ήταν ένας τότε συνάδελφός του στη δουλειά αλλα να πως τα εφερε η μοιρα κ τον γνωρίσαμε πρόσφατα αλλά που να φανταστούμε πως ήξερε όλη την ιστορια κ λύθηκε το μυστηριο μετά απο τόσα χρόνια. Ήταν όλη μέρα στη δουλειά μαζί, 8ωρα... και τα εξομολογούνταν σε εκείνον που ήταν ξεκάρφωτος απλά για να τα βγαλει απο μέσα του. Και είναι αλήθεια όσα μας είπε γιατί ήξερε τα πάντα για μας για τις ζωες μας αφου τα ακουγε καθημερινά. Δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης. Τωρα πια εχουν χαθει κ αυτοι αλλάξανς δουλειά. Επειδή σίγουρα θα με ρωτούσατε ποια ηταν η αντιδραση του συζυγου μου... "ρε το π..στρακι.. " δεν μπορουσε να το πιστέψει. Τώρα πια δεν θα νιώθουμε ενοχές πως του κάναμε κάτι... Εχουν περασει χρονια κ είχε παγώσει έτσι κ αλλιώς το θέμα. Είπε πως δεν αξίζει να ασχοληθεί πια κ δεν έχει νόημα. Απλά έκλεισε μετα απο χρονια μια υπόθεση που ηταν ανοιχτη. Είδατε λοιπον πως όταν χανεται καποιος "χωρίς λόγο" τελικά πάντα υπάρχει ένας λόγος που οι περισσότεροι δεν τον μαθαίνουν ποτέ.Συγχωρέστε μς για το μεγάλο κείμενο κ τα λάθη. Γράφω απο κινητό κ ήθελα απλά να το εξομολογηθώ κ να το μοιραστω μαζι σας.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μάλιστα, γιατί θεωρώ πως όλα φαίνονται εξαρχής και όλες οι εξηγήσεις είναι μπροστά μας χωρίς να χρειάζεται ο κολλητός του πρώην φίλου που είναι γνωστός του κουμπάρου του γείτονα; όλα φαίνονται από μικρές και ''ασήμαντες'' λεπτομέρειες, και ο σύζυγός σου πιθανότατα το γνώριζε, και εσύ η ίδια το υποψιαζόσουν. ΟΚ, αν νιώθεις ότι ''έκλεισε'' έτσι ένα κεφάλαιο, όλα καλά.Πάντως, το παιδί μόνον ''πουστράκι'' δεν το κόβω.
η γιατι ευχεται να ειχε μιλησει ο άλλος...ισως την ειχε γλιτωσει...ισως δεν ειχε παντρευτει...σκεψου το...φονο να ειχε κανει...τωρα θα ηταν ελευθερος... :Pχαχαχαχααα
τιποτα δεν μενει για παντα κρυφο.διαφωνω όμως με την εκφραση"ρε το π..στρακι.. " θεωρω ότι ο φιλος του κ κολητος του σταθηκε ΚΥΡΙΟΣ καλητερα κ από αδερφος του.πατησε κατω τα συναισθηματα του, βαζοντας τον αντρα σου, σαν φιλο, πανω από τα δικα του θελω...εφυγε με τροπο, ωστε η ευθηνη να πεφτει πανω του.άλλο, αν εσεις απλα ειχατε το γιατι να σας τρωει. οι περισοτεροι θα προσπαθουσαν να σας χωρισουν η θα έμπαιναν στη μεση...αυτος σας σεβαστηκε... αρα... δεν είναι "π..στρακι.. " είναι κυριος κ σεβαστηκε αυτόν που τον αποκαλεσε "π..στρακι..."ποιος είναι πιο λαθος αραγε....?
Scroll to top icon