ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2016 | 17:43

Θελω να ζητησω συγνωμη απο μια κοπελα

Ξερω οτι σε ταραξα και σε στεναχωρησα με αυτο που εκανα. Ειμαι το πιο χαζο ατομο που υπαρχει αλλα δεν ειχα αλλο τροπο να ερθω κοντα σου. Κ οταν αρχισα αυτη την ιστορια μη νομιζεις πως ενοιωθα παντα καλα. Βασανιζομουν καθε μερα, ηθελα να στο πω για να ξεμπερδευω. Αλλα τα ειχα μπερδεψει τοσο που μου ηταν δυσκολο να κανω πισω. Αν σε κανει αυτο να νοιωσεις καλυτερα σου λεω οτι βασανιζομαι. Γιατι καταφερα με τις βλακειες μου να στεναχωρησω ενα ατομο που ηταν παντα γελαστο. Δεν κατηγορω κανενα που σου το ειπε, ισα ισα μου εφερε την λυτρωση. Ακομα και τα 5 η και παραπανω ατομα που γνωριζαν δεν φταινε. Γιατι δεν ηταν δικη τους υποθεση να μπλεχτουν και τους ειχα πει να μην το κανουν. Με τον μονο που πρεπει να θυμωνεις ειμαι εγω. Ελπιζω καποτε να με συγχωρεσεις.
9
 
 
 
 
σχόλια
Οι προδότες δεν έχουν ποτέ το θάρρος να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί ουσιαστικά δρουν κρυφά για λόγους ιδιοτελείς υπάρχει πάντα ιδιοτέλεια. Γιαυτο παλιά ακόμη κι αυτοι που ωφελούντο την προδοσία εκτελούσαν τον προδότη. Αργά η γρήγορα αυτη ακριβώς ειναι και η μοίρα τους.
Βασανίζεσαι αλλά όταν το έκανες περνούσες καλά...Και δεν ένιωθες πάντα καλά αλλά όταν ένιωθες πατούσες σε πλάτες αλλων για να καλοπερνας...Εύχομαι να σε πληρώσουν κάποια στιγμή με το ίδιο νόμισμα για να δεις τι πάει να πει κοροϊδία από κάποιον που εμπιστεύεσαι και αγαπάς..
όταν σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος πάντα βρίσκεις τον τρόπο να έρθεις κοντά του χωρίς να τον πληγώσεις. κατόπιν εορτής έρχεσαι λοιπόν να πεις πως αισθανόσουν άσχημα και συνεχίζεις να αισθάνεσαι άσχημα για αυτό που έκανες. όμως αν όντως αισθανόσουν άσχημα τότε αυτό θα σε ειχε αποτρέψει από το να φερθείς όπως φέρθηκες. Εκανες τις βλακείες σου, πλήγωσες έναν άνθρωπο, και αφότου είδες ότι οι συνέπειες των πράξεων σου είναι πιο βαριές από αυτές που νόμιζες, αισθάνεσαι τύψεις. Και αυτές τις τύψεις πας να αποβάλλεις τώρα μέσα από αυτή την εξομολόγησηγιατί αν σε ενδιέφερε εστω και τωρα να επανορθώσεις θα πήγαινες να δωσεις εξηγήσεις. Και το να δινεις εξηγήσεις σημαίνει ότι αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις το άτομο αυτό. Δεν έχεις όμως το θάρρος να το κάνεις. Ζητάς παθητικά ουρανοκατέβατη συγχώρεση.
Μην της ζητάς εδώ συγγνώμη. Το διαδικτύο δεν είναι λούνα παρκ και πάντα υπάρχουν συνέπειες και απλά μερικές φορές τις πληρώνουν οι άλλοι αντί για μας.Οπότε αν θες να δείξεις ότι όντως εννοείς αυτά που λες καλύτερα εκτός διαδικτυακού χώρου αν φυσικά αυτό δεν σε κάνει ενοχλητικό.
Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι πάντα εύκολο να ειπωθούν αυτοπροσώπως, για διάφορους λόγους... εκεί χρησιμεύουν οι Εξομολογήσεις.Νομίζω πως η συγγνώμη δεν είναι ένα από αυτά και προτείνω να βρίσκετε θάρρος να ζητάτε συγγνώμη άμεσα όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία, εάν βεβαίως την εννοείτε...Αλλιώς ακόμα και στη συγγνώμη είσαι εγωιστής... είναι κάτι που κάνεις για τη δική σου συγχώρεση, τι κι αν ο άλλος αναρωτιέται αν μετάνιωσες.
Scroll to top icon