ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2017 | 10:14

μουχλιασμένες σε σχέση φίλες.

Το κείμενο μου και αυτό που νιώθω είναι ασήμαντο σε σχέση με άλλα προβλήματα που είναι πραγματικά σοβαρά αλλά τώρα θέλω να αναφερθώ σε αυτό, γιατί κατάφερε να με ξενερώσει φοβερά. Στήν αλλαγή του χρόνου πήγα μαζί με τη μαμά μου σε φιλικό της σπίτι όπου ήταν μαζεμένα 30 και άτομα. Μπαίνω και βλέπω παντού φαγητά, φωνές γέλια και μουσική. Ένα πολύ κεφάτο περιβάλλον όπου φαινόταν ότι οι άνθρωποι ηλικίας 55++ ήξεραν να διασκεδάζουν. Εγώ όμως κατά τη μια έφυγα διότι θα μαζευόμασταν σπίτι της κολλητής μου όπου θα ήταν μαζεμένα 3 ζευγάρια μαζί με το αγόρι κολλητής και ενας ελευθερος. Το δικό μου αγόρι δουλεύει σε μπαρ και έτσι δεν ήμασταν μαζί σήμερα. Ξενέρωσα παρα πολύ δεδομένου βέβαια πως έχω αποδεχτεί τη δουλειά του και τη δυσκολία των καιρών. το άσχημο όμως είναι άλλο. Το περιβάλλον ήταν μιζέρο, σαν να ήμουν με ζευγάρια πενηνταριδων. Κέφι ελάχιστο, παίξαμε υποτίθεται κάποία παιχνιδια για το χαβαλέ υποτίθεται γιατί στην ουσία δεν κύλαγε καθόλου η κουβέντα ούτε το κέφι. Σκεφτόμουν πόσο τραγικό άνθρωποι συνταξιούχοι να ξέρουν να περνάνε καλά και να διασκεδάζουν και εμείς υποτίθεται οι νέοι ηλικίας 25 να κάνουμε σαν βολεμένες ηλίθιες που δέσαμε το γάιδαρο μας. Αφού μας τελείωσαν τα παιχνίδια, επειδή βλέπαμε ότι δεν κυλά λέγαμε και Καλά να βγουμε. Εγώ στις κολλητές είχα πει πόσο άσχημα νιώθω που δεν είναι το αγόρι μου εκεί και ότι μου λείπει και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να προτείνουν να πάμε στο μαγαζί του. Το οποίο παρεπιπτοντως έχουμε πάει πολλες φορές, είναι πολύ ωραίο μέρος και στο κέντρο. Με ξενέρωσε που δεν μπήκαν καν στο κόπο να σκεφτούν τη θέση μου. Και να πεις ότι περνάγαμε καλά; έδρασαν σαν μουχλιασμένες παντρεμένες που έφεραν εις πέρας μια κοινωνική υποχρέωση. Νιώθω ότι έχω χάσει κάθε είδους προτεραιοτητα ακόμα και σε αυτό. Παλιά θα δρουσαν πολύ αλλιώς, αλλά τώρα εφόσον βολεύτηκαν αυτά έπαψαν. Είμαι πολύ ξενερωμένη μαζί τους, νιώθω πως δρουν σαν παντρεμένες ενώ ακόμα δεν είναι με προτεραιότητα το σύζυγό. Έλεος και είμαστε ακόμα 25! Δεν θεωρώ πως το να είσαι δεσμευμένη πρέπει να σε κάνει να έχεις αυτή την εικόνα. Το ξέρω ότι ούτε αυτές πέρασαν ιδιαίτερα καλά αλλά τώρα με τα αγόρια δρουν σαν να έχουν καθήκον, μου θυμίζουν τη μάνα μου όταν ήταν παντρεμένη με το μπαμπά μου. Δε ξέρω, ίσως εγώ να μαι ακόμα μικρή μέσα μου, τι να πω. Θα δικαιολογούσε το προβληματισμό μου αυτόν άμα δεν ήμουν καλά με το αγόρι μου. Αλλά έχουμε υπέροχη σχέση, μου δείχνει και του δείχνω συνέχεια ότι τον αγαπάω χωρίς όμως να κάνουμε σαν παντρεμένοι 100 χρόνια! Η άβολη στιγμή που ξέρεις ότι πρέπει να ανοιχτεις σε διαφορετικές παρέες... Γελάω γιατί με έκανε να στεναχωρηθώ κάτι που στη πραγματικότητα είναι ασήμαντο σε σχέση με το ότι δεν έχω σταθερή δουλειά. Αλλά εύχομαι το 2017 να έχουμε μόνο τέτοια προβλήματα και τα βασικά που τόσο με τρώνε και μας τρώνε καιρό τώρα να λυθούν.
9
 
 
 
 
σχόλια
Μα φυσικά. Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω. Όλο σου το κείμενο δείχνει ένα πράγμα: ήθελες να είσαι με τον φίλο σου και δεν γινόταν γιατί δούλευε.Δεν φταίνε οι υπόλοιποι γι' αυτό, ούτε για το ότι δεν κύλησε η βραδιά όπως θα ήθελες. Γιατί τους λες τραγικούς τους ανθρώπους, τι να έκαναν; να άναβαν πυροτεχνήματα στο σαλόνι; Το κέφι είναι πολύ σχετικό, και δύσκολο να επιτευχθεί σε σπίτια την Πρωτοχρονιά και μάλιστα σε καιρούς που ο καθένας σκέφτεται την δουλειά που δεν έχει. Δεν μας χρωστάει κανένας να μας κάνει ντάχτιρντί επειδή το αγόρι μας δεν δύναται εκείνη την ώρα.Και όπως είπαν και παραπάνω: όταν θέλουμε κάτι το ζητάμε. Το προτείνουμε τέλος πάντων. Επίσης η παρέα ήταν ετερογενής, δεν ήταν να βγείτε εξ αρχής και η φάση ηταν σπιτική. Δεν ήσουν εσύ και δύο κολλητές σου μόνες σας. Υπήρχαν και άλλα άτομα. Να σηκωθούν 10 άτομα όρθια να τρέχουν στο κέντρο σνιφάροντας τα νύχια τους ότι θες να δεις τον φίλο σου; Άσχετο αλλά ο ελεύθερος και ο κάθε ελέυθερος καλά κάνει και πάει κάπου που δεν υπάρχουν άλλοι ελεύθεροι, δεν κατάλαβα δηλαδή. Πάμε μόνο όπου υπάρχει περίπτωση να βρούμε γκόμενο ή γκόμενα; Πέρυσι πρωτοχρονιά ήμουν ελεύθερη και πήγα στο σπίτι της ξαδέρφης μου, ναι όλα ζευγάρια ήταν, και πήγα και έφαγα τζάμπα του σκασμού, είπα δέκα μαλακίες και γύρισα σπίτι μου. Είχε κι αυτό την πλάκα του. Μετά λέμε ότι πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα κι όπου μας βγάλει, τελικά μόνο αν μας "υποσχεθούν" κανέναν single, τρέχουμε.
Δηλαδή πόση πλάκα έχει να είσαι το μπακούρι μέσα στα ζευγάρια;Άσε που μερικοί δεν έχουν ούτε το στοιχειώδες τακτ και είναι όλη την ώρα φιλιά κι αγκαλιές για να σε κάνουν να νιώθεις πιο άσχημα.
Lucky Lady θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι όπως έχεις διατυπώσει την τελευταία παράγραφό σου φαίνεται ότι αυτό που άξιζε στο σουαρέ της εξαδέλφης σου ήταν το τζάμπα φαγητό του σκασμού παρά το ότι ήταν μόνο ζευγάρια, επομένως πάλι ένα ''κίνητρο'' περιγράφεις.
που θα μπορούσε να είναι κίνητρο για όλους. Για κάποιον άλλον θα ήταν να δει τα πυροτεχνήματα από την μπαλκονάρα της ξαδέρφης, για άλλον να σκοτώσει την ώρα του. Είναι καλύτερο να κάθεσαι σπίτι σου κάνοντας scroll down στο facebook?
Καταρχήν, για να τα λέμε κι όπως είναι, από τις τόσες φορές που το ανέφερες, κι εσύ αλλού θα ήθελες να είσαι, όχι μαζί τους. Και κυρίως όχι μόνη σου. Άρα ήσουν εξ αρχής ξενερωμένη με το πώς θα ήθελες να περάσεις τη βραδιά και πώς τελικά σου βγήκε. Kαμιά φορά επίσης, οι συνθέσεις της παρέας για αυτά τα events δεν είναι και τόσο πετυχημένες. Εκείνοι άλλωστε μπορεί να γούσταραν την χαμηλών τόνων βραδιά τους. Εσύ γιατί συνέχισες μαζί τους ; Ας έκανες κάτι διαφορετικό. Ας γύριζες και σπίτι σου. Χαρά στο πράγμα.
Αφού όλοι θέλετε καταβάθος να είστε κάπου μόνοι με τις σχέσεις σας,τί κανονίζετε τέτοιες συναντήσεις;Έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα κλειστείτε εντελώς στις σχέσεις και δεν θα μιλάτε ούτε καν στο τηλέφωνο.Απλά μην κλαίγεστε μετά στα 30 ότι χωρίσατε και μείνατε μόνοι.
Είσαι κάπως επηρεασμένη από κακές εμπειρίες από το οικογενειακό σου περιβάλλον (απ'ό,τι κατάλαβα δεν έχεις και τις καλύτερες εικόνες από τους γονείς σου σαν ζευγάρι) κι από στερεότυπα τύπου παντρεμένοι=τέρμα ξενέρωτοι, βαρετοί.Αφενός αφού ήθελες να πάτε στο μαγαζί που θα ήταν ο φίλος σου, θα'πρεπε να το είχες προτείνει η ίδια κι όχι να περιμένεις να μυρίσουν τα νύχια τους τόσα άτομα. Οι φίλες σου έχουν να λάβουν υπόψη τους και τους συντρόφους τους, οπότε κακώς περίμενες να σ'έχουν ως προτεραιότητα.Πιστεύω αν μπορούσες να σκεφτείς πιο καθαρά, ίσως να έβρισκες μια μέση λύση για να περάσεις πιο όμορφα. Γενικά μην περιμένεις στη ζωή σου να σε φροντίζουν και να σε σκέφτονται οι άλλοι, γιατί καταλήγεις να ξοδεύεις το χρόνο σου μέσα στα μούτρα και την πίκρα.
Καλή χρονιά. Εσύ σε τι δισφέρεις απο τις μουχλιασμένες δεσμευμένες φίλες σου στη συμπερριφορά σου προς τρίτους; Η ερώτηση είναι τελείως καλοπροαίρετη.Από την σύνθεση της μάζωξης στην κολλητή σου, ο πιο παράταιρος μου ακούσθηκε πάντως ο ελευθερος εν μέσω τόσων
Scroll to top icon