ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2017 | 07:02

Κάτι που φοβάμαι να πω φωναχτά

Νομίζω πως έχω ακόμη μια μικρή ελπίδα για μας. Και το κακό ? Είναι πως έχει περάσει 1,5 χρόνος! Και το χειρότερο ? Είναι πως τόσο καιρό είμαι με κάποιον άλλον ! Ακόμη σε σκέφτομαι όμως. Δεν ξέρω τι ακριβώς σκέφτομαι όχι αναμνήσεις ούτε φιλιά ούτε τι ενιωθα. Απλά πετάγονται οι φωτογραφίες σου μπροστά μου και μου λείπεις...και ονειρεύομαι τι θα είχε γίνει εκείνη την νύχτα αν με είχες σταματήσει. Αν δεν με είχες αφήσει να φύγω. Αν εκείνη την νύχτα πραγματικά προσπαθούσες για μας και άφηνες τους εγωισμούς . Γιατί το ξέρω από εγωισμό χωρισαμε επειδή πεισμωσες. Άξιζε όμως τέτοιος έρωτας να χαθεί για αυτό τον λόγο ? Α.Α.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μην είστε τόσο κοντόφθαλμοι. Δεν ξέρετε τι έχει γίνει αρχικά για το drama queen. Είμαστε εδώ για να βγάλουμε αυτά που νιώθουμε και ίσως χρειάζομαι και εγώ μερικές φορές να τα βγάλω γιατί ήδη έχω αρκετά στο μυαλό μου που κρατάω μέσα μου ( έξω από όλα αυτά υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα που αντιμετωπιζω) δεν είμαι βασίλισσα γιατί αν ήμουν δεν θα με ένοιαζε για τους γύρω μου για το τι νιώθουν. Όσο για το άτομο που είμαι μαζί του τον αγαπάω προσπαθώ κάθε μέρα να τον κάνω ευτυχισμένο και το κάνω γιατί το βλέπω. Τον αγαπάω πολύ αλλά δεν ξέρω αν νιώθω έρωτα. Ο ίδιος με γνώρισε γνωρίζοντας όλα αυτά για μένα και ξέροντας πως συναισθηματικα δεν είμαι εντάξει και παρολαυτα με κυνήγησε. Με έκανε χαρουμενη αυτό αλλά δεν ξέρω εν τέλη αν είμαι ευτυχισμένη. Και όσο για το ποιο λόγο χωρισαμε ίσως να ξέρω κάτι παραπάνω. Μια συμβουλή . Υπάρχουν πολλές πλευρές και μόλις σας είπα μερικές μην βλέπετε σε όλα τα θέματα μόνο την μια. Αυτά από εμένα.
Τα σχόλια - αφού τα άφησες ανοιχτά, ήθελες όχι μόνο να τα πεις κάπου αλλά και να σου πουν - θα γίνουν πάνω στα όσα έγραψες. Όχι στα όσα έχεις στο μυαλό σου ή πιθανολογώντας πάνω σε διάφορα σενάρια. Άλλο το κοντόφθαλμος κι άλλο το μέντιουμ. Εξακολουθώ να συμφωνώ με την άποψη του Διογένη. Αν μας διαφώτισες για κάτι περισσότερο, είναι οι υποκριτικές σου ικανότητες. Τον νοιάζεσαι λες, αλλά προφανώς όχι αρκετά για να του πεις την αλήθεια. Δεν ξέρω αν εθελοτυφλεί ή αν είναι ευτυχισμένος μες στην άγνοια που τον κρατάς. Αν ισχύει το δεύτερο, αμφιβάλλω πως θα παρέμενε ευτυχής αν μάθαινε πως 1,5 χρόνο μετά δεν είσαι ούτε ερωτευμένη, ούτε ευτυχισμένη (αν ήσουν δε θ' αναρωτιόσουν). Κι επιπλέον ελπίζεις σε μια επανασύνδεση με τον πρώην. Κι αυτό, το ονομάζεις αγάπη. Αλήθεια, έτσι θα ήθελες να σ' αγαπούν ;Όσο για τον πρώην, παραμένουν όσα ήδη ειπώθηκαν. Καμιά φορά όσο δύσκολο είναι να χωνέψουμε πως δε μας ήθελαν αρκετά, τόσο απλή είναι η εξήγηση. Όσο για το ποιος ξέρει, τι ξέρει και πόσες πλευρές υπάρχουν, στο αποτέλεσμα βρίσκεται η ουσία. Εσύ είσαι αλλού, ο νυν " αλλού", ο πρώην αλλού και ο καθένας μόνος.
Αν όντας κυνικός ρεαλιστής θεωρείς ότι είμαι κοντόφθαλμος, το δέχομαι και το θεωρώ τιμή μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθείς να βαφτίσεις το κρέας ψάρι, όσο και να το προσπαθείς, κρέας θα παραμείνει. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά.
Drama queen είναι όποιος του αρέσει να δραματοποιεί καταστάσεις...οχι οποιος νοιωθει σαν βασιλιάς/βασίλισσα (googlare πριν βγάλεις συμπεράσματα). Οσο για την κατάστασή σου αν δεν γράψεις τι έγινε πως θα το ξέρουμε? Εκρινα αυτό που έγραψες όχι αυτο που υποβόσκει. Θεωρώ οτι δραματοποιείς μια κατάσταση. Χώρισες ή μάλλον σε χώρισε και ακόμα δεν το ξεπέρασες, ή δε θέλησες να το ξεπεράσεις αλλά αυτό είναι το πιο κοινό πράγμα στον κόσμο! Ο πρώην εφυγε γιατί δεν ήθελε να είναι μαζί σου, δεν ήταν πείσμα και εγωισμός γιατί οταν υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα αυτά ξεπερνιούνται. Αυτά κι απο μένα
Scroll to top icon