ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2017 | 12:21

....

Αλήθεια τώρα, δεν έχετε κουραστεί όλοι εσείς που επειδή δεν έχετε ελεύθερους φίλους ή δεν γνωρίζεται άτομα μέσω φίλων, κλαίτε την μοίρα σας;Ο έρωτας μόνο με την βοήθεια γνωστών και φίλων προκύπτει; Δεν μπορεί να βρεθεί στην δουλειά, στα χόμπι, στον περίπατο, στον δρόμο ή οπουδήποτε αλλού;
21
 
 
 
 
σχόλια
Babydoll,δεν λέω ότι οι γυναίκες ψάχνουν μόνο για πλούσιους,αλλά είμαστε και σε μια εποχή που το οικονομικό επηρεάζει όλη τη ζωή σου.Αυτή που ψάχνει σοβαρή σχέση,δεν θα πάρει κανα φτωχόπαιδο 30αρη των 400 ευρώ το μήνα.Θα προτιμήσει έναν πιο ευκατάστατο,και ας είναι και 10 χρόνια μεγαλύτερος.Πλέον δε νομίζω ότι υπάρχουν τόσο ανόητες που να παντρεύονται άνεργους ή φτωχούς μόνο από έρωτα.
Ο έρωτας προκύπτει παντού, ρε παιδιά. Φτάνει να θέλουν και οι δύο, οι όποιοι δύο. Για να απαντήσω στην εξομολόγηση: στην πραγματικότητα δεν υπάρχει το: επεσε-πάνω-μου-και-κοιταχτήκαμε-και-μετά-με-πήρε-στο-κατόπι-και-ερωτευτήκαμε-με-την-πρώτη-ματιά. Υπάρχουν άπειρα των απείρων σενάρια για το πώς γνωρίζεις κάποιον, ναι, συμβαίνει και στον δρόμο (κάποτε ένας μοίραζε φυλλάδια greenpeace, με σταμάτησε και από δω και απο κει γνωριστήκαμε). Μέχρι και ραντεβού βγήκαμε. Αλλά γενικά στον κόσμο τούτο, οι γνωριμίες δεν γίνονται έτσι απλά.Φταίνε άπειρα πράγματα γι' αυτό μιλώντας για τη σημερινή εποχή. Το συντριπτικό ποσοστό των γυναικών βγάζει σέλφι και σαλιαρίζει με τις κολλητούλες του στο facebook. Τους προτείνει κάποιος καφέ ή οτιδήποτε και δεν απαντάνε καν ένα ευγενικό όχι. Παίζουν στον αιώνα τον άπαντα. Οι άντρες (όποιοι κι αν είναι, και ό,τι σχέση κι αν έχουν με το φέισμπουκ), έχουν επωμιστεί το τεράστιο βάρος να πρέπει αυτοί να πλησιάζουν,να κυνηγάνε, να λένε, να πείθουν.Και γαμώτο πια: οι άντρες δεν είναι από πέτρα, ούτε έχουν ανεξάντλητη υπομονή όταν τρώνε συνέχεια Χ από ξινισμένα μούτρα. Ας μην αναφερθώ στο πώς αισθάνεται ένας άντρας στα ελληνικά δεδομένα, αν έχει δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν ξέρει πώς να παρουσιάσει τον εαυτό του. πρόσφατα κάποιος έγραψε εδώ ότι λέει στις γυναίκες ότι είναι σεκιούριτι ο άνθρωπος και οι άλλες ξενερώνουν. Τι να πεις δηλαδή; Σε τι να ελπίζει το αντρικό φύλο στον συγκεκριμένο τομέα των γνωριμιών, "ποιος είμαι, τι δουλειά κάνω, πόσο θα ξινίσεις τώρα κι εσύ". Προσωπικά έχω κάνει πρώτη κίνηση πολλές φορές. φαινομενικά ο άντρας έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά είχα ανάψει κάτι πράσινα φώτα, να φωτιστεί όλος ο πύργος του Άιφελ. Μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει αν θέλει ένας άντρας μέσα σε 2'', επειδή κάνει κι αυτός ένα "νεύμα". Θέλω να πω ότι αυτά τα πράγματα είναι αμφίδρομα, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ κάνουν ΚΑΤΙ. Και ας μην λέμε βλακείες, οι περισσότερες γνωριμίες γίνονται στη δουλειά, σε παρέες (πήγα για ποτό και ήρθε ξαφνικά και ο ξάδερφος του ξαδέρφου μου), στο πανεπιστήμιο, και γενικά σε μέρη που μια γνωριμία μπορεί να προκύψει αβίαστα και όχι να νιώθεις ότι την πέφτεις στο άκυρο ή σου την πέφτουν στο άκυρο. Τώρα, προφανώς και παντού μπορεί να γνωρίσεις κάποιον, λέμε για το πιο σύνηθες. Γνωρίζεις άτομα στις διακοπές σου, στην παρέα, στη δουλειά, στο φρονιστήριο που μαθαίνεις Αφρικάνικα, εκεί που ψωνίζεις. Όλα μπορούν να γίνουν, αλλά με τη σημερινή κατάσταση, με το facebook, τις selfies, το πόσα λάικ πήρα, με την χάλια οικονομική κατάσταση που δεν σ'αφήνει να κουνηθείς, έχουν γίνει πολύ άγρια τα πράγματα και είναι λογικο οι ελεύθεροι να ελπίζουν ότι θα γίνει μια γνωριμία ήρεμη και "μαλακή" σε οικείο παρεϊστικο περιβάλλον και όχι ότι θα πάνε να πουν κάτι σε μια άγνωστη και θα τους δαγκώσει τον λαιμό.
Οι γυναίκες παίζουν,γιατί πολύ απλά έχουν μεγάλη ζήτηση.Δυστυχώς φταίμε κι εμεις σε μεγάλο βαθμό γι'αυτή τη συμπεριφορά τους,γιατί οι περισσότεροι είμαστε μουνόδουλοι και τρέχουμε από πίσω τους.Όταν κάποια έχει ήδη πολλούς στο περίμενε,από σχολή-δουλειά-περιβάλλον-facebook,παίζει εκ του ασφαλούς.Και γι'αυτό έξω δεν ασχολείται με κανέναν και προτιμάει τις σελφι.Δεν έχει ανάγκη να γνωρίσει κάποιον άγνωστο.Ενώ ο άντρας,όταν δεν έχει στον δικό του κύκλο τίποτα,είναι αναγκασμένος να κυνηγήσει έξω.Αλλά καταλήγει μόνος του,εκτός ξαναλέω εαν κάποια του μιλήσει πρώτη ή του ανάψει τα πράσινα φώτα πολύ έντονα.
Από το χείμαρρο της Lucky Lady με τον οποίο συμφωνώ πλήρως, έχοντας καλύψει εκτενώς το θέμα, θα σταθώ στο θέμα "παιχνίδι": προσωπικά θεωρώ ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αποθαρρύνει τουε άντρες δεν είνσι οι απόμακρες γυναίκες αλλά εκείνες που παίζουν απλά για το παιχνίδι χωρίς να αποσκοπούν πουθενά πσραπάνω.
Να εσυ lucky lady ή ανηκεις στο 1% των ελληνιδων με αυτη την νοοτροπια ή οπως ειπα και πιο πανω μαλλον εχεις ριζες απο το εξωτερικο.... υγ λεω να κανονισουμε εντελως τυχαια να βγουμε ταυτοχρονα σε μπαρακι και εντελως τυχαια παντα να κανεις τα κολπα σου για να σε πλησιασω, που εισαι χαμενη τοσα χρονια <3
Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον Martin. Η φιλτάτη Babydoll αρχίζει και έχει προσλαμβάνουσες της αλλοδαπής πιο πολύ, και το λέω με πλήρη συμπάθεια. Η πρόσκλησή μου για ένα κοινωνικό πείραμα μαζί να δούμε ποιος έχει δίκιο ισχύει. Τέλος, συνυπολογίστε τον παράγοντα ηλικία: αλλιώς φλερτάρεις στα 20 στο πάρκο και αλλιώς στα 40+ όπου εξ ορισμού θα σε θεωρήσουν πέφτουλα και λιγούρι.
Εαν στα 40 είσαι καλά στα επαγγελματικά σου,έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίζεις ακόμα και γυναίκες 10-15 χρόνια νεότερες.Πολλές 30αρες προτιμούν τον τακτοποιημένο 40αρη παρα τον 30αρη που είναι στην αβεβαιότητα.
Αρκεί να υπάρχει στον κύκλο σου η ελεύθερη τριαντάρα και να ψάχνεται σοβαρά. Αν δεν υπάρχει ή είναι στη φάση κουκουρούκου με 4-5 διαθέσιμους και παίζει, θα σε θυμηθεί όταν θα σαρανταρίζει εκείνη και είναι ακόμη ελεύθερη.
Martin αν η άποψη που έχεις για τις γυναίκες είναι οτι ψάχνουν έναν πλούσιο 15 χρόνια μεγαλύτερό τους για να τις φροντίζει τότε μάλλον καταλαβαίνω γιατί θεωρείς τις γυναίκες απρόσιτες.
Πόσο συμφωνώ μαζί σου εξομολογούμενη/ε!! Εχω τόσα παραδείγματα (γυναικών και αντρώ για να μην πουν κάποιοι καλοθελητές οτι για τις γυναίκες είναι εύκολο) που γνώρισαν τη σχέση τους εκτός φιλικού κύκλου. Αν κάποιοι ήταν πιο τολμηροί δε θα ήταν μόνοι.
Για να βρεθεί ο έρωτας στον δρόμο και στα χόμπι,θα πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση η γυναίκα.Οι Ελληνίδες δεν αφήνουν έναν άγνωστο να τις πλησιάσει έτσι εύκολα.Αν όμως έρθει κάποια και σου μιλήσει πρώτη,τότε καταλαβαίνεις ότι ενδιαφέρεται κι έτσι μπορεί να προχωρήσει το πράγμα.Παρα πολλές σχέσεις έχουν δημιουργηθεί από την πρώτη κίνηση της γυναίκας.Όποιος λοιπόν δυσκολεύεται να γνωρίσει γυναίκα,μπορεί να σταθεί τυχερός και να του έρθει η γυναίκα από μόνη της.Αλλά αυτήν την τύχη προφανώς δεν την έχουν όλοι.
Κι άλλες τόσες έχουν δημιοργηθεί με την πρώτη κίνηση του άντρα! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η λογική οτι οι Ελληνίδες είναι απλησίαστες. Ειμαι τις άποψης οτι είτε άντρας είτε γυναίκα όταν κάποιος/α σου αρέσει μίλα του/της. Τοσο απλά...εντάξει μπορεί να φας χυλόπιτα αλλά μπορεί κι οχι. Αν δεν το τολμήσεις δεν θα ξέρεις.
Babydoll, οι ελληνίδες ΕΙΝΑΙ απλησίαστες. Το ότι μπορεί 5% να ξεφεύγουν από τον κανόνα δεν αναιρεί τον τελευταίο. Κάποτε δεν ήταν έτσι τα πράγματα, στο λέω εκ πείρας και παραλίγο να παντρευτώ από γνωριμία στο δρόμο προ 15ετίας.
Θα πω και εγω την αποψη μου! Σαν ναυτικος με μονο ενα 6μηνο ταξιδι στο ενεργητικο μου, εχω κατεβει σε 3-4 χωρες και εχω μια α αποψη για την διαφορα αναμεσα σε Ελληνιδες και αλλες γυναικες σε αλλες χωρες... Οντως οι ελληνιδες σε σχεση με ολλανδες, πορτογαλες, κινεζες, σιγκαπουριανες και τουρκαλες (αυτες γνωρισα) ειναι μακραν οι πιο απλησιαστες... Εγω που ειμαι ντροπαλος φανταστειτε, στην ολλανδια, στην πορτογαλια και στην κινα δεν χρειάστηκε να κανω καμια κινηση, αυτες πλησιασαν (σε club φυσικα) , στην σιγκαπουρη και στην τουρκια επρεπε να κανω μια κινηση αλλα ΜΟΝΟ μια! (παραδεισος για ατομα σαν και μενα δηλαδη) αλλα αν κρινω απο φιλους, δεν σημαινει οτι οι ελληνιδες ειναι τελειως απλησιαστες... Απλα θελει ΠΟΛΥΥ προσπαθεια και οι περισσότερες εχοντας ενα πρότυπο αντρα στο κεφαλι τους δεν δεχονται πολλα διαφορετικα χαρακτηριστικα σε καποιον ακομα και να μην εχει προβλημα το παλικαρι... Δεν ξερω αν ειστε οντως τοσο μη καταδεκτικες ή με κινησεις και συμπεριφορες βγαζετε αυτο προς τα εξω... Συμφωνω με καποιους εδω οτι αν η γυναικα δεν αναψει το πρασινο φως (ενα χαμογελο ρε παιδι μου, ενα νευμα, κατι....) δυσκολα κανει ο αντρας την κινηση...
όπως τα λέει ο Διογένης παιδιά, πάντα σωστός ο μάγκας αυτός.Τώρα τι να μου λές και τι να σε πώ φίλε.Δύσκολο πράμα να βρείς μια γυναίκα στις ημέρες μας.Ειδικά αμα είσαι σαν και εμένα ασχημάντρας φτωχός και αποτυχημένος.Απο την άλλη βλεπω στο πλαί μια διαφήμιση τζόκερ.Θα παίξω μια στήλη δεν ξέρεις ποτέ.Ισως αύριο ποστάρω φωτό πλάι σε καμμιά δίμετρη εκθαμβωτική Ουκρανέζα η Τσέχα και με ταράζουν στα λάηκ οι φίλοι, και όσες δεν με καταδεχόντουσαν θα ζηλεύουν και θα θέλουν να με κλέψουν απο την δίμετρη, γιατί έτσι ειναι και οι πιο πολλές γυναίκες,ζηλιάρες.Και πώς βρήκε με αυτά τα μούτρα γυναίκα,και τι γυναίκα ε,αυτός θα λένεΝατο, να τι είσαστε οι γυναίκες. 70 χρονώ αλλα λεφτάς ο μάγκας στη φωτό με την νέα 35άρα γυναίκα του.http://s.nbst.gr/files/1/2016/10/sjdfsh1.jpgΟχι όλες βέβαια, κάποιες κοιτάτε έρωτα+αγάπη.Κοινώς να είναι κούκλος με μεγάλο τέτοιο κτλ κτλ.Ενας ζηλιάρης θα μπορούσε να πεί, έλαμωρέ αυτή δεν τον αγαπάει, το θέλει μονο για λεφτά, ανταλλαγή δίνω-παίρνω, τις παρέχει κτλ κτλ και άλλα παραμύθια της Χαλιμάς για να δικαιολογήσει στον εαυτό του πως ενώ αυτός ειναι μόνος σε μιαν γωνιά ,μοναχικός χρόνια ,δεν τον ήθελε καμμιά,και δυστυχισμένος παρόλαυτα ο μάγκας ο 70άρης πως δεν περνάει καλά και έχουν πιάσει τα χέρια του και έχουν περάσει απο το κρεββάτι αυτα που κάποιοι μας δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε.Εύγε του και αντε και στα καλύτερα
Scroll to top icon