ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2017 | 17:24

"Γεια σου, χοντρή κοπέλα".

Έτσι ξεκίνησε σήμερα η μέρα μου, όταν 3 φίλοι περπατώντας στον δρόμο θέλησαν να γελάσουν μαζί μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ, που μου χαλάσατε την ψυχολογία. Και όχι για το "χοντρή", που ακόμα δεν καταλαβαίνω τι ενοχλεί κάποιους αν έχω 10 ή 15 παραπάνω κιλά, αλλά γιατί έχω απογοητευτεί πια από τους ανθρώπους. Υπάρχει τόση έλλειψη παιδείας, τόση αγένεια, κακία και μικροπρέπεια, που χάνω λίγο λίγο την διάθεση μου για ζωή. Σας σιχάθηκα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο που είπε ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ/Η ισχύει!!Αυτα τα άτομα ότι και να κανείς,οπως και να είσαι θα πουν κάτι άσχημο!!Καθομασταν καλοκαίρι στο μπαλκόνι μιας φίλης!!Ερχεται η μαμα της με τον καφέ!!Το σπίτι μονοκατοικία οποτε περνάει μια γνωστή τους από τον δρόμο και η μητέρα και η φίλη μου την χαιρετάνε!!Μολις απομακρύνεται μου λέει η οικοδέσποινα!!Δεν την έχουμε δει ποτε με φούστα ποιος ξέρει τι στραβά πόδια έχει και τι χάλια που θα είναι...Τελειώσαμε τον καφέ μας κι έφυγα!!Τυχαινει να ξαναπάω το μετά από κάποιες μέρες και ξανά περνάει η ίδια κοπέλα με φούστα!!Την χαιρετάνε και μολις απομακρύνεται λέει η μαμα της,τι έβαλε τη φούστα;Να μας δείξει τα πόδια της;Τελικα απομακρύνθηκα από τη φίλη αυτή γιατι δεν ξερω τι θα λέγανε και για μένα πίσω από την πλάτη μου!!!Στην θάλασσα φέτος ήταν ένα ζευγάρι που η κοπέλα ήταν λιγο γεματουλα!!Ο νεαρός την κοίταζε στα μάτια,την Προσεχε και έδειχνε τόσο ερωτευμένος!!Μη στεναχωριέσαι!!Συγνωμη για το μεγάλο κείμενο!!
Μη σκας θα σου πω εγώ τι έπαθα. Έχω μία θεία συνέχεια μου ελέγε για τα κιλά μου. Πάχυνες, μη τρως ολη την μερίδα..!!! Βάζω στόχο και χάνω τα περιβόητα περιττά κιλά και μόλις με βλέπει ξέρει τι μου είπε; Ερεψές. Γι αυτό μη δίνεις σημασία χαζούς ανθρώπους.
ούτε την ενέργεια που σπαταλησες για να γράψεις αυτό το κείμενο δεν αξιζουν..Επειδή καλώς ή κακώς σε αυτοί τη ζωή μας επηρεάζουν οι άλλοι γύρω μας μάθε να αγνοείς αυτούς που απλά δεν χρειάζεσαι
Scroll to top icon