ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2017 | 09:28

Τα έκανα χάλια...

Φοβουμενη μην τον χάσω κατέληξα να τον "πνιξω" με τις χαζομάρες μου. Έριξα τον εαυτό μου πολλές φορές χαμηλά. Λέω δεν γίνεται να σταματήσει να νιώθει κάτι από την μία στιγμή στην άλλη για μένα. Και όμως. Αν υπήρχε έστω κ μια μικρή ελπίδα να τον φέρω πίσω αν ήμουν πιο υπομονετικη κ του έδινα χώρο γιατί δεν έχει διάθεση για τιποτα και πονάει η καρδιά μου, θα ήταν καλύτερα. Αν νοιάζεσαι για κάποιον πραγμστικα δεν πρέπει να τον πνίγεις και το κυριότερο μην κάνεις κακό στον εαυτό σου ρίχνοντας την αξιοπρέπεια σου. Όταν ένας άντρας σε κάνει να κλαις άλλωστε δεν αξίζει. Αυτό κ μόνο του λέει πολλά. Προσπάθησα να σώσω κάτι τόσο χαζή και όταν τον ρώτησα να μου πει αν με θέλει με ένα ναι ή όχι μου είπε όχι κ πόνεσε. Δεν το περίμενα ήταν ένα δυνατό χαστουκι και μου άξιζε να ξυπνήσω. Και πολύ ευγενικός ήταν μαζί μου. Θα του δώσω χώρο και θα τον αφήσω ήσυχο. Αν γυρισει κάποια μερα σημαίνει ότι άξιζε αν όχι δεν άξιζε ποτέ σωστά; γιατί αν σε νοιάζεται πραγματικά κ ο άλλος όπως εσύ για αυτόν, θα καταλαβαίνε έστω κ λιγο τα ξεσπασματα σου κ ότι προσπαθήσες για εκείνον. Αν κάποιος δεχτεί πέρα από την καλή πλευρά και την άσχημη πλευρά σου είναι το άλλο σου μισό. Τέλος παιδιά. Αλλά σέβομαι κ τα θέλω του. Τον αφήνω όπως θέλει κ δίνω χρόνο στον εαυτό μου να ηρεμήσει κ να τιμωρηθει από τα λάθη που έκανα. Είμαι μικρή κ δεν το χειριστηκα σωστά. Συγγνώμη. Εύχομαι να βρεις τον εαυτό σου Β. Θα βρω κ εγώ τον δικό μου κ θα πάρω την ζωή στα χέρια μου. Ευχαριστώ όσοι άντεξατε να το διαβάσετε ειλικρινά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Στο πρωτο boyfriend ημουν ο ορισμος της σπασ@ρχ...δως,γκρινιαρα, κλαψιαρα και απαιτητικη.Εκανα σεναρια με το (μικρο) μυαλουδακι μου.Στον επομενο ημουν λιιιγο καλυτερη κτλΑν ο αλλος εχει κανει για υπομονη σκεφτομενος πως καποια στιγμη θα καταλαβει αλλα δεν το καταλαβαινεις καποια στιγμη του τελειωνει.Επισης αν δεν γυρισει ποτε πισω δε σημαινει οτι δεν αξιζε,σημαινει πως βαρεθηκε/κουραστηκε.Απλα στον επομενο φρόντισε να συμπεριφερεσαι οπως θα ηθελες να σου συμπεριφερονται.
Scroll to top icon