ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2013 | 20:08

Καλησπέρα

Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο θέμα της φιλίας/επικοινωνίας. Λοιπόν, είμαι κοπέλα και δεν έχω παρεές, εκτός απο 2-3 άτομα που έχω. Κάνω αρκετές γνωριμίες, έχω πολλούς γνωστούς. Το θέμα είναι ότι θα ήθελα να κρατήσω μια επικοινωνία με κάποιους από αυτούς και να εξελιχθεί σε μια φιλική σχέση. Μπορώ να πω ότι είμαι λίγο αντικοινωνική στην αρχή όταν πρωτογνωρίζω άτομα. Δε μιλάω πολύ -εως καθόλου, μάλλον το κάνω απο επιφύλαξη -δεν ξερω. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να προσαρμοστώ, να γνωρίσω καλύτερα το άτομο απέναντί μου και να το εμπιστευτώ. Ενω πάντα προσπαθώ να το κάνω να νιωθει άνετα, αν όχι με λόγια τουλάχιστον με κινήσεις, μπορεί ακόμα να χαμογελάω :). Γενικά πίστεύω ότι θα με έκανα παρέα, γιατι είμαι πολύ έμπιστος άνθρωπος, δίνω συμβουλές σε όποιον τις χρειάζεται, είμαι σοβαρή εκεί που πρέπει αλλά γενικά σαν χαρακτήρας κάνω πολλές πλάκες και θέλω να κάνω τον άλλον γελάει. Βέβαια μερικές φορές αποζητώ και τη μοναξιά, έχω τις μελαγχολίες μου κτλ. Η αλήθεια είναι ότι έχω προσπαθήσει να κρατησω επαφή ζητωντας κινητό αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Δεν ξέρω τι φταίει, που κάνω λάθος. Ίσως να φταίει η πρώτη εντύπωση που δίνω. Τι λέτε;Ευχαριστώ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα μου φαίνεται απλά σου λείπει λίγη αυτοπεποίθηση.Αυτή θα την αποκτήσεις με την τριβή με άλλους ανθρώπους και φυσικά θέλει να δώσεις ευκαιρίες και χρόνο στον εαυτό σου.Μην προσπαθείς πολύ, απλά να είσαι ο εαυτός σου και απλά.. μίλα όταν είσαι σε παρέα.Μπορείς να κάνεις πρακτική και σε κάποιες από τις συναντήσεις μας εδώ! Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και όλοι είναι υπέρ του δέοντως φιλικοί :)
Scroll to top icon